1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor. Mai mult.

My Audi A3 SportBack 1.9 TDI -2005-

Discuție în 'Masina mea / Prezentarea membrilor' creată de real2002, 26 Dec 2009.

1. real2002 Guest

:racer: Salut colegilor !:arco: va prezint mai jos masinutza mea, un Audi A3 SportBack 1.9 TDI 105CP din 2005 de care sincer sunt multumit. Incerc usor...usor sa o personalizez si de aceea chiar rog pe cei in masura sa ma ajute sa posteze link-uri cu componente de interior si exterior... ma intereseaza si un chip tuning facut bine. :readit: pe curand!
    p.s. sunt deschis la propuneri si consilii

2. mariusik

mariusik Bronze Member

Locație:
    Buzău
    Masina:
    Audi
    :sign_welcome: in club, frumoasa masina sa o stapanesti sanatos.
    pe cat sunt jantele?:)

3. kuciu9

kuciu9 4th Gear Member

Locație:
    Sibiu
    Masina:
    Audi A4 B7 2.0 TDI
    :sign_welcome: Cat mai multi km. fara incidente in trafic. Pune si cateva poze mai detaliate cu interiorul.

4. daniel84

daniel84 6th Gear Member

Locație:
    București
    Masina:
    A 3,1.9 TDI din 2000 ,ALH
    frumoasa jucaria ,multi km fara probleme

5. real2002 Guest

va multumesc
    o sa mai pun poze in functie de cum schimb cate ceva... jantele sunt pe 17 MAK

6. real2002 Guest

:thumbs-up:
    *interior de piele realizat in romania cu 450 euro
    *jante Mak Invidia IceBlack pe 17''
    *folie cu autorizatie pe spate si fara pe fata :motz::angrymod:
    *xenon X-Vision(made in Italy) - 200 euro
    *sezori de parcare spate cu afisaj in oglinda
    *radio-cd Alpine (cel original audi era cu caseta)
    *pneurile GoodYear Exccelence 225/45 R 17

As mai vrea
    *un volan tip Audi TTs
    *navigator Naviplus RNS-E MMI
    *schimbator s-line
    *chip tunning
    *far bi-xenon
    *farurile pentru ceatza

7. sere

sere 3rd Gear Member

Locație:
    București / Constanța
    Masina:
    A3 Sportback 2.0FSI
    nice car ! :) sa o stapanesti sanatos si sa te bucuri de ea :) si cati mai multi km fara probleme !

8. paul_e88

paul_e88 Bronze Member

Locație:
    București
    Masina:
    -
    In legatura cu schimbatorul, poti sa consulti ebayul, este plin de asa ceva. (e valabil si pt volan, navigatie, faruri de ceata)
    Iti pun doua exemple:

http://cgi.ebay.de/Orig-Audi-Individual-Schaltknauf-A3-S3-8P-Sportback_W0QQitemZ200413679997QQcmdZViewItemQQptZAutoteile_Zubeh%C3%B6r?hash=item2ea996117d

http://cgi.ebay.de/Original-S-Line-Leder-Schaltknauf-6-Gang-Audi-A3-8P_W0QQitemZ190351057852QQcmdZViewItemQQptZAutoteile_Zubeh%C3%B6r?hash=item2c51cea3bc

Iar in legatura cu chipul, pot sa iti zic ca eu am de la TCM, de vreo 30k km, sunt foarte multumit de el, si nu am avut nici o problema..

9. Cata_ADC

Cata_ADC Moderator Staff Member

Locație:
    Brasov - Zarnesti
    Masina:
    alta marca I3 , e-drive 2018
    Bun venit pe forum :sign_welcome:
    Sa le luam pe rand

nu te sfatuiesc sa arunci banutii pe unul deoarece e foarte scump si vei avea nevoie si de airbag + cateva improvizatii
    un pret ar fi aprox 700 euro la gata. Sincer sunt bani aruncati pe un simplu volan si nu vad rostul investitiei. :drag:
    Vad ca ai in volan clasic in 4 spite treci spre unul in 3 sport si pretul va fi mai mic (asta daca tii neaparat la aceasta modificare)

Aici gasesti numeroase sfaturi precum si catava exemple la colegi de forum ce au facut modificarea.
    Nu e greu dar nici usor. Insa rezultatul merita

foarte usor de schimbat si de gasit, aici e nevoie de o licitatie buna pe ebay

Variante sunt foarte multe insa te indrum spre ceva case de tuning cu renume,nu intotdeauna cel mai ieftin e si cel mai bun.
    Si aici forumul te va ajuta, gasesti numeroase topicuri precum si reprezentanti cu diferite oferte.

Modificarea in cauza o voi face eu zilele astea. Astept sa imi soseasca.
    Pretul elementelor cumparate noi de la reprezentanta te va salta de 2000 euro din scurt. Pe langa asta daca mai adaugam instalatia de leveling (care e necesara deoarece nu mai poti regla farurile de la switch-ul din masina) care necesita centrala ,senzori de inaltime precum si cablaje aferente...
    Daca ai noroc iar cu vestitul ebay poti face conversia la un pret de 1000 euro la piese

Astea nu sunt un must have si alaturi de volanul de TTS nu cred ca isi merita investitia. :no:

Masinuta vad ca e destul de ingrijita. Imi place sa o tii tot asa. :thumbs-up:
    Interiorul nu e pe gustul meu,as fi optat spre ceva mult mai discret (ma refer la nuanta culorilor folosite) si as fi facut scaunele sport cu sustinere laterala.
    Pana la urma tu esti proprietarul iar gusturile nu se discuta.
    Gasesti multe raspunsuri pe forum.
    Studiaza sectiunile si daca ai intrebari nu ezita sa le pui.
    Multi km lipsiti de probleme :salute:

10. real2002 Guest

multumesc de link-uri si de urari

11. real2002 Guest

sal cata_adc
    chiar sunt interesat de farurile bixenon...dupa ce faci modificarea ne poti ajuta si pe noi cu ceva mai multe detalii... cu cine ar putea sa faca treaba asta, cat te-a ajuns totul ?
    multumesc
    p.s. merci si de sfaturi..chiar am sa tin cont de ele

12. Cata_ADC

Cata_ADC Moderator Staff Member

Locație:
    Brasov - Zarnesti
    Masina:
    alta marca I3 , e-drive 2018
    Ultima editare: 27 Dec 2009
  13. real2002 Guest

ok
    multumesc