1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor. Mai mult.

Salonul Auto Moto din Piata Constitutiei Bucuresti - 3-7 aprilie

Discuție în 'Evenimente din lumea auto / Curse legale' creată de Grofu, 14 Mar 2013.

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
 1. Grofu

  Grofu 5th Gear Member

  Înscris:
  5 Aug 2009
  Locație:
  Targu-Jiu/Bucuresti
  Masina:
  Audi A4 2.5 TDI quattro 2004
  La Salonul Auto Moto din Piata Constitutiei caii putere si frumusetea sunt rasplatite cu premii de peste

  30.000 de Lei.


  Si pentru ca la un salon auto frumusetea in orice stare a ei este ca la ea acasa, in acest an, organizatorii Salonului Auto Moto rasplatesc cu premii pe masura masinile, motocicletele si fetele frumoase prezente.


  Concursul auto-moto este dedicat tuturor celor care au masini si/sau motociclete tunate, accesorizate, inedite, old-timer, spectaculoase sau chiar haioase si de ce nu, acelora care au iubite sau sotii frumoase si vor ca ele sa fie la fel de admirate si aplaudate.


  Premiile se acorda pentru cele 3 categorii de frumusete Auto, Moto si Hostess, iar castigatorii vor fi alesi prin votul vizitatorilor prezenti in Piata Constitutiei la Salonul Auto Moto in perioada 3-7 aprilie.


  Pentru sectiunea Auto valoarea totala a premiilor se ridica la 16.000 Lei (Premiul 1 - 10.000 Lei, Premiul 2 - 4.000 Lei si Premiul 3 - 2.000 Lei. In plus, in afara celor trei castigatori de pe podium, se vor mai acorda si premii pentru “Best exterior”, “Best interior”, “Best paint”, “Best demo-car”, “Best custom-car”.


  Concurentii din sectiunea Moto sunt rasplatiti cu premii ce au o valoare totala de 11.500 Lei. Exponatul care va primi cele mai multe voturi din partea vizitatorilor va pleca cu 7.000 Lei, Locul 2 cu 3.000 Lei, iar Locul 3 cu 1.500 Lei. Bineinteles si la aceasta sectiune sirul recompenselor nu se va rezuma doar la atat. Se vor mai acorda “coronite” si pentru: “Best contest moto”, “Best functioning moto”, “Accessorized moto”, “Best tuned moto”, “Best story of a moto”, “Best endure”, “Best chopper”, “Best super sport”, “Best ATV”, “Best attached”, “Most kilometres”.


  Ultima categorie, dar poate cea mai admirata de catre reprezentantii sexului “tare” este cea de Miss Hostess. Domnisoarele care isi vor etala partile cele mai frumoase cu care natura le-a inzestrat pentru a-i convinge pe vizitatori sa le voteze, vor primi premii in valoare totala de 4.500 lei.


  Premiile sunt oferite cash de catre organizatorii Salonului Auto Moto, iar invitatia de a participa este adresata tuturor detinatorilor de masini si motociclete deosebite. Acestia se pot inscrie completand formularul ce poate fi descarcat de pe site-ul oficial al salonului www.sam.ro. In vederea evaluarii se vor lua in considerare fotografiile si descrierile amanuntite transmise de catre proprietarii masinilor sau motocicletelor.


  Detinatorii de masini si/sau motociclete selectate pana pe data de 3 aprilie, vor fi invitati sa le expuna in cadrul Salonului Auto-Moto in “zona outdoor”. Pentru a putea vota, toti vizitatorii vor primi 3 taloane de concurs: Talon 1 pentru categoria Auto, Talon 2 pentru categoria Moto si Talon 3 pentru Miss Hostess.


  Duminica, 7 aprilie, toate voturile inregistrate vor fi validate, iar castigatorii sectiunilor amintite vor fi premiati in cadrul unei ceremonii care va inchide in mod fastuos Salonul Auto Moto.


  Pentru a fi cat mai transparenti in ceea ce priveste votul, organizatorii Salonului Auto Moto vor efectua numaratoarea voturilor din ora in ora, pe perioada evenimentului si vor anunta de fiecare data situatia acestora.


  Mai multe detalii puteti gasi pe site-ul official www.sam.ro sau pe pagina de Facebook https://www.facebook.com/salonulautomoto.
  Ionut Grofu ( user Grofu)
  Sales & Account Executive
  Salonul Auto Moto
  membru al K GROUP CO.
  mobil 0722379597
  www.sam.ro
  www.kgr.ro
   
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

Distribuie pagina asta