1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor. Mai mult.

Senzori de parcare - buzzer senzori - camera marche-arriere la Q3 - retrofit senzori / camera video

Discuție în 'Audi Q3' creată de litchi, 5 Mai 2016.

 1. Sorin Stoica 1st Gear Member

  Înscris:
  17 Mai 2018
  Locație:
  Bucuresti
  Masina:
  Q3, 2.0 TDI, 2014
  Salutare,
  Sunt proaspat proprietar al unui Q3 si evident nou membru, asa ca scuzati carentele in exprimare. Sunt multumit de achizitie insa mi-as mai fi dorit cateva optiuni, respectiv una din ele ar fi camera pentu mers inapoi. Nu le putem avea pe toate in viata, asa ca m-am hotarat sa intreb pe aici cum imi pot achizitiona cele dorite.
  M-am tot uitat pe forum si nu sunt foarte lamurit. Pentru camera am nevoie de 4 piese (camera, buton, cablaj si modul) si de un baiat destept sa imi faca montajul. Am vazut mai sus codurile pe original pentru camera/maner si buton. Nu am gasit codul pentru cablaj. As dori sa imi pun piesele originale, evident la un cost mai redus. Ma puteti ajuta cu niste sfaturi ?

  Multumesc.
   
 2. Cristi Staff Member Staff Member

  Înscris:
  21 Mar 2009
  Locație:
  Bucuresti
  Masina:
  Audi A4 B7 - S-line - 2.0 TDI ( BRE ) 140 CP
  Sfatul meu, pentru felul cum pui intrebarile, este sa apelezi la un profesionist pentru montaj. Il gasesti in aria de prestari servicii, la alegere, pe unul din ei. Discuta intai cu el ca sa fii sigur de ce cumperi si ce anume ai nevoie. Restul ce a fost sters nu are legatura cu acest topic unde discutam neclaritati sau nelamuriri legate doar despre tiltul topicului si atat, fara sa amestecam problemele sau sa punem intrebari care nu au nici un fel de legatura cu titlul topicului. Bafta.
   

Distribuie pagina asta