1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor. Mai mult.

Sistemul Start-Stop la A6 C7 (4G) - cum functioneaza - diverse probleme si rezolvari

Discuție în 'Audi A6 C7 (2011 - 2018)' creată de 43DDM, 8 Noi 2016.

  1. Octavian Birta

    Octavian Birta 2nd Gear Member

    Înscris:
    30 Iun 2017
    Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    Audi A6 (4G2) 2.0 TDI (CNHA) 190CP S-Tronic 2014
    Nu am patit asta si nu stiu ce sa-ti zic... Mai incearca varianta in care aduni 32 la valoarea initiala din canalul 34 si vezi daca merge asa. Eu gasisem ambele variante pentru memorare : "add 32 to the value" si "replace the value with 32".

    Sent from my SM-G935F using Tapatalk
     
  2. cristian bar

    cristian bar 1st Gear Member

    Înscris:
    1 Dec 2017
    Locație:
    Oradea
    Masina:
    Audi a6 c7

    Aveam initial valoarea 20.
     
  3. emmi1

    emmi1 1st Gear Member

    Înscris:
    22 Dec 2017
    Locație:
    ORADEA
    Masina:
    audi A6,2.0 tdi, 2012
    @Pin Ai gasit ceva rezolvare? Am si eu aceasi problema? Cand merge cand nu
     
  4. emmi1

    emmi1 1st Gear Member

    Înscris:
    22 Dec 2017
    Locație:
    ORADEA
    Masina:
    audi A6,2.0 tdi, 2012
    Am discutat problema cu cineva de la reprezentana Audi Oradea. Ziceau ca poate fi cheia sau bateria de la cheie. Am incercat cu cheia de rezerva dar tot asa. Incerc sa schim bateria si mai vedem
     
  5. Sebastian H

    Sebastian H 1st Gear Member

    Înscris:
    2 Feb 2018
    Locație:
    Italia
    Masina:
    Audi a 6 motor 2.0 an 2014
    Bateria de la cheie eu am schmbat-o dar tot la fel
     
  6. dentimarius

    dentimarius Gold Member

    Înscris:
    27 Feb 2013
    Locație:
    Piatra Neamt
    Masina:
    Audi A6 C7, 2.0 TDI, CGLD, multitronic
    Am facut si eu codarea pentru a pastra memoria pe 2 masini. Pe A6 funtioneaza perfect, pe 4 nu vrea sa tina minte si pace. Dar pe A4 am schimbat setarea initiala din activ in inactiv la pornire.
     
  7. emmi1

    emmi1 1st Gear Member

    Înscris:
    22 Dec 2017
    Locație:
    ORADEA
    Masina:
    audi A6,2.0 tdi, 2012
    Da, am schimbat si bateria si tot am probleme. Cand merge cand nu. Tu ai gasit ceva solutie?
     
  8. dentimarius

    dentimarius Gold Member

    Înscris:
    27 Feb 2013
    Locație:
    Piatra Neamt
    Masina:
    Audi A6 C7, 2.0 TDI, CGLD, multitronic
    Emil, ar trebui sa il poti seta by default sa fie OFF sistemul, is cand vrei apesi butonul si il activezi. Asta ar trebui sa tina minte.
     
  9. jeezy 1st Gear Member

    Înscris:
    12 Apr 2018
    Locație:
    Cluj-Napoca
    Masina:
    A6 C7 Allroad BiTDI 2014
    Salutari!

    Eu am pus valoarea 16 la canalul 34 (initial era 20) si ramane dezactivat la pornirea motorului,
    De mentionat ca masina e fabricata in 2014 si am folosit VCP 5.5.1.
    Am verificat din nou ca e inactiv la pornire dupa ce am lasat masina incuiata 10'.
     
  10. MarianMaxx

    MarianMaxx Audi Expert

    Înscris:
    19 Apr 2014
    Locație:
    Italia
    Masina:
    Audi A6 4G "break" 2.0 TDI ultra 190 CP S-tronic (CNHA) 2014 "S-Line de Romania"
    Dezactivare / Memorare / Inversare functia Start-Stop

    Este nevoie de VCDS !

    Disable/memorize/invert Start & Stop:

    - module 09-Cent. Elec.
    - enter Security Code (20113)
    - Adaptation on Channel 34:
    subtract 4 to the value --> Start&Stop always disabled
    add 32 to the value --> memorize last status (the Start & Stop status at engine startup will be the one at last engine shutdown)
    - test & save
    In addition of these values, if you add 64 to the value, the Start & Stop button light will be reversed: off if Start & Stop is disabled, and on if Start & Stop is enabled
     
    gicu apreciază asta.
  11. Rasco

    Rasco 1st Gear Member

    Înscris:
    5 Noi 2018
    Locație:
    Petrosani
    Masina:
    Audi a6 ,3.0 tdi,2012
    Multumesc mult!
     
  12. CristianS95 1st Gear Member

    Înscris:
    12 Mar 2019
    Locație:
    Arad
    Masina:
    A6, 2L, 2013
    @Pin @emmi1 Si eu am aceeasi problema. Ati reusit sa ii dati de cap?
     
  13. Sebastian H

    Sebastian H 1st Gear Member

    Înscris:
    2 Feb 2018
    Locație:
    Italia
    Masina:
    Audi a 6 motor 2.0 an 2014
    CristianS95 eu am rezolvat. La mine era o problema la un etrier (spate dreapta )
     
  14. CristianS95 1st Gear Member

    Înscris:
    12 Mar 2019
    Locație:
    Arad
    Masina:
    A6, 2L, 2013
    @Sebastian H Tie nu iti mergea deloc sau din cand in cand? Eu daca pornesc motorul, il opresc si il pornesc din nou, imi functioneaza start-stop la semafor sau cand ma opresc. Nu cred ca are treaba etrierul.. acolo este altceva.. Mecanicul spune ca bateria de la cheie poate sa fie slaba.. ca nu o recunoaste.. etc. Am incercat cu ambele chei, baterii noi si tot degeaba..
     
  15. Sebastian H

    Sebastian H 1st Gear Member

    Înscris:
    2 Feb 2018
    Locație:
    Italia
    Masina:
    Audi a 6 motor 2.0 an 2014
    CristianS95
    Deci, cand funcționa, cand nu, mai ales cand era umezeala. Prima dată asa am crezut si eu am schimbat bateriile la cheie dar nimic.
    Am fost in reprezentanta audi spun doar Bacău să nu fac reclamă si am schimbat etrierul. De atunci nu am avut nici o problemă.
     
  16. MarianMaxx

    MarianMaxx Audi Expert

    Înscris:
    19 Apr 2014
    Locație:
    Italia
    Masina:
    Audi A6 4G "break" 2.0 TDI ultra 190 CP S-tronic (CNHA) 2014 "S-Line de Romania"
    Pentru a dezactiva Start&Stop... este valabila aceeasi procedura pe toate sistemele... sau depinde de la RMC la MMI/MIB ?

    Am nevoie de numarul pentru dezactivarea S&S pe un RMC... de pe canalul 34.
     
  17. Daser

    Daser 2nd Gear Member

    Înscris:
    24 Mar 2015
    Locație:
    BV/GL
    Masina:
    Audi A6 C7 CGLC
    Nu conteaza, poti pune valoarea 32.
    Nu are nici o treaba cu MMI, tu intri pe cent electric oricum.
     
  18. MarianMaxx

    MarianMaxx Audi Expert

    Înscris:
    19 Apr 2014
    Locație:
    Italia
    Masina:
    Audi A6 4G "break" 2.0 TDI ultra 190 CP S-tronic (CNHA) 2014 "S-Line de Romania"
    Am facut codarea dar nu functioneaza. Apare la pornire urmatorul mesaj:

    received_734805773625971.jpeg
     
  19. Octavian Birta

    Octavian Birta 2nd Gear Member

    Înscris:
    30 Iun 2017
    Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    Audi A6 (4G2) 2.0 TDI (CNHA) 190CP S-Tronic 2014
    @MarianMaxx, eu am tot RMC si am descris mai sus cum am procedat si a mers din prima

    Sent from my SM-G965F using Tapatalk
     
  20. MarianMaxx

    MarianMaxx Audi Expert

    Înscris:
    19 Apr 2014
    Locație:
    Italia
    Masina:
    Audi A6 4G "break" 2.0 TDI ultra 190 CP S-tronic (CNHA) 2014 "S-Line de Romania"
    Am rezolvat. Dupa cateva porniri a acceptat codarea si functioneaza totul fara eroare. Initial avea tot 20 cred... iar acum are 52.
     

Distribuie pagina asta