1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor. Mai mult.

Spectacol automobilistic pe Aeroportul Timisoara 23-24.09.11

Discuție în 'Evenimente din lumea auto / Curse legale' creată de Cristian S., 21 Sep 2011.

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
 1. Cristian S.

  Cristian S. Moderator

  Înscris:
  8 Mar 2008
  Locație:
  Timisoara.
  Masina:
  A4
  Finalul ediţiei din acest an al celei mai noi competiţii automobilistice organizată în zona de vest a României, Campionatul Naţional de Circuit Viteză Urban, va beneficia de o locaţie inedită, dublată de un show de excepţie. Etapele cu numărul cinci şi şase vor fi susţinute pe pista Aeroportului Internaţional Timişoara, la lumina reflectoarelor. Mai mult, piloţii se vor întrece în paralel, câte doi, o altă premieră zonală.

  În organizarea ACR Timiş şi a Comisiei de Automobilism Timiş, cu sprijinul gazdelor de la Aeroportul Timişoara, a CJ Timiş, a Direcţiei Judeţene de Sport, a IPJ Timiş şi a Jandarmilor, sâmbătă şi duminică noaptea, pista principalei porţi aeriene a oraşului va deveni loc de concurs. În total 58 de piloţi vor încerca să-şi adjudece una dintre categoriile de concurs. „Noua competiţie organizată de noi s-a bucurat de un succes extraordinar. Interesul a depăşit aria de acoperire regională, vom avea piloţi din Hunedoara, Baia Mare, Bihor”, ne-a declarat Ladislau Giurisici, principalul organizator al concursului. Etapa a cincea va avea loc sâmbătă noaptea, sau mai bine spus duminică dimineaţa, în jurul orelor 1.30 – 2. La fel, etapa a şasea, ultima din calendar, va avea loc luni dimineaţa, de la aceeaşi oră.

  „Spectacolul va fi total, va fi ceva deosebit. Pentru prima dată se vor întrece în paralel doi sportivi, pe două circuite alăturate. Ceea ce va ridica şi mai mult tensiunea concursului. Maşinile vor avea de parcurs un traseu de 4,3 kilometri, cu jaloane. Vreau să insist, chiar dacă e vorba de pista aeroportului nu vor avea loc „liniuţe”, este vorba de un traseu cu curbe şi îndemânare. Pista va fi luminată, balizele vor fi aprinse. Va fi un spectacol total! Ne aşteptăm la peste 500 de spectatori”, a mai declarat Giurisici.
  Măsuri de securitate deosebite

  Cursele de sâmbătă şi duminică noaptea vor avea loc într-o locaţie deosebită, în aceste condiţii şi măsurile de securitate vor fi deosebite. Gazdele solicită spectatorilor să sosească la aeroport începând cu ora 23. Accesul autoturismelor ce apartin spectatorilor se va face în parcarea 2, iar accesul este în totalitate liber, maşinile vor putea staţiona până la ora 5 a dimineţii. „Toţi spectatorii vor trebui să treacă prin controlul de securitate clasic, prin care trec toţi călătorii transportului aerian. Oamenii nu vor avea voie să aibă asupra lor arme, substanţe toxice, droguri, obiecte ascuţite. De asemenea, nu este permis accesul cu sticle sau pet-uri cu lichide. Spectatorii vor avea amenajată o zonă specială unde vor putea asista la curse, iar aici va fi amenajat un stand cu băuturi răcoritoare şi cafea”, am aflat de la Călin Marinete, director de securitate al Aeroportului Internaţional Timişoara. „Desfăşurarea acestui Grand Prix la Aeroportul Timişoara face parte din programul mai amplu de deschidere a instituţiei către public”, ne-a declarat Nicoleta Trifan, purtător de cuvânt al Aeroportului.
  sursa:tion.

  Cine va fi prezent din club?


  UPDATE:Evenimentul va avea loc in ziua de vineri (23.09) si sambata (24.09)-greseala din partea purtatorilor de cuvant.
   
  Ultima editare: 22 Sep 2011
 2. b0gdyxx

  b0gdyxx 2nd Gear Member

  Înscris:
  10 Mai 2009
  Locație:
  Timisoara
  Masina:
  Audi A4 2.5TDI 163PS
  prezent !
   
 3. rms90

  rms90 1st Gear Member

  Înscris:
  8 Apr 2011
  Locație:
  Timisoara
  Masina:
  Audi A4, 1.9 TDI , 2002
  me 2 :)
   
 4. b0gdyxx

  b0gdyxx 2nd Gear Member

  Înscris:
  10 Mai 2009
  Locație:
  Timisoara
  Masina:
  Audi A4 2.5TDI 163PS
  ne intalnim inainte undeva sa mergem in coloana ?
   
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

Distribuie pagina asta