1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor. Mai mult.

Service tinichigerie - vopsitorie si servicii P D R in Bucuresti - recomandari si unde sa NU mergem

Discuție în 'Service' creată de IonutIT, 4 Sep 2007.

  1. [solo]

    [solo] 3rd Gear Member

    Înscris:
    18 Oct 2009
    Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    A4 / 2.0 TDI / 2007 BRE 140 CP
    Salut,
    revin pentru o informatie suplimentara. Intre timp am deschis un dosar la casco pentru revopsit. Am o zgarietura urata pe portiere(toate 4), capota, aripa stanga spate si aripa dreapta fata. Mai e bara fata si aripa stanga fata dar acolo mai e si un pic de tinichigerie. O cheie sau ceva de genul asta. Sunt ingrijorat de faptul ca cei de la asigurari nu mi-au dat toata masina de revopsit, ci numai elementele zgariate(cam 75% din masina). Raman astfel portbagaj, bara spate, plafon si 2 aripi. Intrebarea mea este daca in urma revopsirii elementelor zgariate, o sa fie o diferenta vizibila intre cele vopsite recent si cele vopsite in fabrica.
    Multumesc anticipat.
     
  2. bike 1st Gear Member

    Înscris:
    22 Iun 2010
    Locație:
    bucuresti
    Masina:
    a4
    Exista posibilitatea sa iasa o mica diferenta , acum depinde si de vechimea masinii, cat de matuit e lacu pe masina ta, si ce vopsea folosesc baietii la vopsire, deoarece sunt anumite vopsele care chiar daca le faci pe cod de culoare nu ies, pe mixeru de vopsea cand se pregateste se face o cantitate mica si vezi cum iese, daca nu iese la culoare se mai modifica reteta, daca nu se incearca cu alta vopsea. Vezi cum iese si pe urma da un polish la toate suprafetele nevopsite, sa para si alea ca noi. Dar nu un polish la spalatorie, ceva mai profesional dupa o ceruire.
     
  3. opreasandu64 1st Gear Member

    Înscris:
    24 Noi 2010
    Locație:
    bucuresti
    Masina:
    a4
    Imi place cum a iesit bara si capota vopsita, timpul si lucrarea au fost peste masura asteptarilor, recomand si imi pare rau ca nu am avut timp sa accesez internetul mai devreme pentru a da un raspuns cu rezolvarea problemei. Acum urmeaza sa-i dau un polish tot acolo, deoarece am vazut una polishata ce parea ca revopsita.
     
  4. mario.popescu

    mario.popescu 2nd Gear Member

    Înscris:
    13 Dec 2007
    Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    Audi A4 B8, 2.0 TDI
    Recomandare vopsitorie cu decontare la Astra

    In urma cu cateva zile, un vecin a reusit sa-mi frece portierele de pe partea dreapta, masina fiind parcata.
    Totul a decurs ok, am luat dovada de la RCA, dar nu stiu la ce service sa duc masina, mai ales datorita faptului ca as dori sa aiba decontare directa cu Astra.

    Initial am vrut sa duc masina la Radacini Bosch service de la camera de comert(am detalii cum ca ar fi foarte seriosi oamenii) si sa o repar in regim propriu ca apoi sa imi ridic banii de la Astra, doar ca am fost atentionat ca s-ar putea sa astept muuult si bine dupa decont.

    Daca aveti vreun sfat, e bine venit si cu siguranta de ajutor.
     
  5. ovidiutm

    ovidiutm Moderator Staff Member

    Înscris:
    16 Sep 2008
    Locație:
    Timisoara
    Masina:
    A4 B6, 1.9 TDI ~ AVF/BGA + alte marci.
    Daca vrei sa iti repari masini in regie proprie mergi la Astra si faci o cerere in sensul asta. Apoi, dupa circa 7 zile vine un deviz cu suma care ti se acorda. Intre timp tu mergi si te interesezi pe la service-uri cam cat ar costa totul, cu tot cu manopera.
    Cand vine devizul daca esti multumit de suma, semnezi si banii intra intr-un cont (pe care il vei da in momentul acordului) in urmatoarele maxim 7 zile. Daca nu esti multumit de suma, ai in continuare ocazia sa mergi la un service unde sa faci reparatia iar Astra sa plateasca.
    2 observatii insa:
    - service-ul ales sa fie unul agreat de Astra in cazul in care nu faci reparatia in regie proprie.
    - nu uita ca dovada de reparatie este valabila 30 zile, astfel daca pierzi timpul si vei circula cu masina asa, esti pasibil de amenda.
     
  6. Cristi Staff Member Staff Member

    Înscris:
    21 Mar 2009
    Locație:
    București
    Masina:
    Audi A4 B7 - S-line - 2.0 TDI ( BRE ) 140 CP
    Mario colegul nostru este din Timisoara. Intra pe site la Astra si alegeti de acolo un service agreat de preferat o reprezentanta VAG. De ce nu te duci la PBN sau PBV sau la Porsche Bucuresti Aviatiei. Toate aceste 3 reprezentante vopsesc foarte bine. De ce te complici cu service-uri de care nu prea a auzit nimeni ?
     
  7. mario.popescu

    mario.popescu 2nd Gear Member

    Înscris:
    13 Dec 2007
    Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    Audi A4 B8, 2.0 TDI
    Ok ms frumos inca o data.
    Intre timp poate ma vede si pe mine cineva si ma sfatuieste de bine.


    @Cristi

    Cei de la Astra mi-au spus ca nu au decontare directa cu Porsche.
    Mai mult, astazi am facut si o sesizare catre CdSA pt ca cei de la Astra nu au binevoit sa imi dea o lista cu service-urile cu decontare directa ci m-au trimis la inspectorul care a facut dosarul ca sa imi recomande el ca "stie dansul mai bine unde sa va trimita". Asta la telefon, cu conversatia inregistrata...

    Tocmai pt ca nu vreau sa ma complic cu service-uri de care nu a auzit nimeni va si intreb.
     
  8. ovidiutm

    ovidiutm Moderator Staff Member

    Înscris:
    16 Sep 2008
    Locație:
    Timisoara
    Masina:
    A4 B6, 1.9 TDI ~ AVF/BGA + alte marci.
    Mario, in primul rand iti atrag atentia ca regulamentul spune sa editezi postul daca doresti sa mai adaugi ceva, in intervalul de 60 minute.

    In al doilea rand, sa stii si tu ca Astra e una din cele mai infecte firme de asigurari. Inspectorul "stie cel mai bine" unde sa te trimita pentru ca el are un procent din toate dosarele care ajung la service-ul lui "nea Gica". Adica ma intelegi, face si el de-o ciorba...
    Da, Astra nu mai lucreaza cu Porsche de cand ei au refuzat in trecut sa plateasca niste devize. Mai bine spus, Porsche nu mai lucreaza cu ei datorita unor datorii pe care Astra nu le-ar fi platit in trecut. Nici mie nu mi se pare normal dar asta e Romania.

    Eu sunt patit cu ei, dupa ce am fost lovit in spate am mers la ei si am deschis dosar la care inspectorul m-a intrebat unde doresc sa fac reparatia. Eu i-am raspuns ca doresc in regie proprie daca imi convine devizul sau, la reprezentanta daca nu imi convine devizul. La care inspectorul mi-a spus mai indirect ca bara mea de spate o trece de inlocuit daca fac unde imi spune el sau, de reparat daca fac unde vreau eu.
    Pana la urma mi-am facut-o eu in regie proprie si mi-am inlocuit piesa cu una originala insa second (pe care tot eu am gasit-o) pentru ca fii convins ca ei si daca mi-o inlocuiau nu mi-o inlocuiau cu una originala.
     
  9. mario.popescu

    mario.popescu 2nd Gear Member

    Înscris:
    13 Dec 2007
    Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    Audi A4 B8, 2.0 TDI
    @ovidiutm - da, ai dreptate, trebuia sa editez postul de mai sus.

    In alta ordine de idei, astazi chiar trebuie sa iau o decizie deci intrebare pt cei din Bucuresti:

    A dus cineva masina la un service care sa aiba decontare directa cu Astra si sa aiba feedback pozitiv?
    Multumesc
     
  10. S.A.V.

    S.A.V. 1st Gear Member

    Înscris:
    19 Ian 2010
    Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    Audi A6 3.0 Tdi 232 CP 2007
    Va salut.
    Stie cineva un service bun in Bucuresti care repara urmele lasate de grindina/castane/etc. Eu am gasit niste service-uri dar nu stiu cum lucreaza ..car-spa.ro si metalotehnica.ro. Daca cineva a apelat la ei astept un raspuns. Multumesc.
     
  11. Cristi Staff Member Staff Member

    Înscris:
    21 Mar 2009
    Locație:
    București
    Masina:
    Audi A4 B7 - S-line - 2.0 TDI ( BRE ) 140 CP
    Du-te la originalauto.ro sau daca vrei perfectiune mergi la https://faraindoiala.ro/. Cred ca sunt printre cei mai buni. Bafta
     
  12. cata181

    cata181 Audi Expert

    Înscris:
    24 Sep 2010
    Locație:
    București
    Masina:
    Audi A8 D4 3.0 TDI Quattro 190 kW (254 PS)
    Confirm ce a scris Cristi despre originalauto.ro. Am fost la ei si am plecat multumit de servicii si preturile practicate.
     
  13. S.A.V.

    S.A.V. 1st Gear Member

    Înscris:
    19 Ian 2010
    Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    Audi A6 3.0 Tdi 232 CP 2007
    Or fi buni, dar mi se pare cam scump
     
  14. Cristi Staff Member Staff Member

    Înscris:
    21 Mar 2009
    Locație:
    București
    Masina:
    Audi A4 B7 - S-line - 2.0 TDI ( BRE ) 140 CP
    Ai fost acolo si pentru ce problema ai tu ti-a spus cat te costa ?

    Poate acest pret este impreuna luat la un loc pentru un intreg plafon, capota motor, si capota portbagaj sau mai stiu eu ce operatiune complicata si dificila de efectuat.

    Repet, ai vorbit cu ei ?. Le-ai aratat la masina ce ai de facut ?. Eu stiu pe cineva care si-a facut masina acolo cu 200 lei. A scos niste infundaturi din usi de mici dimensiuni dar vizibile.
    O noapte buna
     
  15. S.A.V.

    S.A.V. 1st Gear Member

    Înscris:
    19 Ian 2010
    Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    Audi A6 3.0 Tdi 232 CP 2007
    Nu am fost la ei, pentru ca m-a speriat pretul, insa le-am dat un e-mail in care le-am prezentat problema mea (aprox. 20 mici infundaturi de la castane pe plafon si cam tot atatea pe capota, fara a fi sarita vopseaua) si sa-mi zica un pret, dar nu mi-au raspuns. Probabil ca o sa le fac o vizita ca nu ma costa nimic.
    Mersi Cristi.
     
  16. cristi_sg2 1st Gear Member

    Înscris:
    9 Dec 2012
    Locație:
    bucuresti
    Masina:
    A6,1.8T,1999
    un tinichigiu bun?

    salutare prieteni cine ma poate ajuta sa imi indrepte si mie ce am stricat? :),asa mai subtire(nu stau bine financiat) multumesc persoanelor care ma vor ajuta.respect

    este infunndata un pic usa si aripa jos(am gasito in parcare)

    -atasez o poza sa vedeti despre ce este vorba
     
  17. diabolic53

    diabolic53 4th Gear Member

    Înscris:
    10 Oct 2008
    Locație:
    București
    Masina:
    Audi A6 C6 2010 Facelift, 2.0S (173bhp), Piele, MMI 3G, DRL, xenon, etc.
    O vopsitorie buna in bucuresti m-ar interesa si pe mine , am vazut in posturile anterioare ca erau laudati http://www.auto1one.ro/ prin 2009 , mai stie cineva ceva de ei ?Mai fac aceeasi treaba de calitate?
     
  18. netsonic Silver Member

    Înscris:
    12 Apr 2011
    Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    A3 8PA (Sportback), 2.0 FSI 110KW (BVY), 2006
    Am vopsit la auto1one in 2010 pe casco. A iesit impecabil. De atunci insa nu mai stiu nimic de ei.

    Am vopsit de curand (vara asta) mai multe elemente tot pe casco la mdmotors, langa Lukoil de la Podul Constanta in Chitila. A iesit si aici impecabil. Baietii astia sunt fosta echipa de la Porsche care a plecat si si-au deschis ei service. Asa mi i-a prezentat cineva, asa va spun si eu, ca nu am stat sa verific.

    Nu recomand Porsche, ca sunt neseriosi ! Masina a fost luata de la ei si nici macar nu s-au sinchisit sa imi raspunde la o cerere ce viza o simpla cotatie de pret pentru vopsire. Am completat formularul si am asteptat cuminte sa ma sune. Dupa o zi am sunat eu si m-a aburit ca colega e in telefon cu alt client. Apoi m-a asigurat ca voi fi sunat si a doua zi am primit pe mail si un formular pentru evaluarea satisfactiei. Culmea tupeului si ei nici macar nu mi-au raspuns la solicitare. Nu a sunat nimeni nici pana in ziua de azi. Satisfactia mea s-a reflectat in calificativul + comentariul care au fost acordate pe masura.

    Tot acum vre-o trei ani cu o masina VW am fost la ei ca aveau oferta la placute frana. Am plecat de acolo platind un pret dublu fata de cat era oferta pe motivul ca placutele din oferta nu se potrivesc pe masina asta in contextul in care se ceruse VIN-ul ca sa se confirme.

    Evitati Porsche !
     
  19. mabalaru

    mabalaru Platinum Member

    Înscris:
    12 Mar 2012
    Locație:
    București
    Masina:
    Audi A4 D4 FL 2017, 3.0 TDI 262CP, Exclusive
    Salut

    In primul rand o sa imi cer scuze pentru ca nu am avut rabdarea sa citest tot thread-ul cap coada (sper sa nu va suparati).

    Ce problema am si eu:

    De la frumoasele pietre am de revopsit capota, o usa + schimbat parbriz + astept reconstatare pentru schimbat faruri (sper sa mi se accepte).
    Casco am la Asirom (nu este reclama) dar nu gasesc unde sa imi repar masina.

    Eu de obicei merg la Avia Pantelimon (niste baieti de nota 10) dar, de data asta mi-au spus baietii ca nefiind reprezentanta Audi nu imi pot schimba parbrizul cu unul original (nu accepta cei de la Asirom) si m-au indreptat catre PBN.
    Acum sa nu imi fie cu suparare, dar problemele cu ei au inceput direct de la telefon, nici macar nu am ajuns in service sa vad ce si cum ... (a trebuit sa imi fac singur reconstatare pentru faruri pentru ca ei nu fac reconstatari la elemente exterioare ... pfai ... nu-mi venea sa cred) ... fie, mare lucru nu a fost, am luat aparatul foto, am bagat cateva poze bunicele si am dat pe mail (acu astept raspunsul).

    Ce doresc eu de la voi daca ma puteti ajuta, este un service din Bucuresti care lucreaza 100% cu piese originale Audi si care sa mai lucreze si cu Asirom-ul:).
    Nu cred ca trebuie sa mai mentionez ca as vrea sa fie cat de cat serios (nu ca PBN-ul)

    Ma puteti ajuta ?

    Multumesc
     
  20. netsonic Silver Member

    Înscris:
    12 Apr 2011
    Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    A3 8PA (Sportback), 2.0 FSI 110KW (BVY), 2006
    mabalaru deschide pagina asirom si alege un service din lista cu Bucuresti. In afara de Porsche nu e nici unul, iar la Porsche nu are rost sa te duci.

    Ca alternativa tot acolo pe pagina poti sa alegi un dealer Audi dintr-unul din judetele invecinate si te duci acolo.

    Ultima varianta care nu stiu daca merge sau o accepta cei de la asirom ar fi sa platesti parbrizul din banii tai si te duci cu factura la ei sa ti-o deconteze.

    Totodata daca parbrizul nu are o fisura lunga si ireparabila, ci este doar ciobit sau crapat pe alocuri se poate repara. Chiar recomand reparatia daca este posibila pentru ca a mea cumnata a schimbat parbriz original pe casco pentru 2 crapaturi mai mici decat o unghie, iar cel nou nu e nici original si nu are nici banda aia de sus cu protectie solara.

    Bafta !
     

Distribuie pagina asta