1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor. Mai mult.

Lampa numar inmatriculare la A3 8V - Bec/LED ars - etc. ..

Discuție în 'Audi A3 8V (2012 - prezent)' creată de StefanVulturu, 18 Feb 2020.

  1. StefanVulturu 1st Gear Member

    Înscris:
    18 Feb 2020
    Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    Audi A3 8V 2015
    Salut,

    Recent s-a aprins martorul pentru luminile numarului de inmatriculare. Ma asteptam sa se fi ars un bec. Cand am verificat nu mai functiona nici unul din cele doua becuri (masina a venit echipata cu becuri LED).

    M-am gandit ca sunt mici sanse sa se arda amandoua in acelasi timp si m-am dus cu gandul la siguranta. Cautand in manual, nu exista o siguranta corespunzatoare doar pentru numarul de inmatriculare.

    Am gasit doua care au in descriere "Exterior lights". Ma asteptam ca daca era una din aceste doua, sa nu mai mearga nici alte lumini din exterior sau sa am mai multe erori in bord - toate luminile din exterior functioneaza.

    Pana imi fac timp sa verific cele 2 sigurate, s-a mai lovit cineva de acest comportament?

    Ce ma sfatuiti sa verific/abordez aceasta situatie?

    Masina: Audi A3 8V 2015 2.0 TDI 150CP

    Multumesc,
    Stefan
     
    arazvan2002 apreciază asta.
  2. Marius Tirpescu 1st Gear Member

    Înscris:
    14 Iul 2023
    Locație:
    Paşcani
    Masina:
    Audi A3 sedan 1.6Tdi 2015
    @StefanVulturu Salut,
    Eu am avut recent eroarea in bord la masina din profil un Audi A3 8V an 2015 cu luminile de la numarul de inmatriculare. S-a rezolvat la service, unde s-a descoperit ca erau unele fire intrerupte, rupte in porbagaj. Chestia era ca ledurile functionau mereu insa cand ridicam portbagajul sus-jos se intrerupeau luminile. Sper sa te ajute.
     
  3. Cristi Staff Member Staff Member

    Înscris:
    21 Mar 2009
    Locație:
    București
    Masina:
    Audi A4 B7 - S-line - 2.0 TDI ( BRE ) 140 CP
    @Marius Tirpescu multumim pentru raspuns dar inainte sa mai scrii mesaje verifica daca cel caruia ii raspunzi a mai accesat forumul de ceva timp.
    Userul @StefanVulturu nu a mai accesat forumul de aproape 3 (trei) ani si pe cale de consecinta este putin probabil ca iti va raspunde si va mai lamuri problema avuta. O seara buna.
     

Distribuie pagina asta