Salutare, Dupa cum bine stim, Audi nu mai ofera suport pentru Google Earth. Insa, avem posibilitatea de activare, atat fizic cat si de la distanta, oriunde in lume pentru sistemele de navigatie MMI 3G + (Plus) si MIB 2 (HARMAN). *Daca nu stiti ce sistem de navigatie este instalat, va pot ajuta cu identificarea acestuia gratuit daca imi trimiteti o fotografie cu ecranul deschis. Pretul pentru activare, care este permanenta, cu garantie, este de 500 lei. Contact: 0747 853 423 Telefon mobil: 0747 853 423 Facebook: www.facebook.com/naviupdate
Acum exista oportunitatea de a avea si Street View impreuna cu activarea Google Earth, atat pe sistemul de navigatie cat si in Virtual Cockpit (pentru modelele ce au acest instrumentar de bord digital). De altfel, serviciile Audi connect sunt disponibile.
Salut, Serviciul Google Earth este disponibil si pentru modele mai noi de Audi adica pentru sisteme MHI2 ?
Buna ziua, Mai oferiti serviciul de activare google maps ? As fi foarte interesat. Am cateva intrebari: Google maps foloseste internet ? daca da de unde ? ca masina mea nu are internet, in schimb are serviciul de SOS din plafon activ. Pot vedea informatii din trafic in timp real ? O data activat ramane permanent activat ? Sunt sanse sa vada cei de la audi ca masina mea e online si sa am probleme ? Audi A4 B9 Avant 35 TDI 150 CP 2019 WAUZZZF45KA062306 MHS2 MU SOFTWARE 0235 MIB-HS
@r00t3r97 Buna ziua, Da, serviciul e disponibil pentru sistemele MIB si MMI 3G. @awp_adidas Buna ziua, Da, e disponibil in continuare acest serviciu. Google Earth foloseste retea de date. Daca sistemul dumneavoastra e Qualcomm, se va folosi de SIM-ul integrat, nu veti avea nevoie sa adaugati dumneavoastra un alt sim. Daca e Harman sau Delphi, introduceti un SIM cu date si Google Earth va rula daca il vom activa. Informatii din trafic in timp real, nu exista. Da, o data activat, ramane permanent. "Sunt sanse sa vada cei de la audi ca masina mea e online si sa am probleme ?" Nu, nu exista o asemenea posibilitate.
@Adrian G acesta preia date de la furnizorii de imagini prin satelit (Copernicus, Airbus, etc.) pe baza unei cartele SIM (daca ai unitate Qualcomm, nu e nevoie de cartela), daca e Harman sau Delphi, e nevoie. Acestea se actualizeaza constant. Nu e o harta descarcata.