1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor. Mai mult.

Audi A4 B5 (1999) 2.8 V6 193 cp Quattro

Discuție în 'Masina mea / Prezentarea membrilor' creată de rex, 3 Ian 2021.

1. catar

catar 3rd Gear Member

Locație:
    Cluj-Napoca
    Masina:
    A4 B8 1.8 TFSI (CDHB) 2008 / BMW E60 530d (M57) 2004
    Superba masina, si mai ales interiorul in acea combinatie de culori si trim-uri.
    E de apreciat ca incerci sa pastrezi cat se poate elemente OE stock, pentru o experienta mai retro ca sa zic asa. Si eu am oarecum un proiect similar in derulare, dar e de la concurenta (6 in linie) si lumea nu intelege de ce am pus faruri noi de 1000 Euro pe o "coaja de masina din 2004 care valoreaza 3000 Euro pe Autovit".

Ionut Stancu apreciază asta.
  2. rex

rex 6th Gear Member

Locație:
    Cluj-Napoca
    Masina:
    Audi A4 B5 (1999) 2.8 V6 (193cp) quattro
    @bobalex18 - cei de la Autoworld m-au surprins placut (un Tiguan 1.4 TSI unde au schimbat pistoanele si am acoperit 20% din manopera chiar daca masina nu mai era in garantie si nu toate reviziile au fost facute la ei) dar si neplacut (cumparat un Golf care nu a venit conform comenzii si mi-au ascuns acest lucru). Sunt curios si eu ce va fi. Schimbarea garniturii a fost facuta acum 2 ani jumate dar am parcurs doar vreo 8k km...

@catar - multumesc de aprecieri! BMW e concurenta doar pt Audi (ca firme), nu si pentru clienti. Am cochetat si cu ideea unui 6 in linie E46 (320i, 325i/xi, 330i/xi), dar, pana la urma mi-a placut mult A4-ul acesta si mi s-a parut mai usor de intretinut. Eu nu ma consider vre-un impatimit al unei marci, mai degraba sunt modele de la multe marci care imi plac si care mi-ar placea sa le am.
    Initial vroiam sa am o colectie de masini in 6 cilindri in toate configuratile (6 in linie, V6, VR6 si Boxer 6) dar imi e greu sa intretin si masinile actuale asa ca, cel putin pentru moment, m-am lasat pagubas.
    Mult success cu projectul tau!

3. rex

rex 6th Gear Member

Locație:
    Cluj-Napoca
    Masina:
    Audi A4 B5 (1999) 2.8 V6 (193cp) quattro
    Vine iarna, asa ca am trecut la jantele de iarna:

rotitza, smurff, RazvanRXR și alți 9 apreciază asta.

Distribuie pagina asta