1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor. Mai mult.

Audi A4 B7 - The Blue Wagon

Discuție în 'Masina mea / Prezentarea membrilor' creată de Tommi-KGT, 31 Dec 2025.

1. Tommi-KGT

Tommi-KGT 1st Gear Member

Locație:
    Turda
    Masina:
    Audi A4 B5
    Salutare tuturor! Dupa o lunga pauza de inactivitate pe aici am decis sa imi prezint si eu “noua” masina.
    Este vorba de un Audi A4 B7 Avant din 2005, 2.0 Diesel, cod motor BLB. Nu e ea in cea mai buna stare estetica dar la momentul achizitiei nici nu ma interesa acest aspect deoarece aveam neaparat nevoie de o masina de naveta si pretul scazut a fost factorul decisiv de a o aduce acasa.

Ca dotari putem enumera urmatoarele :
    - bixenon adaptive( nefunctionale la momentul actual)
    - S-line exterior
    - Supsensie S-line
    - olginzi cromate
    - trapa
    - scaune piele/alcantara , incalzite si cel de la sofer electric
    - trapa
    - RNS-E
    - cluster color
    - perdelute geamuri spate
    - senzori parcare fata-spate
    - sistem audio Bose
    - carlig
    Si cam atat imi aduc aminte momentan. Masina am cumparat-o de o luna timp in care am remediat cateva probleme cum ar fii schimbul de stergatoare, al lampilor de la numar care la momentul achizitiei erau ceva aftermarket cu led, sticlelor de oglinda care ambele erau crapate si montarea noilor incaltari pentru iarna. Masina a venit cu setul de roti pentru vara cu niste anvelope Hankook si un set de roti de iarna dar cele de iarna erau intr-o stare jalnica drept urmare am optat sa cumpar 4 anvelope noi si cu ocazia asta sa montez si jantele mult iubite “Winter edition”.
    Masina in viitorul apropiat urmeaza sa primeasca un schimb de ulei (Motul+Hengst), bujii Beru , o interfata Bluetooth pentru Rns-e si un senzor de temperatura pentru lichidul de racire. Momentan acul nu se ridica deloc dar caldura este, apa nu fierbe .
    Pentru viitorul indepartat o sa primeasca un set de folii de la Masterfol, aici inca nu m-am hotarat cat de inchise sau deschise sa fie, probabil un set de faruri, un suport de pahare care acum e rupt, rezolvarea problemei de la trapa care acum nu se deschide doar in sus si multe alte chestii mici care acum nu imi vin in minte.

La final postez niste poze cu masina , spre ca nu v-am plictisit. Toate cele bune!

IMG_8554.jpeg IMG_8559.jpeg IMG_8732.jpeg 69450343-A46F-4AD6-A4EA-236D46A2EF7E.jpeg IMG_8853.jpeg

rex, arazvan2002, Andu333 și alți 7 apreciază asta.
  2. Tommi-KGT

Tommi-KGT 1st Gear Member

Locație:
    Turda
    Masina:
    Audi A4 B5
    Salutare si La multi ani !

Ma bucura faptul ca am primit cateva aprecieri la postul anterior asa ca am zis sa vin cu un nou update Ieri am facut schimbul de ulei si filtre, cum am zis mai sus am ales ulei Motul si filtre Hengst. Uleiul a fost foarte murdar iar filtrele erau ceva no-name asa ca sunt foarte bucuros ca nu am lasat operatiunea pe mai tarziu. Pentru senzorul de temperatura la lichidul de racire am ales Delphi, am si vrut sa il inlocuiesc eu dar m-am lasat rapid pagubas vazand locul lui, ramane pe mana mecanicului impreuna cu bujiile.
    Azi fiind acasa am zis sa merg la dezmembrarile din apropiere sa caut o aripa fata stanga, a mea fiind lovita si suportii pentru isofix. Nu am gasit nimic ce aveam nevoie in schimb am cumparat un set de faruri care vor primi un polish si un set de folii si cam atat pentru moment. Mai jos las niste poze facute zilele astea.

Numai bine ! 65FDC5CB-F4E0-48EB-AB3A-F383168A941A.jpeg IMG_9074.jpeg IMG_9053.jpeg

Chriss_Deejay, mihaicristian, mirceacml și alți 2 apreciază asta.
  3. Red_

Red_ Gold Member

Locație:
    Arad
    Masina:
    Audi A4 Allroad
    Misto masina, tot timpul mi-a placut platforma asta inca de cand a aparut B6-le.

Nu te-ai gandit sa faci retrofit la volanul de B8, cu airbag rotund? Cred ca ar fi un plus semnificativ pt. interior!

Spor si drumuri bune!

4. rex

rex Bronze Member

Locație:
    Cluj-Napoca
    Masina:
    Audi A4 B5 (1999) 2.8 V6 (193cp) quattro
    Foarte bine arata un B7 cu Sline, in special daca e albastru ca al tau. Felicitari pentru achizitie!

Distribuie pagina asta