An nou fericit ! Am început anul nou cu lucrări. Am avut probleme cu alternatorul, am cumpărat unul nou marca Valeo iar cablul de la alternator l-am reparat acum vreo 3 ani, dar de atunci era bolnav si avem o pierdere de tensiune. Cablul l-am schimbat cu unul nou original ce are codul:8K0971228 G Si acum avem o încărcare corectă 14,55 V
După cum am scris mai sus am început anul cu lucrări. Având probleme cu haionul pe partea de rugină care a fost reparat de mântuială de două ori ,doar au băgat kit în loc să înlocuiască tabla ruginită,m-am apucat eu de el , am înlocuit tabla rugină cu una nouă , am dat cu soluție împotriva rugini ,am dat cu spary de vaselină pe interior să numai stea apa,știu ca toate b8 -urile au probleme cu rugina , eu prima dată am optat pentru înlocuirea lui dar nu găsisem pe culoare , e un lucru provizoriu, cel pe care l-am făcut ,urmeaza înlocuirea lui cat de curând ,dar a ieșit foarte bine sunt mulțumit, sperăm să nu apară prea curând.
Vă salut, Am reușit să refacem tot traseul de evacuare, din downpipe până spate. Am folosit flanșă nouă, tub flexibil, țeavă de inox de 63 mm, o tobă intermediară marca Turboworks și toba cu clapetă. Traseul este făcut custom care a ieșit impecabil, la Ugod Custom lângă Timișoara. Mă bucur ca am găsit toba acesta cu clapeta. O să revin si cu video. In momentul în care este închisă clapeta mașina e foarte silențioasă, pot spune ca la ralanti este stock dar in momentul in care deschid clapeta se aude destul de tare. Intermediară Turboworks este micuță, curând o voi înlocui cu ceva mai mare sa avem un sunet plăcut, tipsurile le-am aliniat cat mai în interior, sunt provizorii, până voi găsi ceva mai frumos. Toate cele bune tuturor.
De fiecare dată când mă uit pe AliExpress, nu pot să mă abțin să nu comand ceva. Am cumpărat un Car Charge USB, eu nefiind nefumător scrumieră era foarte inutilă, așa ca am găsit ceva să fie utilă, îmi place deoarece arata și tensiunea încărcări, lucrul ăsta m-a încântat foarte mult . Mă bucur ca am reușit să fac din interiorul plictisitor unul cat de cat mai util pentru mine. Filtrul suplimentar de polen pe care îl folosesc de ani de zile, pe care îl tot achiziționam de pe OLX, de pe AliExpress am cumpărat 3 bucăți, la prețul unui din România.
Salutare , Am făcut un mic video cu noua evacuare . https://youtube.com/shorts/iV0amU3kIys?si=SQDJxBdteWtBdTrr