1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor. Mai mult.

Audi A6 C7 2.0 TFSI Hybrid

Discuție în 'Modele Audi Hybrid si Plug-in Hybrid' creată de dclausewitz, 26 Feb 2022.

 1. dclausewitz

  dclausewitz 1st Gear Member

  Înscris:
  24 Feb 2022
  Locație:
  Slatina
  Masina:
  Audi A6 C7 4G Hybrid 2.0 TFSI
  Salut,
  Felicitări pentru proprietarii și posesorii de A6 C7 4G Hybrid. Fiind foarte puține informații despre această motorizare, e foarte utilă orice părere cu privire la exploatarea autovehicului, regim de șofat, fiabilitate motor termic + electric și asa mai departe.

  Voi utilizați EV Mode ? Din ce știu eu, acesta este disponibil doar când motorul termic, inclusiv cel electric au o temperatură optimă de funcționare (nu știu concret valorile). La prima plecare de pe loc a autovehicului, chiar dacă bateriile sunt încărcate, nu reușesc mereu să îl activez, îmi afișează: EV Mode Unavailable.
  N-am vreo eroare pe mașină sau diagnoză, dar nu cunosc stilul normal de funcționare din fabrică. Pentru un auto vechi de 10 ani, se menține și rulează foarte bine, am rămas impresionat. Motorizarea asta este chiar interesantă.

  Niște articole foarte bine scrise despre Audi A6 2.0 T.F.S.I. Hybrid, regăsiți aici și aici.

  Ca și nelămurire, motorul termic este pornit din electromotor, sau „din inerție” ? Pe decelerare/frânare se oprește fără să simți și pornește când te aștepți mai puțin. Referitor la consum, extraurban am scos 7L/100 Km în ultimii 1.000 Km și urban undeva variabil între 11 - 12 litri.
   

Distribuie pagina asta