1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor. Mai mult.

AUDI vs. MERCEDES

Discuție în 'Audi vs Mercedes-Benz' creată de alex.petrariu, 19 Noi 2007.

?

AUDI sau MERCEDES

Sondaj închis pe 29 Noi 2007.
  1. AUDI

8 vot(uri)
    88,9%
  2. MERCEDES

1 vot(uri)
    11,1%
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
  1. Cata_ADC

Cata_ADC Moderator Staff Member

Locație:
    Brasov - Zarnesti
    Masina:
    alta marca I3 , e-drive 2018
    Pai ma refer la unul mai normal care sa nu ajunga la 100 000 de euro :p
    La un rival al unui A5 3.0 TDI quattro.
    Daca as avea destui bani as merge pe mana celor de la Mercedes
    P.S. am vazut ce poate un Mercedes-Benz CL 63 AMG 7G-TRONIC. No comment

Ultima editare: 14 Apr 2008
  2. cristi231077

cristi231077 Audi Expert

Locație:
    Timișoara
    Masina:
    <<<<===
    Eu cred ca are o foarte mare relevanta acest clasament, deoarece este clasamentul constructorilor germani de turisme, locul unde isi masoara fortele cei doi mari constructori germani cu modelele de care tot discutam noi cu atata ardoare.
    Ce ar pute fi mai relevant de atat ???

Ahhh ... era sa uit, vreau sa fac o surpriza pasionatilor de Audi si sa le pun niste poze, am surprins din intamplare acum doua saptamani in centrul Duselldorf-ului un mare eveniment organizat de DTM si am reusit sa fac cateva poze.

3. TA2A2

TA2A2 Banned

Locație:
    GRANTHAM ENGLAND UK.
    Masina:
    AUDI A4 1.8TURBO-SPORT PACK(163)
    sincer nu cred ca are vreo relevanta aceste clasamente DTM ,F1 ,RALLYS ,NASCAR(peste ocean) cu masinile de serie.cu multi ani in urma in F1 legea o facea RENAULT in RALLYS la fel FORDUL a condus multi ani in clasament.uitativa la cei de la RENAUL ce au facut cu MEGANUL (220cp)au scris pe el F1 mi se pare o timpenie sa iti folosesti renumele din F1 ca sa iti vinzi masinile de serie.Cum ar fi daca cei de la FERRARI sar folosi de faima din F1 ca sa isi vinda masinile.AUDI,BMW,MERCEDES,FERRARI etc nu au nevoie de aceste clasamente sasi vinda masinile de serie si nici nu cred ca infuenteaza in vreun fel cumparatori .sunt multi cumparatori ai acestor marci in romania care nu stie cu ce se maninca DTM si totusi cumpara AUDI sau MERCEDES.

4. deocamdata

deocamdata Audi Expert

Locație:
    București
    Masina:
    ALLROAD: 2009 3.0 TFSI ; 2006 3.0 TDI; RR Autobiography 4,4 SDV8
    Iarasi ne certam ... :)
    Eu vad lucrurile astfel: DTM este o competitie directa Mercedes vs Audi ce reflecta tot ce inseamna tehnologie impinsa la extrem (nu ma refer aici la gadget-uri).
    Audi vs Mercedes ... daca facem comparatia doar prin prisma "asta-mi place mie mai mult" cred ca topicul ar trebui sters. Suntem un forum pro Audi ... cum sa raspundem "mercedes" ???????

5. TA2A2

TA2A2 Banned

Locație:
    GRANTHAM ENGLAND UK.
    Masina:
    ok daca asa vezi tu lucrurile deci lupta intre cel mai bun se da in DTM corect? ce zici daca din toamna iese alt invingator(bmw) asta inseamna ca cele marci nu mai sunt bune in materie de tehnologie sau alceva.cit despre cearta TU AI POMENIT DE EA NU EU:icon_thumright:mi se pare corect sa avem o discutie libera.

6. cristi231077

cristi231077 Audi Expert

Locație:
    Timișoara
    Masina:
    <<<<===
    De acord cu tine, chiar nu inteleg ce ar putea fi mai relevant decat o competitie directa Audi vs mercedes in DTM ??? :think:
    Fratilor este ceva de REFERINTA !!! :yes:

7. FloRio

FloRio Platinum Member

Locație:
    Baia Mare
    Masina:
    Audi A4 1,9 TDI 110hp~AFN 1998
    audi a facut regulile si anul trecut,sunt pe val parerea mea,si sper sa o tina tot asa

8. Cata_ADC

Locație:
    Brasov - Zarnesti
    Masina:
    Fieare echipa are perioadele ei de glorie. Si rolul cel mai important il au pilotii!!
    Cred ca nu isi are rostul acest clasament tocmai ca masinile depre care se port discuti pe forum nu au nimic in comun cu cele de DTM,inafara siglei poate. Deci acest versus nu poate da un raspuns concret. Si apropo cei de la Audi inca nu au scos un model de strada ca si Mercedes-Benz CLK DTM AMG. Poate in viitor sa scoata un RS4 DTM desi sunt slabe sanse.

9. TA2A2

TA2A2 Banned

Locație:
    GRANTHAM ENGLAND UK.
    Masina:
    in sfirsit cineva a inteles cum stau lucrurile cu DTM-ul.de acord cu tine CATA pt ca asta este adevarul:icon_thumright:

10. DOOM

DOOM Moderator Staff Member

Locație:
    București
    Masina:
    Audi A4 35TDI MY2022 / Audi A1 1.6TDI MY2012
    A existat un A4 B7 DTM Edition, dar era un fel de nivel de echipare aniversar nu o editie supersport.
    De ce va certati voi aici care e mai bun?....si Mercedes si Audi sunt bune si frumoase si elegante, doar ca noi cei de pe forum am prefera Audi din motive mai mult sau mai putin subiective, eu am mai zis si o repet...pe diferite nise ale pietei Mercedes sta cam prost...la capitolul hatchback sportiv cum am vrut eu nu era nimic la ei in oferta care sa corespunda cu ce astept eu de la o astfel de masina.

11. traian si decebal Audi Expert

Locație:
    București
    Masina:
    nu am
    domnilor ma incearca iar zambete !
    Audi A5 nu are nimic de comparat cu mercedes SL pt ca sunt alte masini pt alte treburi.
    Mercedes CL este derivat din mercedes Clasa S iar faptul ca numele mercedesului CL incepe cu litera "C" nu are nici o legatura cu clasa C.
    practic comparam doua lucruri care nu sunt de comparat.
    CL este o masina cu peste 2 tone si cu minim 388 cp proveniti de la motorul cel mai parlit, masina care costa in romania 113.000 euro.

audi deocamdata nu are un concurent pt mercedes CL si nici pt SL si probabil nu va avea mai devreme de 5 ani de zile sau poate niciodata. . Pt modelele enumerate mai sus, piata este f mica si probabil nu vor risca sa investeaca in niste proiecte care le-ar aduce pierderi uriase. Nici BMW nu cred ca vor investi in asa ceva pt ca practic nu te poti lupta cu un nume ca Mercedes SL, nume care are aprox 30 de ani vechime si care va atrage 90% din cumparatori chiar adaca ar mai fi mai multe alternative.
    la audi mai trebuie un concurent pt mercedes CLS, iar acesta va fi A7 si va veni curand.

Concurentul lui Audi A5 este mercedesul CLK, un model cam batran cei drept.

Eu tot nu inteleg de ce cineva nu este de acord cu acest versus si chiar propune sa fie sters. eu nu inteleg care este rostul acestui forum pt unii din membri! sa ne pupam in partile dorsale uniii pe altii ?!

eu sunt membru si pe un alt forum si un user a sintetizat f bine modul cum s-a dus acel forum la vale din cauza unui grup care aproape a monopolizat acel forum. acest forum clubaudi.ro este la vale . haideti sa-l ducem mai spre deal.
    daca aveti rabdare cititi ceea ce este mai jos. este luat de pe respectivul forum.

"............Ideea era ca acest forum era candva echilibrat, se purtau pe aici dezbateri furtunoase, se duceau dueluri tehnice (nu prea bine moderate ce-i drept) dar abia asteptam sa citesc dovezile cu care veneau unii si altii, lupta indarjita intre sisteme, istorie, tehnologie. Da, ii apreciam pe cei de atunci caci se vedeau eforturile deosebite prin care combatantii isi expuneau ideile, modurile de gandire erau diferite dar aveau acelasi scop: de a destrama postarea adversarilor.
    Din pacate nu se mai vad aceste lucruri, usor usor ati maturat cu ei pe jos, fiecare si-a luat sacul in spinare si si-a cautat un loc unde informatia lui va fi apreciata. Era un proverb"Cel mai destept cedeaza". Eu unul insa regret ca nu mai pot beneficia de un asa forum ca cel din trecut unde pana si in mediul de la serviciu se purtau discutii despre anumite lucruri.
    &&&&&&.ro era ceva de referinta, imi placea sa citesc pe aici, erau pareri si pro si contra dar care ma puneau pe cautari, dialogurile dintre "unii" si "altii" erau atat de furtunoase incat nu-mi venea sa cred cata informatie exista si cate am putut invata si citi doar din aceste dezbateri. sa reamintesc factorul FUN care era la maxim?
    Bine'nteles multi se bucura, le-a disparut adversarul. Nu uitati domnilor ca doar cei slabi se bucura de plecarea altora pentru ca nu sunt in stare sa-i infrunte.

Astazi gasesc ca totul s-a blazat, forum acesta ESTE JAPONEZ fara doar si poate, azi conduc o japoneza, maine poate voi conduce o masina franceza sau germana, depinde de buget, oportunitati si nu in ultimul rand de Cel de Sus.

Dragi Toyotisti, la voi nu se gasesc decat fraze in care va laudati unii pe altii, va pupati si va felicitati reciproc de alegerea facuta, sunteti destepti, frumosi si inteligenti nevoie mare. Cu toate acestea postarile voastre nu aduc nimic care sa denote nu stiu ce tehnologii sau inteligente supreme asa cum va autointitulati, marea majoritate a postarilor sunt doar linguseli si felicitari pe care vi le impartasiti cu franchete si fara falsa pudoare unul altuia cu atata abundenta ca deja da in ridicol. Nu zic, poate multi aveti cunostinte tehnice avansate dar masina asta este simpla si de tehnologie veche, se stie ca Toyota pune in masinile sale doar ceea ce este simplu si usor de intretinut. Deci, nimic interesant ori care ar aduce in arena discutii aprinse.

Nu mai continui ca n-are rost. Cand se termina leas-ul, ura si la gara ca eu unul nu ma consider chiar atat de avansat ca domniile voastre si nici nu doresc sa fiu incadrat in stiu eu ce tipare...

Cu stima,
    un simplu inginer "

Ultima editare: 15 Apr 2008
  12. DOOM

Locație:
    București
    Masina:
    traian si decebal : "eu nu inteleg care este rostul acestui forum pt unii din membri! sa ne pupam in partile dorsale uniii pe altii ?!"
    Cred ca exagerezi, nu stiu sa se fi vehiculat ideea ca ar trebui sa facem ce zici tu acolo...eu militez pentru discutii civilizate in care sa tratam fiecare marca cu respect si sa admitem punctetele slabe fara sa ne simtim jenati.
    Am adus , zic eu si un argument logic in sensul asta, explicand problemele pe care mi le-am pus chiar eu acum ceva timp.
    Nu cred ca a sters nimeni posturile numai pentru ca se vorbea urat de Audi, sau ca s-au limitat discutiile in vreun fel .

13. cristi231077

cristi231077 Audi Expert

Locație:
    Timișoara
    Masina:
    <<<<===
    Domnule traian si decebal in primul rand vreau sa te asigur ca nimeni nu o sa steraga threadul asta.
    In al doilea rand vreau sa te rog sa incetezi cu ironiile gen "domnilor ma incearca iar zambete !" chiar daca cineva facut o afirmatie deplasata sau gresita si sa te limitezi la al corecta prin explicatii reale sustinute de date tehnice. Altfel una zicem si alta facem si ajungem sa ne contrazicem singuri.
    Acestea fiind spuse invit pe toata lumea sa se limiteze la discutii legate de subiectul threadului si sa nu mai posteze doar ca sa se afle in treaba sau sa agite spiritele.
    Tin sa mentionez ca de acum inainte orice Off-Topic sau mesaj cu tenta ironica va fi sanctionat.

O zi buna tuturor.

14. Cata_ADC

Locație:
    Brasov - Zarnesti
    Masina:
    Scuzele mele de riguare. Ma refeream la CL tocmai din cauza batranului CLK care parca si-a pierdut din admiratori.:( Stiu ca nu se pot compara deoarce sunt din clase foarte diferite dar ca si pret la mana a 2-a sunt destul de apropiate.

DOOM nu stiam de existenta acestui A4 B7 DTM Edition :rolleyes:

15. DOOM

Locație:
    București
    Masina:
  16. Cata_ADC

Locație:
    Brasov - Zarnesti
    Masina:
  17. TA2A2

TA2A2 Banned

Locație:
    GRANTHAM ENGLAND UK.
    Masina:
    nu arata rau deloc

18. FloRio

FloRio Platinum Member

Locație:
    Baia Mare
    Masina:
    Audi A4 1,9 TDI 110hp~AFN 1998
    Deci chiar esti ironic stimate membru...Te-as ruga sa te comporti mai civilizat un pic si sa nu dai aere de vedeta.poti sa explici si mai frumos,si chair daca unul s-a exprimat total gresit,nu trebuie sa ii dam in cap,ci trebuie sa vorbim frumos,ca de aia suntem o grupare,nu sa ne dam in cap unul la altu,si sa ne privim de sus,unu pe celalalt.Sper ca pe viitor sa fi mai popular in exprimari si sa fi intr-un rand cu noi toti,sa nu stricam atmosfera

19. traian si decebal Audi Expert

Locație:
    București
    Masina:
    nu am
    FloRio, pt ca esti moderator ar trebui sa citesti posturile cu atentie.
    ai citat partiel din ceea ce scrisesem eu . la randul meu eu am copiat si pus aici pe forum ceea ce spunea cineva pe un alt forum criticand ca forumul respectiv s-a dus la vale. revin-o mai sus pe pagina si acorda mai multa atentie te rog.

dupa cuvantul inginer, sunt ghilimele. cauta mai sus unde incep acele ghilimele.
    practic eu am vrut sa argumentez faptul ca daca ne complacem intr-o stare euforica nu putem sa ne desprindem de conditia unui forum euforic asa cum a devenit forumul cu pricina de unde am copait nemultumirea acelui user. el spunea acolo ca toti se complac in a se felicita ca masinile lor sunt cele mai bune si ca nimeni nu-i intrece in alegerile pe care stiu sa le faca, situatie care am gasit-o si aici.

scuze de off topic insa a trebuit sa lamuresc un coleg de forum.

20. cristi231077

cristi231077 Audi Expert

Locație:
    Timișoara
    Masina:
    <<<<===
    Sper ca e ultimul .... :angrymod:

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

Distribuie pagina asta