Salut, Am nevoie de 4 capacele la janta de 15 cu codul 4B0 601 025 N. Nu reusesc sa identific nici modelul de care am nevoie si nici codul capacului. Are cineva informatii despre acest tip de capac ? Multumesc anticipat.
Salut, As vrea sa cumpar un set de capace pentru gaura de centrare, dar nu stiu exact daca se potrivesc cele care se pot monta si pe jantele de aluminiu - atat timp cat diametrul capacului este de ~66.6 mm
Imi poate spune si mie cineva un cod pt capacelele centrale care se potrivesc pe jantele din imagine. Mi-au fost furate luni deara Multumesc
De pe o poza e cam greu, te putei deranja macar sa citesti codul de pe jante. 8T0601170A, asta daca jantele au codul 8K0071499C.
@Dooster Exista cu inscriptia Audi de 75mm, aftermarket. Da o cauta pe Google dupa "Audi 75mm wheel hub cover". P.S Ai jante de MB ?
Salutare. Am cumpărat 4 capace originale pentru jantele de iarnă 18'', însă din păcate nu se potrivesc la gaura centrală (60 mm are janta, iar capacul 56 mm). Îmi puteți spune o soluție va rog, ca sa le prind pe jante ? Inițial ma gândisem la picătura, dar cand o fi sa echilibrez jantele , slabe șanse sa mai pot scoate capacul .
Da, sa iei altele compatibile si sa nu faci tiganii, daca inainte sa le cumperi nu ai masurat sau sa te interesezi ce sa cumperi exact.