1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor. Mai mult.

Centuri siguranta la A4 B6 - deblocare - inlocuire - diverse probleme cauze si rezolvari

Discuție în 'Audi A4 B6 (2001 – 2005)' creată de MICU COSMIN, 23 Iul 2008.

1. R D A

R D A 1st Gear Member

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    audi A4 1.9 TDI 2004
    Am luat masina din Germania si martorul de centura sta in permanenta stins. De ce ?

Ultima editare de un moderator: 10 Dec 2013
  2. oreste2001 1st Gear Member

Locație:
    bucuresti
    Masina:
    A3,2007,2.0TDI
    In cazul ununi accident in care airbagurile au sarit si centurile sunt blocate,trebuie schimbat calc. ABS???
    ce mai trebuie sa schimbi in acest caz cu exceptia celor mentionate mai sus??

3. Catalin_1987

Catalin_1987 Moderator&Quattro Driver Staff Member

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    A4,1.9 TDI AVF,2003
    Cred ca la calculatorul de Airbag se referea cata,nu la cel de ABS.
    Pe langa plansa bord,airbag-uri,centuri,calculator(+recodare) mai trebuie schimbati senzorii afectati.

4. V8TDI

V8TDI Gold Member

Locație:
    la casa
    Masina:
    Q7 4.2 TDI. De la Abt.
    Airbag-urile se schimba la fiecare 14 ani. Chiar daca nu sunt sarite. Scrie in manualul de utilizare si in caietul de service.

5. BIG

BIG 5th Gear Member

Locație:
    Novaci
    Masina:
    Audi A4 B5 8D 1.6 ADP '95
    V8TDI Nu am citit la cat timp se schimba dar va pot spune un lucru, eu am lipit pe stalpul de la usa un stiker pa care scrie Airbag si anul 2010 si asta coincide cu anul in care masina face 14 ani, deci aia e data la care cred ca se schimba airbagurile.:(
    Acum am vazut este exact ca in postul de mai sus al lui ans.

Ultima editare de un moderator: 19 Oct 2015
  6. dana12p

dana12p 1st Gear Member

Locație:
    Timis
    Masina:
    2004
    Hello,
    Am si eu o problema, la un Audi A4 1.9 TDI, an 2004, la centurile de siguranta din fata.Acestea isi dau drumul insa nu intra la loc, decat daca o impingi cu mana.Ce problema poate fi, si cum s-ar putea rezolva ? Specific ca cele de pe spate functioneaza absolut normal.

7. flavius a4

flavius a4 3rd Gear Member

Locație:
    Brad
    Masina:
    Audi A4 berlină, 2.0 TDI CAGA, 2008 & Audi A4 avânt, 1.9 TDI ATJ Quattro, 2000
    Pe tamburul unde se infasoare centura cand nu este trasa peste pasager exista un mecanism complex printre care si niste arcuri care in cazul tau ar putea fi rupte.

8. dana12p

dana12p 1st Gear Member

Locație:
    Timis
    Masina:
    2004
    Si se poate cumva desface sa pot ajunge la arcuri sa verific acest lucru(sau doar un mecanic)? Interesant este faptul ca se intampla asta doar la centurile din fata :(
    Am mai auzit si ca s-ar putea sa se fi adunat praf si mizerie acolo ... dar nici asta nu pot stii pana nu desfac cumva sa ajung sa vad.

9. audi46 1st Gear Member

Locație:
    tg mures
    Masina:
    a4
    Trebuie schimbate airbagurile???? Dupa cati ani? din ce motiv? Expira? se altereaza? Fiti mai fratilor mai seriosi. Pt cine e interesat ii trimit eu un aibag de 20 de ani sa il probeze daca explodeaza sau nu!,sau sa dea intr-unul montat ,cu pumnii ,cat poate el. Nu o sa explodeze aproape niciodata
    ciao

10. flavius a4

flavius a4 3rd Gear Member

Locație:
    Brad
    Masina:
    Audi A4 berlină, 2.0 TDI CAGA, 2008 & Audi A4 avânt, 1.9 TDI ATJ Quattro, 2000
    De desfacut centura nu am desfacut-o(banuiesc ca se poate).eu am lucrat la o fabrica,care face centuri chiar pt VAG si am vazut cum arata acea rola desfacuta.dupa sarbatori daca esti interesat as putea incerca sa fac rost d tot ansamblul.

11. gabriel87

gabriel87 4th Gear Member

Locație:
    Linz Austria
    Masina:
    Audi A4 B6 1.9 TDI 130CP 2003 AVF S-line
    Eu am exact aceasi problema. Centura de la sofer numai intra deloc automat, doar daca o imping cu mana. Si dupa o vreme devine cam enervant, plus ca imi este frica doamne fereste in caz de accident. As vrea sa o schimb dar nustiu cum sa o desfac.
    Si o alta intrebare care s-a discutat aici.
    Cum pot sa fiu sigur 100% ca airbagurile nu sunt sarite?
    Masina a fost lovita sunt sigur desi proprietarul anterior m-a mintit. Si as vrea sa verific daca airbagurile nu sunt sarite si nu stiu cum.
    Masina are airbag in volan, in fata pasagerului din dreapta, in scaunele din fata si 2 sus in lateral.

12. Cristi Staff Member Staff Member

Locație:
    București
    Masina:
    Audi A4 B7 - S-line - 2.0 TDI ( BRE ) 140 CP
    Verifica cu VAG-Com daca ai erori la airbag si la calculatorul de airbag.

O noapte buna

13. gabriel87

Locație:
    Linz Austria
    Masina:
    Mersi cristian, trebuie verificat in mod special erorile de airbag? pentru ca masina a fost scanata pe vag-com de erori si am avut cateva, pe care le-am rezolvat, dar erori de airbag nu au aparut nimica.

14. Cristi Staff Member Staff Member

Locație:
    București
    Masina:
    Audi A4 B7 - S-line - 2.0 TDI ( BRE ) 140 CP
    Pai daca nu ai erori poti verifica fizic cel putin pe cel de la volan daca exista. Celelate se verifica fizic dupa ce desfaci mai multe componente ale masinii.

Cu centura este o problema daca a fost sarita / pretensionata de la un accident. Din pacate ea se inlocuieste si nu se repara.

O seara buna

15. gabriel87

Locație:
    Linz Austria
    Masina:
    Exista undeva pe forum un ghid sau ceva instructiuni cum se schimba centura la sofer?

16. gabrielgorgan

gabrielgorgan 3rd Gear Member

Locație:
    Dorohoi
    Masina:
    Audi A4
    Buna, stie cineva cum se reseteaza centurile din calculator? eu am schimbat centurile si nu-mi da voie sa resetez calculatorul, imi zice ca am legat conexiunile gresit ceea ce nu se poate deoarece mufa nu-i da voie sa se puna altfel. Nu stiu ce sa-i mai fac imi sta aprins tot timpul airbag-ul in bord. Va multumesc

Ultima editare de un moderator: 2 Oct 2011
  17. Al Bundy

Al Bundy Gold Member

Locație:
    București
    Masina:
    ID.3 1st PLUS 2020
    Care sunt erorile care apar in calculatorul de airbag ?

18. gabrielgorgan

gabrielgorgan 3rd Gear Member

Locație:
    Dorohoi
    Masina:
    Audi A4
    centuri tensionate asta apare si e cu rosu nu poate sa intre in calculator sa-i citeasca parametri.

19. nrtek 3rd Gear Member

Locație:
    București
    Masina:
    Audi A6 C7 2017
    Salut vreau si eu sa va intreb ce sa fac pentru ca am dat masina la cineva si nu stiu cum a reusit dar mi-a trecut centura peste opritorul acela de plastic mic de sus si in asa fel nu mai poate fi bagata penrtu ca nu ii da voie. Eu banuiesc ca este un fel de capsa insa mi-e sa nu il rup.

20. popica35

popica35 2nd Gear Member

Locație:
    iasi
    Masina:
    Audi A4 B6, 1.9 TDI, AWX, 2002
    Va salut. Va rog sa-mi spuneti daca stiti cum se demonteaza centurile de siguranta la B6...cele vechi se retrag greu, am cumparat altele si as vrea sa le schimb. Multumesc.

Distribuie pagina asta