1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor. Mai mult.

Cutia automata la Q7 - diverse probleme si rezolvari

Discuție în 'Audi Q7' creată de Ovidius, 29 Iun 2009.

 1. Sergiu B 1st Gear Member

  Înscris:
  8 Noi 2019
  Locație:
  Hunedoara
  Masina:
  Audi Q7
  Va multumesc
   
 2. Dănuț170499 1st Gear Member

  Înscris:
  9 Feb 2020
  Locație:
  Crevedia Mare
  Masina:
  Audi Q7 3.0TDI 2007
  Salutare,
  Am si eu o problema cu o cutie automata tiptronic de pe un Audi Q7 din 2007. Câteodată( mai mult in modul sport) se întâmplă să întârzie cumva schimbarea vitezelor ținând turometrul pe loc si se simt 2 smuceli mici de scurtă durată, iar la retrogradare cumva '' da in nas ''. Baia de ulei a cutiei este transpirata tot timpul si pare sa piardă ulei pe la garnitura de etanșare, chestiune pe care am observat-o cu câteva zile in urmă, însă nu am verificat nivelul de ulei încă. Oare să fii pierdut ceva ulei și din cauza asta să facă asa, sau din cauza lipsei acestuia să-și fii creat uzură?
   
 3. audi66

  audi66 Audi Expert

  Înscris:
  18 Ian 2011
  Locație:
  Bucuresti / Italy
  Masina:
  - A6 C6 2005 TDI - -2.7 BPP / 3.0 BMK-
  Posibil ambele variante.
  Pana nu verifici nivelul sa vezi cat ai pierdut si cel mai important, de cand mergi asa cu ea, nu avem de unde sa stim.
   
 4. Dănuț170499 1st Gear Member

  Înscris:
  9 Feb 2020
  Locație:
  Crevedia Mare
  Masina:
  Audi Q7 3.0TDI 2007
  Revenind la mesajul meu anterior, pot spune că am rezolvat într-un fel problema. Am schimbat uleiurile din cutie, diferențiale si din cutia de transfer cu tot cu filtre si garnituri, iar problema s-a rezolvat relativ. Mai exact smucelile s-au redus semnificativ, par normale pentru un condus câtuși de cât sportiv. Cei de la service mi-au spus că îi lipsea ulei cutiei, însă nu au știut o cantitate exactă deoarece am uitat să-i rog ca să-l măsoare. In prim fapt, uleiul este esențial în funcționarea corectă si de durată a motorului și a cutiei, de aceea folosesc și cele mai bune uleiuri.
   

Distribuie pagina asta