1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor. Mai mult.

Demontare / Montare / Modificari Interioare la A4 B6 (schimbare trimuri - tapiserie - etc.)

Discuție în 'Audi A4 B6 (2001 – 2005)' creată de Flubber, 16 Noi 2007.

1. ovidiutm

ovidiutm Moderator Staff Member

Locație:
    Timisoara
    Masina:
    A4 B6, 1.9 TDI ~ AVF/BGA + alte marci.
    Tudor, ai mai comandat?
    Cat a fost transportul?

2. TUDORB6

TUDORB6 1st Gear Member

Locație:
    Cluj
    Masina:
    Audi A4,B6,2.5 TDI,2002
    Nu am mai comandat,avand in vedere ca am gasit intre timp in dezmembrari.Daca nu-ti doresti produsul nou,in dezmembrari gasesti tot ce vrei,fara sa te mai complici cu transportul care am inteles ca e destul de scump pe site-ul respectiv.Stopurile m-au costat 300 de lei din dezmembrari si arata impecabil.

Ultima editare de un moderator: 2 Sep 2012
  3. Nepotu66

Nepotu66 4th Gear Member

Locație:
    Ploiești
    Masina:
    A4 B6, 2.0 ALT
    Cum se demonteaza plansa de bord?

Am demontat consola centrala, torpedoul, masca de sub volan, ornamentul central, mai am de demontat ornamentul de la blocul de lumini, volanul si ceasurile, dupa asta mai trebuie ceva ? N-as vrea sa basbai cu orele pentru un surub. :)

4. ploiesteanu 1st Gear Member

Locație:
    bucuresti
    Masina:
    a4, avf, 2003
    Salut colegul, ai reusit sa demontezi plansa de bord? bordul in sine? ne poti ajuta si pe noi?

5. ovidiutm

Locație:
    Timisoara
    Masina:
    Tunelul consolei centrale l-ai demontat? Gurile de ventilatie?

6. turbocip

turbocip Gold Member

Locație:
    București / Voluntari
    Masina:
    Audi A4/8E 1.9TDI 185 CP
    Alea ies usor - doar bagi ceva de plastic pe margine si tragi in exterior ...
    Daca sunt iluminate , atentie la mufe - ca sunt prinse pe bord ...

7. t_qua77ro Banned

Locație:
    1
    Masina:
    2
    Vreau sa va intreb, la montarea carcasei mari de sub volan (similara torpedoului), aceasta trebuie sa vina deasupra acelei cleme de la footrest (vezi poza) sau sub clema?

Mai exact, in poza atasata e montata corect sau nu? (la zona incercuita cu rosu ma refer)

Multumesc

8. t_qua77ro Banned

Locație:
    1
    Masina:
    2
    Sau vine ca in poza asta?

Deci, in concluzie, e ok asezata in interiorul negru sau in interiorul crem?

9. ovidiutm

Locație:
    Timisoara
    Masina:
    Deasupra.
    Sub ea nu ar mai avea nici un sens.
    In poza a doua nu vad exact ce e acolo insa vad clema, deci banuiesc ca e plasticul e deasupra clemei, ceea ce e corect.

10. t_qua77ro Banned

Locație:
    1
    Masina:
    2
    Asa ma gandeam si eu, ca logic ar fi sa vina plasticul deasupra clemei, dar totusi in acea zona plasticul are alta forma, de parca ar vrea sa ocoleasca clema, nu mai e tot drept.
    Si daca il bag dupa clema, vine putin mai torsionat si nu mai pica sus, pe langa comutatorul de lumini, chiar la linie.
    Am mai atasat in postul de mai sus o poza cu un interior deschis la culoare, poate se intelege ceva mai bine.

11. marius_bv

marius_bv Audi Expert

Locație:
    Brașov
    Masina:
    Audi A4 2.0i, 131 cp, 2003
    poate sa-mi spuna si mie cineva foarte exact cate cleme de prindere are fata de usa?
    La reprezentanta o dadeau la ghicite, ca ar fi 5 cleme dintre care 3 mari si 2 mici, dar nu erau siguri pt ca programul nu le arata sau nu stiau sa-l utilizeze.
    Trebuie sa desfac toate fetele de usi pt montarea luminilor ambientale de la manerul usilor si vreau sa am cleme de rezerva deoarece nu stiu cate vor rezista fara sa se rupa cand scot fata de usa.
    Clemele de prindere difera de la o portiera la alta, ca si numar sau model? Difera fata - spate?

Ultima editare de un moderator: 13 Iul 2013
  12. Nepotu66

Nepotu66 4th Gear Member

Locație:
    Ploiești
    Masina:
    A4 B6, 2.0 ALT
    Site-urile sunt in engleza dar au si poze, iar fisierele atasate sunt manualele in romana. Spor la treaba! ;)
    Manual 1 si Manual 2

13. ovidiutm

Locație:
    Timisoara
    Masina:
    Tu de frica clemelor nu desfaci fetele de usi? Am desfacut noaptea si nu am reusit sa le rup...
    Marius, nu vei stii CATE cleme se rup, CARE se rup si DACA se rup. Eu in locul tau dadeam jos toate fetele de usi si lasam toate clemele rupte la o singura fata de usa. Si stiai sigur de care si cate iti trebuie.
    Si inca ceva: mitul cum ca daca ai 1 clema rupta scartaie fata de usa e atat... doar un mit.

14. mihayta 1st Gear Member

Locație:
    arad
    Masina:
    audi a4 1997
    Salutare,
    Am o intrebare: din ce am observat pe consola mea s-a dat cu ceva pe ea, nu stiu cu ce anume banuiesc ca ceva silicon sau vopsea, am zgarieturi pe ea si nu stiu cum sa le acopar.
    De la cine am luat masina mi-a dat consola noua da nu ma-si mai complica sa o schimb, cred ca e cam mult de lucru.
    Ce parere aveti: nu as putea sa o vopsesc cu ceva sau sa o imbrac in folie de carbon n-ar arata mai bine sau exista ceva spray-uri care sa remediez zgarieturile ?

Ultima editare de un moderator: 18 Iul 2013
  15. ovidiutm

Locație:
    Timisoara
    Masina:
    Ultima editare: 18 Iul 2013
  16. marius_bv

marius_bv Audi Expert

Locație:
    Brașov
    Masina:
    Audi A4 2.0i, 131 cp, 2003
    nu cred ca a dat cu silicon sau vopsea cum spui tu, cam asa se fac toate in timp, au ceva cauciucat pe ele care la un moment dat o sa se cojeasca. Deci aceste materiale necesita o ingrijire mai speciala.

17. gutza25

gutza25 4th Gear Member

Locație:
    Fetești - Ialomița
    Masina:
    A4 B9, an 2017, 2.0 tdi DETA, 190 cp, cod cutie RYQ
    Cum se demonteaza cusca 1din? Vreau sa montez una 2 din si nu vreau sa stric ceva pe acolo. Multumesc.

18. ovidiutm

Locație:
    Timisoara
    Masina:
    Dai jos tunelul si cusca are 4 suruburi care se prind din spatele tunelului spre fata. Nu poti scoate cusca decat cu tunelul jos.

19. BV94CAS

BV94CAS 1st Gear Member

Locație:
    Brașov
    Masina:
    A4 B6, 2.0 ALT
    Vad ca discutati despre demontarea interiorului usii. Am si eu o intrebare. Am achizitionat un A4 B6 din Germania si nu se aude sunetu in usile din spate. Nu stiu sigur daca nu am boxe sau am boxe si nu sunt legate. As vrea sa arunc o privire, dar nu stiu cum sa ajung la ele. Se poate demonta doar grilajul acela din fata boxei sau trebuie sa dau toata fata interioara a usii jos pentru a ajunge la boxa. Multumesc !

Ultima editare de un moderator: 15 Aug 2013
  20. Catalin_1987

Catalin_1987 Moderator&Quattro Driver Staff Member

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    A4,1.9 TDI AVF,2003
    Toata fata de usa!

Distribuie pagina asta