1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor. Mai mult.

Demontare / Montare - Schimbare / Inlocuire - elemente interior la TT Mk1 (8N)

Discuție în 'Audi TT Mk1 (8N) (1998 - 2006)' creată de Ravnic Ciprian, 7 Apr 2016.

 1. Ravnic Ciprian

  Ravnic Ciprian 1st Gear Member

  Înscris:
  11 Feb 2016
  Locație:
  Targoviste
  Masina:
  Audi tt, 1.8 ajq, 2000
  Salut
  Fratilor am o problema pe cat de idioata, pe atat de enervanta: imi intra butoanele de la incalzirea in scaune si cel de la ESP in bord cu totul. Degeaba am scos casetofonul, orice le-as face nu mai stau pe pozitie. Plus ca nu ai acces acolo sa vezi nimic. Problema este extrem de deranjanta, nu pot sa apas butoanele ca ele se duc pana in fundul bordului. Am mai cracanat clemele alea, am facut cam tot ce stiam eu, degeaba. Nu reusesc sa inteleg prin ce modalitate stau ele fixate in bord ca sa stiu ce sa remediez. Daca ma poate ajuta careva as fi foarte recunoscator.
   
 2. Ravnic Ciprian

  Ravnic Ciprian 1st Gear Member

  Înscris:
  11 Feb 2016
  Locație:
  Targoviste
  Masina:
  Audi tt, 1.8 ajq, 2000
  Daca as putea sa am acces la butoane, sunt sigur ca gasesc vreo solutie sa le fac sa stea pe pozitie, dar nu stiu cum as putea avea acces. Vi se pare o idee buna daca as demonta plansa de bord ? Se demonteaza greu ? Astept pareri de la ce care au demontat bordul la TT daca asta ma ajuta si imi ofera accesul la butoanele centrale de ESP, avarii si incalzire scaune.

  L.E.:

  Gata, am aflat problema. Ceea ce tine pe loc butoanele acelea este o bara de plastic care la mine sta coborata permanent, o sa incerc sa o imping in sus pana se blocheaza pe pozitie. Am aflat-o de pe youtube:  Traiasca netul :p Sper sa ajute si pe altii care s-or confrunta cu problema aceasta.
   
 3. Ravnic Ciprian

  Ravnic Ciprian 1st Gear Member

  Înscris:
  11 Feb 2016
  Locație:
  Targoviste
  Masina:
  Audi tt, 1.8 ajq, 2000
 4. Cristi Staff Member Staff Member

  Înscris:
  21 Mar 2009
  Locație:
  Bucuresti
  Masina:
  Audi A4 B7 - S-line - 2.0 TDI ( BRE ) 140 CP
  Felicitari pentru perseverenta. Asta ar trebui sa invete multi useri ca uneori ne mai ajutam si singuri deoarece acum internetul este nemarginit si informatia este la un click distanta. Multumim pentru scheme si explicatii
   

Distribuie pagina asta