1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor. Mai mult.

Inchidere/Deschidere portbagaj sau Yala portbagaj la Audi Q8

Discuție în 'Audi Q8' creată de BLoNdu92, 5 Dec 2023.

 1. BLoNdu92 1st Gear Member

  Înscris:
  28 Sep 2018
  Locație:
  Constanța
  Masina:
  Q7, 3.0 TDI, 2007
  Bună ziua.

  De curând am sesizat o problemă destul de ciudată la Audi Q8 2019 3.0 diesel mild-hybrid. De fiecare dată când merg cu mașina la spălătoria self-wash și încep să o spăl cu presiune, aceasta se încuie și se descuie în repetate rânduri până termin de spălat. Mai mult, de câteva ori mi s-a deschis și portbagajul în timpul spălării. Precizez ca după ce am observat prima dată nu am mai ținut cheia în buzunar deoarece am crezut ca se apasă butonul singur în timp ce mă mișc. Nu. Se întâmpla acest lucru inclusiv cu cheia pe masă fără ca nimeni să o atingă. Mai mult de atât, zilele trecute, am parcat mașina în parcarea unui centru comercial, am incuiat-o, am intrat, iar după 2 ore când m-am întors am găsit-o cu portbagajul deschis.

  A mai întâmpinat cineva această problemă ?

  Mulțumesc.
   
 2. Cristi Staff Member Staff Member

  Înscris:
  21 Mar 2009
  Locație:
  București
  Masina:
  Audi A4 B7 - S-line - 2.0 TDI ( BRE ) 140 CP
  Fa diagnoza (de preferat cu ODIS la masina ta) si mergi la un bun electrician auto. Doar el iti poate spune de unde ai probleme (sunt mai multe cauze).
  Problema ta NU o rezolvi la mecanic.
  Cine are diagnoza trebuie sa cunoasca ELSA si ETKA pe de rost si sa fie si un bun electrician auto care are scule si care stie sa-ti desfaca masina si sa rezolve problema adica stie exact de unde este eroarea si cum o remediaza, nu numai ca o ai.
  Am mai spus, o diagnoza competenta nu inseamna doar citirea codurilor de eroare. Cine nu indeplineste conditiile astea are degeaba diagnoza aia daca el doar iti arata cu degetul ca ai o eroare dar nu iti si rezolva problema. Dupa ce rezolvi revii si mentionezi cum ai rezolvat pentru ca altfel mesajul tau este scris degeaba. Bafta.
   

Distribuie pagina asta