1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor. Mai mult.

Lumini de Zi - DRL (Daytime Running Light) la A3 8P

Discuție în 'Audi A3 8P (2003 - 2013)' creată de Cheloo, 14 Sep 2008.

1. audi66

audi66 Audi Expert

Locație:
    București / Italy
    Masina:
    - A6 C6 3.0TDI CDYA 2010 -
    Ce faruri ai ?

2. Cristi Staff Member Staff Member

Locație:
    București
    Masina:
    Audi A4 B7 - S-line - 2.0 TDI ( BRE ) 140 CP
    @audi66 are faruri simple cu halogen conform descrierii butonului de lumini. Dar asta trebuia sa mentioneze el in mesaj. Toate farurile cu bixenon montate pe Audi A3 8P au DRL montat din fabrica, deci el are sigur faruri simple doar cu bec H7 / halogen pe ambele lentile.

In plus i-a mai fost sters de 2 ori mesajul penttru ca NU este in stare sa isi modifice profilul si sa mentioneze in mesajele scrise pe forum (de fiecare data cand scrie mesaje) si cand mai cere ceva faptul ca trebuie sa scrie obligatoriu modelul de Audi, seria de sasiu (VIN Number), cod motor (cilindree = capacitate cilindrica motor), an de fabricatie exact si numarul de km ai masinii exact si reali (este nevoie de numarul de km in unele cazuri cand sunt probleme la motor de exemplu), pentru a putea fi ajutat cu un raspuns cat mai precis. Trebuie sa invete sa ceara ajutor si nu asa cum ai scris mesajul anterior. Fara a identifica exact masina in programele pentru piese = plansele din ETKA si ELSA sau alte programe pentru piese sau reparatii, se poate face sau afla doar pe ghicite ceea ce doreste.

Chiar si mesajul anterior a fost editat de mine in care i-am adaugat modelul de Audi la care face referire pentru ca el scrisese doar Audi din 2004. Ca sa nu mai spun ca in profil are alt model de Audi trecut/mentionat.

Oricum NU se poate monta acel buton de lumini, din descrierea lui, pe faruri simple doar cu halogen decat daca are un montaj electronic separat cumparat care stie de functia DRL. Adica ii aprinde DRL-ul din buton pe baza unui montaj electronic adaugat ulterior. Dar dupa cum intreaba habar NU are de acest fapt si exista riscul sa isi dea foc la instalatia electrica a masinii daca NU apeleaza la un electronist / electrician auto specializat pe grupul VAG.

3. DSF

DSF Silver Member

Locație:
    Slatina
    Masina:
    Audi Q5 2.0TDI 190CP CNHA 2015
    Salut,
    La masina mea Audi A3 8P an 2006 am faruri cu xenon D2S pentru luminile de intalnire = faza scurta si bec H7 pentru luminile de drum = faza lunga dar NU am si DRL. Vreau sa pun/montez comutator de lumini cu functia Auto. La VW Passat sau Golf am vazut ca exista comutatoare retrofit cu un senzor de lumina si la modelul acesta (Audi A3 8P) nu gasesc. Se poate face asa ceva pe masina fara sa schimb parbriz si sa montez oglinda cu senzor de ploaie si lumina ?

4. mseby23 1st Gear Member

Locație:
    TARGOVISTE
    Masina:
    AUDI A4 B8 2.0 CAGA 2009
    Salutare,
    Am un Audi A3 8P facelift, faruri cu xenon adaptive si DRL-uri cu led si se pare ca s-a ars DRL-ul de pe stanga si imi da in bord. Exista posibilitate de codare cu VCDS sa nu mai dea in bord sau alte solutii din VCDS in loc sa schimbi farul ? A doua intrebare este: cum fac ca faza scurta sa bata mai sus din VCDS ?
    Va multumesc anticipat.

5. Cristi Staff Member Staff Member

Locație:
    București
    Masina:
    Audi A4 B7 - S-line - 2.0 TDI ( BRE ) 140 CP
    NU. Schimbi farul.
    Se face mecanic reglajul farului NU din/sau cu VCDS. Cu VCDS intri in modul pentu reglaj faruri, se regleaza mecanic farul, de preferat cu reglofar si se inchide din VCDS sesiunea pentru regla faruri.
    Cum faci asta este scris pe forum in mai multe topicuri si exista pe netul asta infinit pas cu pas in multe tutoriale video cum faci asta.

Distribuie pagina asta