1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor. Mai mult.

Lumini in interior (plafoniere, usi, praguri, picioare, interior portbagaj) la Audi A5 (B9)

Discuție în 'A5 B9 (2016- prezent)' creată de csubu, 28 Dec 2018.

 1. csubu

  csubu 1st Gear Member

  Înscris:
  30 Iul 2015
  Locație:
  weingarten
  Masina:
  audi A5 sportback 2.0TDI F5ABFG DETA 2017
  Buna seara,

  am un led ars(cred) in manerul usi spate. Intrebarea mea ar fi cum pot schimba acest led?

  Multumesc.
   
 2. csubu

  csubu 1st Gear Member

  Înscris:
  30 Iul 2015
  Locație:
  weingarten
  Masina:
  audi A5 sportback 2.0TDI F5ABFG DETA 2017
  Problema rezolvat. Led-ul a fost ars si schimbat pe garantie.
   
 3. Passione 1st Gear Member

  Înscris:
  24 Ian 2018
  Locație:
  București
  Masina:
  Audi a5 coupe, Audi A8
  Salutare,
  Știe cineva cum se pot schimba luminile ambientale din alb (QQ1) in color (QQ2), trebuiesc schimbate ledurile, activat din VAG, update soft, modul special, etc. ?
  Mulțumesc anticipat
   
  Smadu Valeriu apreciază asta.
 4. valymarin18 1st Gear Member

  Înscris:
  24 Oct 2021
  Locație:
  București
  Masina:
  audi a5 b9
  buna ziua,ma numesc valentin, vin disperat cu urmatoarea problema la un audi a5 b9 din 2018 nu mai functioneaza lumina ambientala portiera stanga spate, lumina ambientala din stanga spate functioneaza doar sub scaunul soferului dar pe usa nimic... doar lumina alba de maner si butonul de deschidere a geamului... va rog sa ma ajutati cu cateva sfaturi. Am deschis partea din față a ușii și nu pare să fie niciun cablu rupt.
   
 5. Cristi Staff Member Staff Member

  Înscris:
  21 Mar 2009
  Locație:
  Bucuresti
  Masina:
  Audi A4 B7 - S-line - 2.0 TDI ( BRE ) 140 CP
  In primul rand: cand te inscrii pe un forum incepi sa citesti fara sa scrii nimic.

  In al doilea rand: am rugamintea sa faci un efort pentru ca sa formezi propozitii si fraze intr-un mesaj scris pentru ca altfel nu se intelege nimic din ce vrei sa spui in mesaj. Daca mai scrii in felul acesta, mesajele tale ulterioare vor fi sterse fara explicatii. Este o insiruire de cuvinte fara absolut nici o logica din punct de vedere gramatical. Nu te supara, dar ne vine foarte greu sa citim si sa urmarim un asemenea text scris in acest mod. Nu intelegem nimic din ce ai scris. Respecta te rog limba romana si gramatica limbii romane. Respecta semnele de punctuatie, ortografia intr-un text scris si asezarea in pagina a unui text scris. Dupa punct sau la inceputul propozitiei sau frazei cuvantul se incepe obligatoriu cu litera MARE. Multumesc.

  In al treilea rand: un forum functioneaza in felul urmator: dupa ce ai facut tot ce era de facut (diagnoza, reparatii, demontare, inlocuire piese defecte cu alte piese noi si originale, curatare senzori si asa mai departe) si ai epuizat toate solutiile, atunci cand ai probleme, citesti si intrebi pe forum. Tu ai procedat exact invers.
  Ulterior trebuie sa scrii si sa spui cum ai rezolvat o problema pentru ca un forum asa se construieste, nu pe intrebari ci despre cum am rezolvat o problema.

  Si nu in ultimul rand: la electrician auto profesionist, nu un agarici, ai fost ? Cine are diagnoza trebuie sa cunoasca ELSA si ETKA pe de rost si sa fie si un bun electrician auto care are scule si care stie sa-ti desfaca masina si sa rezolve problema adica stie exact de unde este eroarea si cum o remediaza, nu numai ca o ai.
  Am mai spus, o diagnoza competenta nu inseamna doar citirea codurilor de eroare. Cine nu indeplineste conditiile astea are degeaba diagnoza aia daca el doar iti arata cu degetul ca ai o eroare dar nu iti si rezolva problema. Nu mecanicul face diagnoza ci electricianul.
   
 6. muresan0382 1st Gear Member

  Înscris:
  6 Dec 2018
  Locație:
  cluj napoca
  Masina:
  audia5 2.0tdi an 2013
  Buna seara,
  La un Audi A5 an 2018 am lumina ambientala simpla alba si am pe usi niste lumini rosii superbe care se aprind doar cu scop de avertizare sau la inchiderea masinii. Se pot face aceste lumini rosii sa functioneze permanent ? Merci
   

Distribuie pagina asta