1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor. Mai mult.

Masina Mea De Criza B4 1.9 TDI 1993

Discuție în 'Masina mea / Prezentarea membrilor' creată de TM69FAB, 16 Iun 2010.

1. TM69FAB

TM69FAB 6th Gear Member

Locație:
    Timisoara
    Masina:
    -)) este a nevestei
    Bogdan.IS - Asa am crezut prima oara , ca sa rupt vre`o rotita dar mi`am dat seama doar cand am desfacut ceasurile ca nu e asa... Aveam niste lipituri reci pe placa aia , le`am refacut si acum merge bine. Dar la celalalt B4 gri am problema cu rotita rupta , trebuie sa vad ce fac cu ea , saptamana asta.

orgonaskaroly - Sa stii Karol ca nu o vand asta. Nici daca o sa imi iau alta masina nu o dau. Am investit mult in ea si nu vreau sa o dau , am pus suflet la masina asta si mi`ar parea rau daca as da`o. Vreau sa imi iau un Mercedes vechi sa il fac frumos , adica sa il restaurez si Audi sa ramana in familie.

Stefan - Pe luneta am cea mai neagra , si pe triungiuri la fel... Pe gamurile de la usi am 20% , am incercat si asa sa vad cum arata si cum conduc asa. Cred ca o sa o las asa ca imi place cum arata. Luneta am lasat`o neagra pt acei soferi care vin din spate cu faza lunga , si uita sa o mai schimbe doar cand ajung chiar in spatele tau...

2. TM69FAB

TM69FAB 6th Gear Member

Locație:
    Timisoara
    Masina:
    -)) este a nevestei
    Asa cum stim cu totii , A VENIT VARA :yum: si trebuie sa scoatem masinuta pt vara de la `naftalina`

Sper sa nu se supere nimeni , este doar un Opel amarat :yes: cu care ma plimb vara.
    Consuma 10 in oras dar nu este problema , avem benzina ne plimbam , nu avem trecem la 1.9 TDI cu consum de 6 sau 5 daca conduce Doamna...

Ultima editare: 17 Mai 2011
  3. Cooper

Cooper 1st Gear Member

Locație:
    Chisinau
    Masina:
    Masina mea: Ex-A4, Ex-A6, Ex-Fiat si Ex-Golf II GTI. La moment - Volvo 850, dar cu inima la Audi
    Wow, frumoasa colectie. Evident ca Doamna rosie rupe totul. Felicitari pentru masina, sa ai grija de ea si sa nu aveti probleme impreuna ;)

PS: Putin off-top: ii sta bine la Opel cu jantele alea :D frumoasa la fel.

4. TM69FAB

TM69FAB 6th Gear Member

Locație:
    Timisoara
    Masina:
    -)) este a nevestei
    Poze noi cu Baba coafata.

I`am niste adidasi Nike in picioare... :)

5. mariusik

mariusik Bronze Member

Locație:
    Buzău
    Masina:
    Audi
    Masina este frumoasa foc! S-o stapanesti sanatos.
    Jantele sunt si ele frumoase, insa cele de pe spate mi se par exagerate.
    Nici grila de la radiator nu-mi place cum arata fara cerculete.
    In rest:respekt:

6. orgonaskaroly

orgonaskaroly Audi Expert

Locație:
    Timișoara
    Masina:
    A4
    Se potrivesc perfect jentile, alb cu rosu merge foarte bine si modelul este pe placul meu. Pe spate e cam lata...J9 sau J10? Eventual o anvelopa mai lata cu un numar. In rest impecabila masina...cel mai frumos si ingrijit B4!
    PS: eu as renunta la "anuntul gaben" de pe portbagaj...ar fi mult mai "clean".

7. TM69FAB

TM69FAB 6th Gear Member

Locație:
    Timisoara
    Masina:
    -)) este a nevestei
    mariusik - Jantele sunt foarte bune pt masina asta. Mie imi plac , fiecare cu parerea lui. Grila este simpla si imi place.

Karol - Multumesc. Sunt de 9J pe spate , dar nu pot sa pun gume mai late pt ca va arata urat , am incercat , sa pun 225 40 16 dar nu sta bine. Acum am 205 45 16 si sta trasa guma. `Pancarta` galbena de pe spate imi place , dar va disparea in cel mai scurt timp pt ca nici la Claudia nu ii place. :(

8. TM69FAB

TM69FAB 6th Gear Member

Locație:
    Timisoara
    Masina:
    -)) este a nevestei
  9. myth

myth Silver Member

Locație:
    Alba Iulia
    Masina:
    audi a4 '96 <-> audi a6 '98 + audi a3 '03
    Ce avertizare turbata ti-ai tras pe spatele masinii:lmfao:

10. TM69FAB

TM69FAB 6th Gear Member

Locație:
    Timisoara
    Masina:
    -)) este a nevestei
    Da , era faina Pancarta de pe portbagaj... dar am dat`o jos , au aparut deja pe multe masini si nu imi mai place...

11. TM69FAB

TM69FAB 6th Gear Member

Locație:
    Timisoara
    Masina:
    -)) este a nevestei
    Printesa mea rosie este parcata pe straziile Londrei.

Distribuie pagina asta