1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor. Mai mult.

Montare faruri After Market - Dectane - Depo - Sonar - Etc...

Discuție în 'Exterior' creată de xender_bass, 18 Ian 2008.

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
  1. WBT

WBT 5th Gear Member

Locație:
    București
    Masina:
    Audi A4 B8 2008 2.0Tdi 143CP ALB
    noul a4 scapa turma impreuna cu a5 si r8. cred ca politia nici nu mai stie sigur daca asa vin sau sunt montate. asa ca sa aveti tupeu si scapati de ei ca majoritatea nici nu stiu ce marca sunt masinile care le opresc si daca mai ai si ceva tunat te mai si intreaba ce masina e

2. rs4nik

rs4nik 1st Gear Member

Locație:
    hd
    Masina:
    audi a4 cabrio 2,5tdi 163 cp
    sal

am montat si eu proiectore ORIGINALE S 6 cu leduri, momentan nu am facut foto dar revin.

3. orgonaskaroly

orgonaskaroly Audi Expert

Locație:
    Timișoara
    Masina:
    A4
    Dupa parerea mea angel eyes, nu au ce cauta pe un Audi! Alea sunt bmw-nisme, cine vrea angel eyes, sa-si cumpere bmw! Ledurile arata super bine, am vrut si eu sa-mi pun dar...dupa cele intamplate, momentan nu sunt in stare de nici un fel de modificare.

4. xender_bass

xender_bass 5th Gear Member

Locație:
    București / Constanța
    Masina:
    Rieger & MTM Audi A5
    Corect asa m-am gandit si eu ...si vreau sa imi pun leduri si pe spate! O sa ai timp sa ti modifici masina ne bucuram ca postezi din nou !

5. leoberti 1st Gear Member

Locație:
    Craiova
    Masina:
    Audi A4 B8 1.8 TFSI

leduri fata .. leduri spate... pom de craciun !

angel eyes-urile de la bmw sunt mult mai finute si mai elegante... parerea mea!

6. WBT

WBT 5th Gear Member

Locație:
    București
    Masina:
    daca ai pune un a5 sau a4 sau mai bine un r8 langa un bmw cu cerculetele lui galbui si triste te-ai razgandi. :)))))

7. orgonaskaroly

Locație:
    Timișoara
    Masina:
    A4
    Exact, si nu inteleg de ce bmw nu face acele "angel eyes" albe (neon/xenon), arata chiar naspa asa galbui cu xenonul alb. Am vazut si la X6 tot asa este. Sun pe piata "after marketuri" care lumineaza in culoarea xenonului, si arata char bine (pe bmw!!!) dar cele din fabricatie sunt naspa rau. Cand il vad pe seful meu cu septarul nou, full-full, si cerculetele alea galbui langa xenon:puke:

8. WBT

WBT 5th Gear Member

Locație:
    București
    Masina:
    leduri albe am vazut ca pune de cateva modele si aston martin in faruri.

9. leoberti 1st Gear Member

Locație:
    Craiova
    Masina:
    Audi A4 B8 1.8 TFSI

asta este parerea ta de om posesor de audi cu leduri.
    Este clar ca nu ati inteles ideea: bmw niciodata nu a facut lucrurile sa fie lucitoare si sa sara in ochi, a pastrat eleganta si rafinamentul. asta este ideea acelor angel -eyesuri slabe in intensitate si de lumina galbuie .. este un element discret de design menit sa nu sara in ochi dar nici sa nu treaca neobservat.
    audi in schimb face tot posibilul sa fie "bagat in seama". asta mi se pare ca vor sa faca cu acele leduri, care personal cand le vad mi se face scarba. vad leduri pe matizuri (taxiuri), passat-uri modele vechi , opeluri, renault si mai nou pe masina noastra autohtona :) .. puse bineintles pe te miri unde... sub faruri , pe bara fata ,pe grila de la capota, de jur imprejurul numarului.... :keule:
    Nu ma intelegeti gresit .. nu spun ca nu imi place audi , imi place foarte mult si ca design al caroseriei cred ca sunt peste bmw (sa nu vorbim despre performante ca dam in alte discutii:)), cred doar ca au gresit cu acele leduri (pardon .. TEHNOLOGIE LED, este o tehnica foarte avansata .. conectezi un LED la un plus si un minus .. si se aprinde .:puke2:)
    au totusi o parte "buna" ledurile astea .. daca te plimbi seara pe magheru sprijinit cu totul pe cotiera (mai mai sa o rupi ),cu umarul si cu mana stanga ridicate in asa fel incat sa nu iti permita intoarcerea capului spre stanga, ... ai toate sansele sa agati "fetitele". ;)

la urma urmei ... totul tine de gusturi.
    bafta

10. WBT

WBT 5th Gear Member

Locație:
    București
    Masina:
    sa stii si tu ca ledurile alea nu sunt ledurile care le ai tu la bricheta un led dela costa 30 de euro fara radiator (tehnologie asemantoare celor de calculator).nu se alimenteaza direct la 12 volti si au surse. au suporti speciali si nu vei vedea niciodata pe dacii sau mai stiu io ce troace. privesti asa simplist lucrurile incat se observa reavointa. intradevar e o chestie de gusturi dar sa zici ca ti se face scarba cand le vezi .... e chiar amuzant!

PS: fa si tu o poza sa vad si eu ceva asemantor a4,a5,r8 pe matiz,dacii,taxiuri. mersi!

11. orgonaskaroly

Locație:
    Timișoara
    Masina:
    A4
    Si eu vad cercuri de lumini in faruri la Logan la Astra la Vectra, la Mondeo si mai nu stiu cate, chiar si Audi, asa ca...nu asta este important, ce-si pune orice taran pe masina!
    PS: nu vreau sa te superi, dar vreau sa te intreb, esti posesor de bmw sau de audi cu cercuri de lumini in faruri? Altfel nu-mi explic supararea ta.
    "la urma urmei ... totul tine de gusturi". - aici ai perfecta dreptate

12. Dracku

Dracku Bronze Member

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    Fosta mea, Audi A4 2,5TDI V6 Quattro 2001,180CP
    La modelul meu,cred ca nu i-ar sta bine cu leduri,prefer sa-l las asa,e mult mai simpatic:)

13. deocamdata

deocamdata Audi Expert

Locație:
    București
    Masina:
    ALLROAD: 2009 3.0 TFSI ; 2006 3.0 TDI; RR Autobiography 4,4 SDV8
    Oare nu acelasi lucru-l spuneai si "despre engel eyes" atunci cand au aparut ?
    Eu cred ca gresesti flagrand sugerand ca fiind kitsch acele led-uri.
    Ma indoiesc ca AUDI le-a scos pe piata aiurea, doar pt Magheru.

PS Eu in Tm ar fi trebuit sa refuz stopurile cu led de pe allroad ?:think: Nu am unde sa le etalez... de cativa ani s-a inchis straduta din complex ...:))

14. xender_bass

Locație:
    București / Constanța
    Masina:
    Rieger & MTM Audi A5
    Ia-ti un bmw atunci ... si eu ma refeream la leduri pe spate de genul modelului a8 ! Dar cum ai zis si u gusturile nu se discuta ! Si nici absenta lor !

15. WBT

WBT 5th Gear Member

Locație:
    București
    Masina:
    daca ar fi sa se numeasca ceva kitsch sunt angel eyesurile tocmai pentru ca le are toata lumea. leduri in far nu are nimeni in afara de un membru de pe forum care a desfacut farul si a pus, referindu la after market. in plus nu poti sa compari ca vezi tu la dacii puse leduri undeva sub far sau mai stiu eu ce. nu vezi oameni cu angel care au puse cercurile in loc de proiectoare asa ca fii rezonabil si ia-ti bmw.iar in legatura cu magheru se pare ca stii foarte bine tehnica, sau te-a enervat deoarece a trebuit sa o privesti de pe margine.

16. Ice_2k

Ice_2k Gold Member

Locație:
    București
    Masina:
    Audi S5 B8.5
    O dati in penibil... Ca orice alta discutie de pe forumuri, se ajunge de la a combate idei la a ataca persoane.

17. CMG

CMG Silver Member

Locație:
    Iași
    Masina:
    Audi RS6 Performance SEDAN
    leduri

Tot timpul am considerat ca angel-eyes este un specific al bmw. Cand vorbim de angel-eyes mi se pare corect sa luam in calcul vechimea conceptului si faptul ca greu se poate imbunatati. E vorba de cercuri - perfecte ca si forma geometrica, e vorba de o lumina de efect creata acum multi ani si imbunatatita f.putin sau deloc. Vorbim de un artificiu tehnic/vizual incetatenit.

Vizavi de led-urile de la AUDI - sunt un produs deosebit dupa parerea mea - un concept deosebit, demn de comparat cu cel de la BMW. Vom vedea pe viitor daca va deveni o "emblema" a marcii precum angel-eyes-ul la BMW.

Calitatea si noutatea tehnologiei sunt de apreciat, la fel precum look-ul deosebit si impunator care echilibreaza balanta cu BMW. Dintotdeauna mi-a placut lookul "nervos" si "sportiv" dat de acele angel-eyes, asa incat nu pot acum sa nu apreciez pasul facut de AUDI.

Acum pot doar sa fiu extrem de incantat ca AUDI a reusit sa aduca un concept de desing/tehnic nou si incantator.

A cataloga acest concept ca fiind destinat impresionarii fetitelor poate fi adevarat intr-o viziune ingusta - insa trebuie sa recunoastem indiferent de marca pe care o apreciem mai mult ca acest artificiu estetic/tehnic impune respect, admiratie si o trasatura definitorie modelor AUDI noi. A reduce aceste lucruri la comparatii lipsite de sens cred ca denota o atitudine ostila nejustificata la adresa AUDI.

Faptul ca AUDI nu a avut acest concept macar din aceeasi perioada cu BMW-ul nu trebuie sa ne faca sa judecam superficial aceasta schimbare si sa ii dam macar sansa de a demonstra ca se poate transforma intr-o trasatura definitorie sau nu si ca nu e kitch sau ca nu a avut motive justificate realizarea acestei schimbari.

Toate bune!

18. xender_bass

Locație:
    București / Constanța
    Masina:
    Rieger & MTM Audi A5
    Angel-eyes elegante si finute ? Aratami leduri pe dacia 1300 , dacia logan , si opel astra !

19. orgonaskaroly

Locație:
    Timișoara
    Masina:
    A4
    Ultima poza e tare de tot! Sa traiasca Dacia, masina noastra nationala!

20. WBT

WBT 5th Gear Member

Locație:
    București
    Masina:
    baieti cred ca ne-am facut intelesi. :) a fost o parere a omului si nu avem ce face. pacat ca a atacat inovatiile audi pe forumul clubaudi. asa ca ice2k cred ca se putea astepta la o asemenea reactie din partea noastra. :)

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

Distribuie pagina asta