1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor. Mai mult.

Montare faruri After Market - Dectane - Depo - Sonar - Etc...

Discuție în 'Exterior' creată de xender_bass, 18 Ian 2008.

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
  1. Dracku

Dracku Bronze Member

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    Fosta mea, Audi A4 2,5TDI V6 Quattro 2001,180CP
    Cred ca fiecare dintre noi,e liber sa-si puna pe masina ce vrea el,cat despre estetica,depinde de bunul gust al posesorului

2. X Gold Member

Locație:
    Iași
    Masina:
    -
    Aprob! Dar se pare ca unora asta le place-sa zgandare, nu sa-si spuna parerea fara sa deranjeze pe altii.

On-topic - Ledurile de la Audi sunt aparte, si se potrivesc la fix cu identitatea firmei.Engel eyes sunt pentru bmw

3. TA2A2

TA2A2 Banned

Locație:
    GRANTHAM ENGLAND UK.
    Masina:
    AUDI A4 1.8TURBO-SPORT PACK(163)
    atunci cum ramine cu usile tip "LAMBO" sa cu stopurile clare stil LEXUS acestea inca se poarta totul depinde de gustul fiecaruia.

Ultima editare: 27 Mar 2008
  4. Dracku

Dracku Bronze Member

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    Fosta mea, Audi A4 2,5TDI V6 Quattro 2001,180CP
    Daca e vorba despre ceva de bun gust,atunci,ai sa te intalnesti cu el si peste 20 de ani(ca si in moda ,de ex),cel putin ,ca punct de plecare!

5. WBT

WBT 5th Gear Member

Locație:
    București
    Masina:
    Audi A4 B8 2008 2.0Tdi 143CP ALB
    cand vine vorba de o parere sau orice chestie de gust niciodata nu vor fi toti deacord. e normal ca unora sa nu le placa sau sa nu fie deacord si ceilalti sa creada exact invers. nu cred ca a fost ceva atat de grav sau s-a certat lumea sau ne-am jignit intre noi. e o discutie si ca in orice discutie sunt pareri contradictorii daca vroiati o singura parere postati si inchideati topicu altfel tot forumul nu are sens. daca nu isi dau cu parerea mai multi nu se progreseaza in orice domeniu ar fi. atat timp cat nu a fost vorba de jigniri nu cred ca este vreo problema.

6. Cata_ADC

Cata_ADC Moderator Staff Member

Locație:
    Brasov - Zarnesti
    Masina:
    alta marca I3 , e-drive 2018
    Ledurile sunt cea mai buna inventie a celor de la Audi (nu ma refer ca ei au inventat ledul ci la faptul ca monteaza pe multe masini)
    Si in cativa ani va fi un simbol exact ca angel-ul de la bmw;)
    Numai bine

7. leoberti 1st Gear Member

Locație:
    Craiova
    Masina:
    Audi A4 B8 1.8 TFSI
    omg unde s-a ajuns. de stiam stateam naiba in banca mea :wacko:
    era doar o parere nu stiu de ce o luati ca pe un afront. ce se ataca lumea cand razi de niste luminite care le au in faruri :) . cred daca eram fata in fata .. erati in stare sa imi dati cu ceva in cap :aggressive:.. . sunteti amuzanti cum va enervati pentru un nimic.

mi-am spus o parere pe care am sustinut-o cu argumente si o sustin in continuare. daca ar fi sa cumpar un BMW nou m-as gandi la varianta angel -eyes .. daca ar fi sa iau un audi nou in mod sigur as spune NU led-urilor.
    vreti sa spun ceva naspa si de bmw? ok. nu-mi place cum arata noua serie 3 (adica E90) lucru ce mi se pare mult mai grav decat ledurile de la audi.
    ca sa nu mai fie confuzii sunt posesor de :
    - BMW 318i 2002 143cp (fara angel-uri)
    - Audi A4 1.9TDi 2004 (al nevestii, fara led-uri)
    - Oltcit 1.300cmc TRS din 88 sau 89nu mai tin minte (masina de pescuit .. drumul este intotdeauna "drept" fara gropi :))
    - in 2 saptamani Opel Astra G din 2001 2.0 DTI Caravan - va fi masina de santier.
    cred ca sunt in masura sa imi dau cu parerea vis-a-vis de cele 2 marci. nu stiu cati de aici de pe forum sunt posesori si de bmw si de audi. as putea face mai multe comparatii intre cele doua masini dar ma abtin deoarece din cate am vazut topicul va devia inevitabil.

PS. a scris cineva mai devreme pretul la led-uri. crezi ca daca sunt scumpe sunt bune sau sunt demne de a fi numite "tehnologie led"? nu stiu cum vi se pare voua .. dar mie mi se pare prea pompos sa spui "tehnologie".dar asta este si scopul .. cuvantul asta te face sa scoti din buzunar 1000 de euro .. sau cat e optiunea aia. la urma urmei sunt niste leduri frate...
    Iti dau un exemplu: Iphone de la Apple costa 19 mil la noi in magazin ... si copia Iphone de la firma Cect (care face exact ce face si ala,chiar mai mult.. are functia TV)care costa in jur de 8 mil .. ambele made in China. ce concluzie tragi de aici?

Ultima editare: 27 Mar 2008
  8. yulian

yulian 4th Gear Member

Locație:
    Deva
    Masina:
    Utilitara japoneza cu triunghi in mijloc...
    @leoberti Mie unul imi place cum arata cu leduri..acu ca tie nu-ti place e altceva. Cine are banii pt un Audi nou cred ca isi permite 1000 euro in plus pentru ceva frumos, tocmai de aceea e un lucru optional. Intr-adevar sunt OK si angel-eyes pentru cine vrea sa isi puna, dar probabil ca se va face rocada in cativa ani in ceea ce priveste leduri vs. angel eyes pentru ca este ceva nou si ca toata lumea ne dorim "altceva".
    In ceea ce priveste comparatia ta chiar nu tine pentru ca nu e acelasi lucru sa duci linii intrgi cu tot cu tehnologia si cunostintele aferente (Apple) cu sa "dezvolti" tu de unul singur un chinezism. E ca si cum ai spune ca daca Dacia ar face o masina care seamana foarte bine cu un Audi si e la jumatate de pret o cumperi.

9. orgonaskaroly

orgonaskaroly Audi Expert

Locație:
    Timișoara
    Masina:
    A4
    Stai linistit leoberti, ca nimeni nu-ti dadea in cap, chiar daca erai fata in fata cu, careva din noi. Pentru asta sunt dezbaterile si de ce nu...eu zic ca este mai interesant asa, evident fara sa se ajunga la jigniri sau injurii, dar in cazul nostru nu sa ajuns si sunt convins ca nici nu o sa se ajunga. Cat despre leduri, inca o chestie as vrea sa zic, pe mine ma incanta idea ca sunt trainice. Eu cel putin o data pe luna trebuie sa schimb un bec de pozitie, frana sau semnalizare. Pe fata am schimbat becurile de pozitie cu leduri (NU din ala albastru!!!) si nu mai am treaba cu ele, o sa tina mai mult decat o sa tin eu masina!

10. WBT

WBT 5th Gear Member

Locație:
    București
    Masina:
    Audi A4 B8 2008 2.0Tdi 143CP ALB
    oricum daca nu iti plac leoberti ledurile pentru pozitii presupun ca nu iti vei mai cumpara masini noi deoarece am auzit zvonuri cum ca s-ar dori schimbarea integrala a luminii farurilor exclusiv pe leduri deoarece consuma extrem de putin si rezista in orice conditii si foarte mult timp.

11. Ice_2k

Ice_2k Gold Member

Locație:
    București
    Masina:
    Audi S5 B8.5
    @leoberti Doar ca sa fie clar, ledurile alea nu costa 1000E. 1000E (mai exact vreo 1100 parca) costa farurile cu xenon iar cu xenon vin automat si ledurile.

12. TA2A2

TA2A2 Banned

Locație:
    GRANTHAM ENGLAND UK.
    Masina:
    AUDI A4 1.8TURBO-SPORT PACK(163)
    cred ca prea putin conteaza chestia asta cu leduri sau engel-eyes daca esti hotarit sa cumperi una dincele doua masini.nimeni nu cumpara audi pt leduri sau bmw pentru arata bine cu engel-eyes.pina la urma sunt optionale ca si pielea,sistemul audio,suspensie etc.fiecare este liber sasi aleaga cei place in functie de gust sau de ce nu in functie de BANI.adevarul este ca arata bine ambele pe masini si inca se cer in draci aceste "embleme" ale celor doua marci.

13. orgonaskaroly

Locație:
    Timișoara
    Masina:
    A4
    Ai perfecta dreptate, nu pentru leduri cumperi un Audi sau pentru angel eyes un Bmw!

14. xender_bass

xender_bass 5th Gear Member

Locație:
    București / Constanța
    Masina:
    Rieger & MTM Audi A5
    Leoberti cat despre faza cu iphone daca tot vrei sa-ti iei replici i-ati un CEO ca are spate de BMW X5 si bot de Toyota Land Cruiser ! Diferenta cred ca o sesizezi singur...

15. Tombstone 1st Gear Member

Locație:
    Bucuresti
    Salut

Sper sa nu fiu offtopic si nici strain fata de voi :) Nu sunt posesorul unui Audi, insa am o masina din familie...un VW Touareg si vroiam sa va intreb dak ma puteti ajuta cu un sfat si p mine. Vreau sa-mi montez ledurile in linie tip a5 (pleoape) stiti voi mai bine la ce ma refer. Dak este cineva pe aici care ma poate ajuta cu un sfat, dak este posibila montarea si dak da, de unde pot achizitiona o pereche.
    Idu meu de messanger este bpm3107. Multumesc

16. orgonaskaroly

Locație:
    Timișoara
    Masina:
    A4
    xender_bass te poate ajuta, el si-a pus!

17. xender_bass

Locație:
    București / Constanța
    Masina:
    Rieger & MTM Audi A5
    Poti sa-ti pui , poti sa-ti faci orice model vrei intra pe www.autoled.ro . Ia numaru de telefon de acolo suna si te ajuta baiatu sa-ti faci ce vrei .

18. dareravrn

dareravrn 1st Gear Member

Locație:
    Galati
    Awsome !!

Arata Superb !

19. fortun

fortun 1st Gear Member

Locație:
    Otopeni
    Masina:
    audi a4 2.7 tdi 2007
    dap arata bine de fapt te-am si vazut akm cva timp prin buc si chiar am crezut ca e a4-u nou

20. xender_bass

Locație:
    București / Constanța
    Masina:
    Rieger & MTM Audi A5
    Si te-ai oprit cumva in drept cu mine ca sa ma intrebi daca mi le-am pus eu sau asa am luat-o ?

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

Distribuie pagina asta