Este aceeasi problema ca si la A6 C7 si se demonteaza motorul pentru a remedia, din pacate. Iar daca tot demontezi schimbi si distributia obligatoriu cu tot ce inseamna asta. Aceeasi problema este si la Audi Q7 model fabricat dupa 2011 si la Touareg fabricat dupa 2011. Daca citesti diverse forumuri din Romania si din afara, ale diferitor marci din grupul VAG, cu acesta motorizare o sa vezi ca este ceva comun. Sunt niste loturi de motoare cu problema pe la simeringul de la palier din zona din spate a motorului.
Mersi mult Cristi, inclusiv pentru mesajul din conversatia legata de mecanici. Sa vedem cand si daca ma incumet sa fac asta. La nivel, se vede infim, scade putin cam la 2000 km, nu prinde schimbul ca sa completez. Am gasit asta (atasat poza) legat de motorizarea respectiva montata peTouareg, ca ar fi suportata de fabrica VW reparatia mai sus mentionata. A mai auzit sau stie cineva legat de asta ?
Se numeste Kulantz si se face doar daca masina a iesit recent din garantie iar toate interventiile si reviziile sunt facute doar la o reprezentanta Audi si atat. Mai mult ca sigur NUu este cazul la masina ta si km pe care ii ai tu la masina. Inca ceva: mentioneaza obligatoriu cand (si de cate ori) scrii mesaje aici pe forum si numarul de km ai masinii (este foarte important asta), codul motorului si anul de fabricatie al masinii.
Mersi pentru informatie. Masina are 200.100 km, a fost cumparata de la reprezentanta Audi din Craiova si service exclusiv la aceeasi reprezentanta. Am sa incerc sa vorbesc cu ei sa vedem ce zic. Aici in Bucuresti unde am intrebat nu stiau de asa ceva.. Situatia este ca am luat-o de la un prieten care inainte sa mi-o dea a vrut neaparat sa ii faca si revizia (pentru ca urma in putin timp) si cei de acolo nu au zis nimic de pierdere desi exista, pentru ca se vede ca au sters baia. Asa ca discutia cu ei va fi si pe subiectul asta.