1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor. Mai mult.

Senzori de parcare fata-spate si camera marche-arriere la A4 B8 - montaj - inlocuire

Discuție în 'Audi A4 B8 (2008 - 2015)' creată de sab197, 25 Oct 2008.

1. levisu 1st Gear Member

Locație:
    Toată România
    Masina:
    a4 b8
    Multumesc mult de lamuriri, dar se pare ca am luat camera pentru VW in loc de Audi si nu cred ca e compatibil codul camerei 5N0827566C cumparate de mine, cu ce am eu nevoie. Nu am cablajul aferent pentru ca sa fac proba.

2. Cristi Staff Member Staff Member

Locație:
    București
    Masina:
    Audi A4 B7 - S-line - 2.0 TDI ( BRE ) 140 CP
    @levisu deja ai primit toate explicatiile. Revii si mentionezi cum ai rezolvat. Pana atunci fara alte intrebari si mesaje.

3. Racman Stefan

Racman Stefan 3rd Gear Member

Locație:
    București
    Masina:
    Audi A4 B8 Avant, 2.0 TDI, CAGA, MMV, 2011
    Care este terminalul 15 pentru a alimenta camera aftermarket, la un Audi A4 B8 cu senzori parcare fata spate? Eu am alimentat camera la becurile de marche-arriere dar după ce scot din reverse se opreste si camera si nu mai funcționează.

4. nucugheri

nucugheri Audi Expert

Locație:
    Bistrița
    Masina:
    Audi A6 C5 1,9 TDI 96 KW
    Plus contact. Masori cu un multimetru si gasesti.

5. Racman Stefan

Racman Stefan 3rd Gear Member

Locație:
    București
    Masina:
    Audi A4 B8 Avant, 2.0 TDI, CAGA, MMV, 2011
    Asta inseamna ca, camera va fi alimentata atât timp cat este contactul pus?

Dar nu se poate alimenta cumva sa funcționeze ca si senzorii față, sa se opreasca alimentarea pt camera odata cu senzorii față? Camera aftermarket funcționează cu 3 volți, pe cablul camerei se afla un tranzistor care transforma 12 volți in 3 volți, chestia este ca daca sta alimentata mai mult de 3 minute acel tranzistor se incalzeste destul de mult si din aceasta cauza as dori o alimentare care sa se decupleze odata cu senzorii față. Am incercat mai multe modele de camere aftermarket si toate se comporta la fel

6. nucugheri

nucugheri Audi Expert

Locație:
    Bistrița
    Masina:
    Audi A6 C5 1,9 TDI 96 KW
  7. corby 1st Gear Member

Locație:
    Piteşti
    Masina:
    Audi a4b9 2017
    Salut forum,
    Pentru masina din profil Audi A4 B9 2018 sedan, ce are camera marche-arierre si senzori parcare fata-spate OE, ma poate ajuta cineva cu o informație despre codarea senzorilor parcare fata-spate, sa fie afișați pe display-ul MMI ?
    Atașez foto ce am acum. Mulțumesc anticipat.

8. audi66

audi66 Audi Expert

Locație:
    București / Italy
    Masina:
    - A6 C6 3.0TDI CDYA 2010 -
    Esti sigur ca n-ai afisajul oprit din setari ?

9. KingShine 1st Gear Member

Locație:
    București
    Masina:
    Audi A4 B8, an 2008, 2.0 TDI, 143 CP
    Salutare,
    La masina din profil un Audi A4 B8 an 2008 recent au inceput senzorii de parcare (doar pe spate am) sa nu mai functioneze sau sa dea rateuri. De obicei se aude un beeeeep lung cand introduc in marche-arriere.
    Cum imi pot da seama daca problema vine de la vreun fir care nu face contact sau trebuie inlocuiti ? Trebuie demontata bara ?

10. corby 1st Gear Member

Locație:
    Piteşti
    Masina:
    Audi a4b9 2017
    Demontat bara și măsurați cu voltmetru. Ai un senzor în scurt.

11. nucugheri

nucugheri Audi Expert

Locație:
    Bistrița
    Masina:
    Audi A6 C5 1,9 TDI 96 KW
    Conectezi un VCDS si iti spune exact care senzor e cu probleme. In functie de asta vezi cum ajungi la el sa-l schimbi, cu bara demontata sau nu.

corby apreciază asta.
  12. Rtm

Rtm 1st Gear Member

Locație:
    București
    Masina:
    A4, B8, ACGL, 2013
    Salutare tuturor,
    La masina din profil un Audi A4 B8 am avut un senzor față dreapta defect, diagnosticat cu VAG COM, confirmat si prin schimbarea a doi senzori între ei, adica s-a schimbat si pozitia celui defect la diagnoza (PDC nu mai functiona, evident). Am cumpărat un senzor oroginal dar in loc 1S0919275 am găsit 1S0919275C (din cate am citit ar trebui sa fie compatibile).
    Acum vine partea ciudata: PDC funcționează din nou insa pe display obstacolele le afiseaza inversat in sensul ca daca am obstacol in dreapta față, il arată in stânga față si invers.
    Are cineva vreo idee sau trebuiesc reprogramati senzorii ? Mulțumesc.

13. audi66

audi66 Audi Expert

Locație:
    București / Italy
    Masina:
    - A6 C6 3.0TDI CDYA 2010 -
    Nu trebuie reprogramat si nu se poate reprograma nimic. Cumpara senzor pentru masina ta si o sa functioneze corect.

14. Rtm

Rtm 1st Gear Member

Locație:
    București
    Masina:
    A4, B8, ACGL, 2013
    Mulțumesc

15. Rtm

Rtm 1st Gear Member

Locație:
    București
    Masina:
    A4, B8, ACGL, 2013
    Revin cu aceiași problemă. Am cumpărat senzor original Audi/VW cod identic, înlocuit, si totuși imi indica pe afișaj invers fiecare parte, dreapta e stanga si stânga e dreapta. In plus volumul de la radio nu se mai diminuează la declansarea sistemului PDC (senzorilor pentru parcare) ca pâna acum. Are cineva altă idee ?
    Mulțumesc.

16. Cristi Staff Member Staff Member

Locație:
    București
    Masina:
    La un electrician auto (pentru grupul VAG) capabil ai fost pana acum ?

17. Power tdi 3rd Gear Member

Locație:
    Abrud
    Masina:
    A4 B8 cjca an 2013
    La Audi A4 B8, se pot dezactiva cu VCDS senzorii parcare fata ? Am inlocuit bara fata cu una fara senzori.

18. paulkf

paulkf Audi Expert

Locație:
    Constanța
    Masina:
    A4 B8 AVANT, 2.0TDI CAGA 105KW, 2011, Manual
    Daca ai A4 B8.5 poti coda doar senzorii fata, dar este posibil sa ai nevoie si de o parametrizare.
    Daca ai A4 B8 inlocuiesti modulul PDC din portbagaj cu unul ce are intrari doar pentru 4 senzori.

Power tdi apreciază asta.
  19. yyomihai

yyomihai 1st Gear Member

Locație:
    Rădăuți
    Masina:
    audi a4 avant 2014, 2.0 tdi, 143 cp. motor cjca
    Bună ziua forum! Mi s-a ars( bănuiesc) un senzor de parcare față, și aș dori să îl înlocuiesc..întrebarea e, să dau 550 pe unul original sau 100 pe unul aftermarchet? Afectează într-un fel dacă pun unul AM?

20. Cristi Staff Member Staff Member

Locație:
    București
    Masina:
    Da deoarece cei AM sunt o mizerie daca NU sunt marca fabricata pentru Audi adica Valeo sau Hella. Cauta OE chiar si SH dar de preferat cumpara senzor nou OE. Bafta

yyomihai apreciază asta.

Distribuie pagina asta