1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor. Mai mult.

Servodirectie - pompa servo - si/sau caseta directie la Audi Q3 - probleme si rezolvari

Discuție în 'Audi Q3' creată de Dani.B, 17 Aug 2017.

 1. Dani.B 1st Gear Member

  Înscris:
  27 Iul 2017
  Locație:
  Timisoara
  Masina:
  Audi Q3 2.0 TDI 2013
  Salutare,

  După ce am forțat putin masina in cateva sensuri giratorii, am oprit într-o benzinărie si am oprit motorul imediat cum a stat roata pe loc. Cand am facut asta, volanul s-a mișcat puțin ca si cum as da in bordura. Cand am sesizat asta am pus contactul si atunci volanul a început să se miște singur stânga-dreapta si să vibreze destul de urat... Am luat contactul si atunci s-a oprit din vibrat si mișcat. Am lăsat-o vreo 3 minute după care am incercat din nou si a functionat normal. De atunci simt ca freacă fier pe fier când virez (ca si cum nu ar avea ulei la servo) E posibil ?
  A mai facut de câteva ori de atunci, aceiasi chestie...am pus si un video in atașament
  La diagnoză mi-au zis ca POATE trebuie sa schimb servo (la reprezentanța in austria de unde a fost cumpărată mașina) Q3, 2.0TDI, 140CP, 2013, quattro
  Ceva sfaturi, păreri ?!
  Multumesc,

  Sent from my SM-G930F using Tapatalk
   
 2. Dani.B 1st Gear Member

  Înscris:
  27 Iul 2017
  Locație:
  Timisoara
  Masina:
  Audi Q3 2.0 TDI 2013
  Revin cu un update, indiferent de stilul de condus, dupa drumuri mai lungi de 100 km, de obicei cand ies din oras, daca opresc motorul, apare aceiasi problema, incepe volanul sa se miste singur(partea cu frecat fier pe fier a fost o constatare eronata de-a mea)...Nu a mai patit nimeni nimic de genu ???
   

Distribuie pagina asta