Daca o sa fie "Audi" urmatoarea masina o sa fie "exclusiv". Daca iti mai permiti 2000 - 3000 euro cere sugestii la dealer si sunt convins ca o sa gasesti ceva deosebit.
Albe sunt foarte multe si toti cocalarii si-au luat masini albe! Cei de pe clubaudi se explud indiferent de culoare! ) Deci, ia-ti pachetul S-line, si alege-ti una dintre culoerile speciale!(vei da numai vreo 700 euro in loc de 2400 parca) Nu vei regreta! Nu stiu sigur daca la S-line este disponibil, dar incearca albastru "RS" sau sprintblau perllefekt. Eu am norocul sa il am pe masina si nu ca e a mea, dar arata bestial! Si rosul de care a zis traian e fantastic,l-am vazut pe un A4 B8 in Iasi si e adorabil si deloc feminin! Sau acel albastru mai deschis! Oricum, una din culorile speciale S-line in combinatie cu pachetul si masina va arata exceptional plus va fi mai usor de intretinut! Bafta!
ok...10x ptr.sfaturi...chiar a fost util saptamana viitoare fac comanda la un a5 alb ,model-an fabricatie 2010 ...e culoarea the best ptr.mine ...btw vine cu leduri pe stopuri..arata bestial. ...cocalarii si-au luat multe masini albe ,dar mai putine A5-uri sau chiar deloc...never mind...
Din pacate, stiu eu 2 numai in in iasi din vreo 3-4 care au A5 alb. No offense! arata bine oricum daca e combinat cu pachet S-line si niste gemuri mai inchise.... Daca nu, nu da prea bine... Oricum, e foarte usor de intretinut! Bafta!
Masina respectiva, stiu ca a fost primul S5 aparut in Ploiesti. Nu l-am vazut prea des, cu toate ca ma plimb destul de mult prin Ploiesti. Si nici nu am vazut masina in forja, deci e posibil sa fie destul de bine ingrijita si cu putini Km. Dar cel mai bine iti spune un vag-com despre ea coexist Eventual ii pui un kit de ambreiaj mai resistent si impaci si capra si varza
Din pacate nu am gasit, pentru ca nu sunt cunoscator foarte bun al modelului. Pentru masina mea, gasesc kituri de la stage 1 pana la stage "n" . am presupus ca au aparut kituri after market si pentru A5, avand in vedere ca sunt aproape 2 ani de cand a fost lansat. Cel mai bine este sa se intrebe la tunerii autohtoni, sau si mai bine, la cei externi, consacrati. Atata timp cat ei ofera cresteri de puteri mult peste stock, ar trebui sa ofere si componente care sa reziste la acea crestere Oricum, daca aflu ceva despre un asemenea kit, o sa postez aici Ps Totusi depinde foarte mult si cum este exploatata masina. Daca este forjata non-stop, si mai ales daca se fac multe plecari in forta de pe loc, ambreiajul oricum se duce mult mai repede, chiar daca masina nu are soft
Daca mi-as lua in viitorul apropiat un A5 m-ar tenta un benzinar(de cand am condus prima data benzina, am zis ca voi avea numai masini pe benzina ), insa, din pacate, pentru gusturile mele, A5-ul nu dispune de o paleta vasta de motoare pe benzina, care sa aiba sau sa poata depasi pragul de 300 cp printr-o resoftare. Momentan are doar 2 motoare pe benzina, insa nici unul cu posibilitate de upgradare peste 300 cp. Asa ca nu ramane decat motorul de 3.0 diesel. Fiecare motor are plusuri si minusuri: oricine isi doreste elasticitatea si sunetul unui motor pe benzina, insa probabil oricine isi doreste si cuplul unui diesel. Daca s-ar putea combina aceste preferinte intr-un singur motor, cred ca ar fi mult mai usoara alegerea
Motorul 3,0TDI numai la ralanti realizezi ca e diesel,cand il accelerezi suna ca un benzinar,fara nici o exagerare;personal sunt impresionat profund de acest motor.
Am si eu o intrebare, si ca sa nu fac un topic separat, o sa intreb aici: Privitor la far, ce rol are beculetul din imaginea de mai jos? Proiector? faza lunga? etc
De acord cu ASHIHARA, este un motor incredibil; intr-adevar doar la relanti e tractoras (in special cu capota deschisa :O ) si ceva vibratii, dar la acceleratii se aude fenomenal. Chiar undeva dupa 3000 ture daca mergi cu geamul deschis se aude discret un turbo whine superb . Am un A5 3.0 TDI MT de aproape 2 luni si, la mers prin bucuresti cel putin, nu ai cum sa folosesti atata cuplu. Apesi acceleratia si peste 2-3 secunde deja ai trecut de viteza legala de 50. Plus, motorul este lin, acceleratia cursiva si eleganta si nu bruscheaza decat daca fortezi ambreiajul. Un feature care mi se pare tare e ca poti sa pleci de pe loc doar cu ambreiajul: cand dai drumul usor la ambreiaj in viteza 1, creste automat turatia undeva pe la 1000 ture. Nici nu ai nevoie de acceleratie ->> mai putina uzura la ambreiaj. Se tine pe curbe fenomenal, desi il cam ia de spate pe carosabil umed cu acceleratia maxim )
Asta e in principal caracteristica dieselurilor.....se poate pleca de pe loc si cu un 1,9 tdi aproape la fel Ps. S-o stapanesti sanatos si te asteptam sa ne prezinti masina
Da stiu asta.. ideea este ca atunci cand dai drumul usor la ambreiaj in viteza 1, turatia creste de la 650-700 la aproape 1000 si sta acolo. La marsarier nu face asa Si ms de urare o sa pun niste poze mai incolo
Sfat achizitie A5 Sportback (nou) din Germania De cateva saptamani sunt in negociere cu un dealer local pentru cumpararea unui A5 Sportback. Pentru ca am remarcat insa diferente semnificative intre preturile de lista de la noi si cele din Germania (5-6% la masina, 14-15% la optionale), sunt tentat destul de serios sa cumpar masina de afara. La masina configurata de mine ar exista o diferenta de vreo 4.000 eur. Presupunand ca as da 1.000 pe drum (avion, drum intoarcere, cazare, acte, numere etc), as avea un avantaj de 3.000 de eur, daca neamtu' nu-mi da discount mai mare. Are cineva genul asta de experienta la activ? E complicat sa faci comanda in Germania? Societatile de leasing ofera genul asta de produs (cumparare din strainatate)? Sunt reticenti dealerii germani in a prelua comenzi de masini noi de la clienti din est? Orice sfat e binevenit. Thx. Cheers.
Masina este noua ? (am vazut titlul dar vreau sa fiu sigur) sunt convins ca poti obtine cam aceleasi preturi si de la un dealer local. Ia legatura cu Miti Bucur sau iti pot intermedia legatura cu cineva din vanzari de la Nurvil.