1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor. Mai mult.

Sfaturi - Consiliere achizitie Audi A5 / S5

Discuție în 'A5 B8 (2007-2016)' creată de sammuray, 18 Iul 2007.

1. koon

koon 3rd Gear Member

Locație:
    București
    Masina:
    2010 A5 Sportback
    Ai citit bine, masina noua.
    Si e greu sa negociez mai mult decat am facut-o deja. Am obtinut aproape 12%. Ca sa echivaleze oferta din Germania ar trebui sa mai aduge 5 procente, ceea ce, la o masina lansata de 2 luni, configurata asa cum vrei, e un pic cam greu...
    Ce / cine sunt Miti Bucur / Nurvil?

2. deocamdata

deocamdata Audi Expert

Locație:
    București
    Masina:
    ALLROAD: 2009 3.0 TFSI ; 2006 3.0 TDI; RR Autobiography 4,4 SDV8
    Miti este unul din cei mai competenti vanzatori de Audi din Ro (parerea mea). Este membru al forumului nostru si il poti contacta folosind detalii de aici: http://www.clubaudi.ro/members/miti-bucur.html
    Nurvil :) este un foarte bine cunoscut dealer Audi: www.nurvil.ro si unul din cele mai bune (daca nu cel mai bun) service autorizat.

3. Cristi Staff Member Staff Member

Locație:
    București
    Masina:
    Audi A4 B7 - S-line - 2.0 TDI ( BRE ) 140 CP
    Te pot ajuta eu cu tot ce vrei, sfaturi cumparare, proceduri de urmat, inmatriculare ulterioara in Romania.

Am cumparat o duzina, pe comanda din Germania inclusiv masinile mele, rudelor, prietenilor.

Pentru mai multe detalii da-mi PM sau ai adresa mea de mess in profil.

Sau poti sa apelezi cu incredere si la Nurvil ca eu toate masinile noi care le-am cumparat in Romania numai de acolo le-am luat.

Recomand cu incredere Nurvil atat ca vanzari cat si ca service si sunt intrutotul de acord cu Alin (Deocamdata).

O zi buna

4. koon

koon 3rd Gear Member

Locație:
    București
    Masina:
    2010 A5 Sportback
    Multam tare de raspunsuri.
    Pana marti seara astept un raspuns din Germania, de la un dealer la care am apelat printr-un prieten bun, amic la randul lui cu dealerul in cauza. Daca raspunsul pe care il primesc nu este cel pe care il astept, voi incerca bucuros variantele recomandate de voi ;)

5. koon

koon 3rd Gear Member

Locație:
    București
    Masina:
    2010 A5 Sportback
    Gata.
    Am plasat comanda in Germania. 11% discount. Cumulat cu cei 19% din neplata tva-ului genereaza un discount frumusel.
    Timp de livrare: 3 luni :(
    Pretul mic m-a incurajat sa tot adaug optionale si am ajuns la mult mai mult decat as fi avut curajul in tara. Ma voi lauda cu ea dupa ce vine. ;)
    Multumesc inca o data de sfaturi.

6. deocamdata

deocamdata Audi Expert

Locație:
    București
    Masina:
    ALLROAD: 2009 3.0 TFSI ; 2006 3.0 TDI; RR Autobiography 4,4 SDV8
    Pana atunci ... hai sa vedem si noi configuratia finala ;)

7. Blajinul 2nd Gear Member

Locație:
    "No man's land"
    Masina:
    O caruta cu "doi cai frumosi"
    Daca nu ma insel de plata TVA-ului nu ai scapat :)
    Acesta va trebui sa-l platesti aici cand o vei inmatricula pe firma, ca banuiesc ca pe firma ai facut comanda :whistle2:

8. koon

koon 3rd Gear Member

Locație:
    București
    Masina:
    2010 A5 Sportback
    Oooo :) Nu cred ca vreti sa vedeti configuratia finala... :P
    Am citit legea care spune clar ca nu se plateste tva la importurile intracomunitare. Voi aplica tva la vanzarea masinii (cand o fi) si asta este. M-am consultat cu avocat si cu contabilele mele.
    Platesc tva persoanele fizice pentru masini noi, prin masina noua intelegandu-se masina cu mai putin de 6.000 km sau mai noua de 6 luni (si e cu "sau", nu cu "si").

9. koon

koon 3rd Gear Member

Locație:
    București
    Masina:
    2010 A5 Sportback
    Pai, sa vedem. Am optat pentru 3.0 TDI. Optionale am pus cam asa:
    - Phantomschwarz perleffekt
    - S-line exterior / interior cu jante 19" cu 5 spite triple (255/35)
    - tapiterie S-line Alcantara perforata neagra cu cusaturi contrast argintii (gri deschis de fapt), inclusiv plafon negru si insertii de aluminiu periat
    - manere usi imbracate in piele
    - scaune fata reglabile electric, incalzite, cu memorie
    - oglinzi electrice incalzite, heliomate, rabatabile automat, cu memorie, oglinda interior heliomata
    - senzori parcare fata/spate, senzori de ploaie si lumina, adaptive light, keyless entry
    - MMI Navigation Plus si comanda vocala, display central color si Audi music interface pentru conectare iPhone / iPod
    - Bang&Olufsen Soundsystem
    - volan sport 3 spite multifunctional cu padele, bluetooth
    - fara cilindree inscriptionata
    - roata de rezerva, cric si bolturi antifurt (standard la noi primele doua)
    - pachet portbagaj, pachet depozitare, mocheta in portbagaj, sac de schi
    - clima 3 zone si cotiera fata (standard la noi)
    - pachet lumini interior, hold assist, cruise control, airbags spate, alarma
    - Audi Drive Select cu amortizoare cu suspensii adaptive, diferential quattro sport si directie dinamica
    - presuri cauciuc, scaun copil, alte accesorii originale

M-ar mai fi tentat incalzirea stationara dar era un pic cam scumpa si, asa cum ziceam, am exagerat oricum.
    Am fost la un pas sa aleg S5 Sportback, diferenta fiind doar de 1.900 eur intre ele (multe din optionalele de aici vin standard pe el) dar perspectiva unui consum minim de 20-21% in oras m-a temperat serios. In plus, diferenta de 0.7 sec nu era atat de tentanta si nici gandul ca-mi duc copilul la gradi cu o masina mult prea rigida.

Pret de lista in Germania la configuratia asta, cu vreo 5.000 eur mai jos decat aici.

10. Bogdan.IS

Bogdan.IS Audi Expert

Locație:
    Iași
    Masina:
    Audi A6 C5 1.9 TDi , Audi 80 B3 1.6 D
    cat costa sistemul audio B&O ?

11. koon

koon 3rd Gear Member

Locație:
    București
    Masina:
    2010 A5 Sportback
    La nemti e 950 eur upgrade-ul de la sistemul normal (tva inclus). E ok dar nu dadator pe spate. Ma rog, nu am o parere stralucita despre B&O asa ca nu ma asteptam la mai mult. As fi preferat un B&W dar, din pacate, ai au contract cu Jaguar...

12. traian si decebal Audi Expert

Locație:
    București
    Masina:
    nu am
    cat a fost pretul final al masinii?

13. koon

koon 3rd Gear Member

Locație:
    București
    Masina:
    2010 A5 Sportback
    69 pret de lista la ei, 51.7 dupa aplicarea discountului si taierea tva-ului.

14. Gorobete

Gorobete Gold Member

Locație:
    București
    Masina:
    Trocarici
    Felicitari! Ti-ai ales o masina exceptionala, intr-o configuratie de vis! (nu ai sa ma auzi prea des spunand asta...:p)
    Iar in privinta comandatului din Germania....niciodata nu imi voi mai lua masina din RO. Sunt facute dupa alte standarde asa cum am constatat in anumite cazuri impreuna cu colegi de pe forum. De diferentele de preturi nici nu mai zic...
    Ma mir totusi de cum nu ai mers pe S5...dar avand in vedere ca stai un Buc, te inteleg. Si nici nu cred ca esti genul care sa forjezi masina des... In plus, cuplul mare cred ca va fi supersatisfacator! Sa o porti sanatos! Vrem poze! :)

Ceva foarte tare de care nu am mai auzit pana acum: manere imbracate in piele! Cred ca e super! Iar jantele de 19", sunt bune, atat timp cat folosesti masina preponderent in Buc. :)
    Apropo, de ce ai hold assist? Doar e automata...?

15. koon

koon 3rd Gear Member

Locație:
    București
    Masina:
    2010 A5 Sportback
    S-ul ar fi fost o optiune buna (diferenta minora de bani, cum ziceam), dar diferenta mare de consum (peste 6-7% extra) pentru o diferenta dinamica neglijabila (0.7sec / 0-100km/h) m-a temperat serios. Mai mult, test-drive-ul cu 3.0TDI a fost hotarator, motorul asta face oricum o bestie din orice masina. Iar Audi Drive Select cu cele 3 optionale care schimba radical comportamentul masinii - directie dinamica, torque vectoring si suspensiile adaptive - mi s-au parut "compromisul" ideal. Cand voi merge cu bebe in spate, doar selectez "comfort" si am sanse sa-l duc la gradi fara sa vomite :))
    Cu jantele de 19" s-ar putea sa fi gresit. La test mi s-au parut foarte ok dar... only time will tell.
    Manerele de piele reprezinta o optiune neglijata de multi insa imbunatatesc tare impresia asupra interiorului. Si sunt ieftine (vreo 250, tva inclus).
    Hold Assist te ajuta de cate ori opresti la stop - nu e nevoie sa tii masina din frana sau sa o pui in neutral - ti-o tine el pe loc, ok si pentru situatiile in care esti in rampa (nu ca ar fi prea multe in Bucuresti :)) ). A, si asta e o optiune ieftina - 50 eur.
    Sunt cateva optionale care sunt mult prea ieftine ca sa nu fie puse. Multe din ele chiar reusesc sa-ti faca viata mai usoara in multe situatii ;)

Si apropos, daca are cineva S4-ul nou, cel cu motor in 6 cilindri de 333CP, sa-mi spuna si mie ce consum are in oras - eu aproximez un 20-21%, sunt departe de adevar?

Revin cu poze in primavara. Thx.

Ultima editare: 1 Dec 2009
  16. masimo

masimo Silver Member

Locație:
    Baia Mare
    Masina:
    Audi A5 3.0 TDI with REVO Stage 3 DPF Bypass Software,VW Touareg 3.0 TDI,2011
    In privinta jantelor fii linistit,in ptrimul rand au un rol important in aspectul general al masinii asta doar cu putina grija! Stiu pe cineva care are pe 19 si cele de iarna, fara prea mari probleme!:) Bafta!

17. koon

koon 3rd Gear Member

Locație:
    București
    Masina:
    2010 A5 Sportback
    Grija nu este o problema, ocolesc gropile si parchez incet si acum (am de 17" pe A3), insa 19" cu 255/35 inseamna talon mai mic cu 1cm. Probabil ca suspensiile adaptive isi vor face treaba si eu nu voi simti diferente mari dar jantele cu siguranta vor avea de suferit la gropi. Ma rog, cum gropile in Bucuresti sunt din ce in ce mai rare, perspectivele nu sunt chiar sumbre ;)
    Exista oricum solutia schimbarii lor (in detrimentul aspectului, bineinteles), iar pentru iarna oricum voi avea nevoie de un set mai mic, 18 probabil.

18. rogoz

rogoz Bronze Member

Locație:
    Cluj-Napoca
    Masina:
    A4 B9 2.0 TDI 190 CP DETA S-TRONIC QUATTRO 2017
    Beton configuratia..f.dotata..
    Sa ai noroc de ea si asteptam poze!!

19. koon

koon 3rd Gear Member

Locație:
    București
    Masina:
    2010 A5 Sportback
    Multam.
    Revin cu poze. As reveni si cu impresii dar mi-a depasit deja asteptarile de la drive test :)

20. ovytt

ovytt 2nd Gear Member

Locație:
    Rm. Valcea / Bucuresti
    Masina:
    Audi RS5
    La masina mea manerele imbracate in piele veneau intr-un pachet piele extins 1 care cuprindea manerele , frana de mana , bordul de deasupra ceasurilor imbracate in piele , optiune care o am si eu.

Foarte frumos configurata masina. Felicitari :P

Distribuie pagina asta