Bine ai venit in clubul 2.0 TFSI cred ca suntem singurii pe la noi,singura mea remarca la configuratia ta este culoarea pielii e putin ciudata.Am un prieten cu un A5 negru si aceeasi culoare la scaune si nu prea imi place dar fiecare cu gusturile lui...
Pur si simplu nu imi place am senzatia ca nu se potriveste,dar ti-am spus gusturile nu se discuta.Astept pareri dupa ce iti iei masina.
abia astept sa o vad pe viu poate nu ii faci botezul la o intalnire zonala asteptare usoara pot sa iti urez
Informatie despre un Audi A5 ! sal, cunoaste cineva masina sau stie istoria ei? ma intereseaza pentru ca vreau sa o cumpar ! mersi !
Salut Alias, am modificat putin titlul postului pentru a fi mai clara intrebarea ta si l-am mutat in sectiunea rezervata A5. Pe viitor mai multa atentie regulamentului http://www.clubaudi.ro/audi-a5/3996-regulamentul-forumului-clubaudi-ro.html
scuze ! am citit regulamentul ! ideea e ca am postat la discutii generale deoarece am considerat ca nu e o intrebare care se refera la un model anume! P.S. E vorba despre un S 5 ! nu A5 !
pai intrebarea ta se referea la un anume model de Audi, deci nu reprezinta o intrebare generala despre marca Audi iar remarca ta ca este vorba despre un S5, am observat si eu acest lucru dar din pacate nu avem o sectiune rezervata modelului S5 ci doar una pentru A5 fii sigur ca cei care poseda acest model de masina trec mai des pe la sectiunea rezervata modelului si am zis ca sunt sanse mai multe sa stie cineva ceva de masina
da, ok , era doar o explicatie la faptul ca nu am postat la categoria A5 imi cer scuze inca o data ! o sa fiu mai atent cand postez !
si la 2.0 TFSI sunt 2 dar pe aceeasi parte Oricum banuiesc ca te refereai la tobele finale nu la tevi ONTOPIC: nu stiu nimic despre respectiva masina, sorry.
2 sunt pentru toate motorizarile o singura toba e pentru 1.6, dar nu e disponibila pentru a5 :P la 1.8TFSI si 2.0 TFSI sunt 2 in partea stanga, pentru restul 2 la capete opuse
hai sa va zic cat va costa kitul de ambreiaj si volanta in caz ca va trebui sa le schimbati. deci volanta bimasica este 4500 ron, discul si placa vreo 1600 ron, rulmentul vreo 600 ron si mai este inca o volanta pe un rotor la cutie si costa si aia vreo 1000 ron. si cateva suruburi de vreo 100 ron. deci un total de 7800 ron. mai adaugati si manopera in jur de 1800 ron si va veti bucura ca ati scapat cu doar 9500 ron. atat ma costa pe mine pt un 3.0 tdi quattro. am avut soft pe ea, dar in urma acestei mici bucurii, m-am hotarat sa revin la versiunea initiala. nu spun ca softul a fost de vina, dar normal ca in conditiile in care am problemele astea la 38000 km, suflu si in iaurt.
coexist, tu ai patit exact ca mine dupa ce am bagat un stage II complet....dar ma gandesc si acum ca probabil chiar daca aveam 40000km cand am facut tuning-ul, poate ca era putin obosit ambreiajul... acum ca l-ai schimbat, eu zic sa ramai cu softul pe care il ai
nu mi-as face tuning pe motor decat daca cel ce imi umbla la masina isi cesioneaza casa in favoarea mea pt a fi acoperit de eventualele defectiuni ulterioare ale masinii.
psebi Am primit un mail prin care mi-au spus ca mai dureaza inca o luna . Ca sa ii citez :"dupa discutia cu Audi ni s-a comunicat ca in prezent se modifica productia pt A5 pentru modelul 2010. clientul va primi direct modelul 2010. din cauza modificarilor efectuate in prezent, termenele de livrare pt modelele Q5 si A5 se amana cu aprox. 1 luna...clientul beneficiaza astfel de model 2010, acesta fiind marele avantaj." De ce ii asa de avantajos pentru mine nu stiu.