a5-imaginar , multzumesc de info insa cu firma e complicat , taxele sunt mari pe juritic si la revanzare tot acolo iesi , platind statului roman tv-ul . Pana atunci poate mai rup 3-4k euro , numai bine , multzam de urari
In primul rand inseamna MMI 3G (indiferent daca e cu navigatie sau fara) Bluetooth si sistemul Start/Stop cred ca-s acum standard pentru MY 2010
ce culoare? sal...vreau sa-mi cumpar un audi a5 si nu sunt decis inca ce culoare sa aleg...ma gandesc la alb , dar cred ca nu mai e asa cool...ca deja e passe...oare?...pls. help me
Sa ma scuze nenea masimo ) ca iti arat concurenta de pe cardomain, dar mie asta mi se pare incredibil de frumoasa: http://www.cardomain.com/ride/3053283
Alb sau Negru inca e la moda .. si prinde foarte bine pe A5 ! Cat despre masina aratata de adrian de pe cardomain pe langa culoarea alba ... jentiile fac toti banii ! alecsandy Gustutile nu se discuta ..!! Alege ceea ce iti place tie ! Noroc !
albul este interesant rau iar negru mi se pare de mult apus. interesant mai este arubablau si quartzgrau. misanorot este iarasi f interesant insa este o culoare f scumpa dar daca iti pui si pachetul sport S-line , platesti pe culoarea asta la fel ce pe una metalizata obisnuita.
Care concurenta? Daca te uiti la Audi all models,acum eu sunt pe 4,dar asta doar de o saptamana,doua luni am fost pe 1,iar masina de care vorbesti e pe 95! Si stii de ce? Acolo se premiaza tunning,iar el n-a schimbat decat jantele,ceea ce in Romania nu merge,sunt pe 20. PS: intradevar arata foarte bine!
eu te cred ca acele culori is faine , dar sa mor eu daca as sti cum arata . pls explica-mi culorile ca momentan is bagat in ceata
prima e un albastru ca marea, a doua este un gri la culoarea metalului iar ultima este un rosu turbat.
misanorot si arubablau. misanorot in combinatie cu pachet sport s-line costa aprox 900 euro adica la fel ca o culoare metalizata normala gen arubablau. altfel costa peste 2500 euro. pana la urma tot albul e cel mai interesant. cost 0 si arata super bine albastrul din pozele de mai jos este identic. masinile sunt pozate din alt unghi , probabil este si alta lumina samd
Gri? Nu zic ca masina nu e super per ansamblu, dar daca are posibilitatea sa aleaga..sa aleaga ceva mai deosebit..
griul ala e quartzgrau de cara va spuneam. in realitate arata mult mai bine ca in poze. sau s-ar putea sa fie monza silver. in poze, difera un pic de realitate.
Culoarea misanorot am vazut pe un A3 si in soare puternic are tenta de portocaliu... Foarte interesanta culoarea...