1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor. Mai mult.

SOS Audi Emergency Call - sistemul sau butonul SOS la Audi Q7

Discuție în 'Audi Q7' creată de Petkes, 6 Ian 2024.

 1. Petkes

  Petkes 1st Gear Member

  Înscris:
  30 Ian 2015
  Locație:
  Târgu Lăpuș
  Masina:
  Audi A4 2.0 TDI 2011
  Salut,
  La masina mea un Audi Q7 (4M) an 2016 îmi apare eroarea de apel SOS și după câteva minute dispare. La reprezentanta mi-au propus demontarea bordului pentru schimbarea unei amplificator de antena. Este = exista ceva modalitate de a deconecta sistemul de apelare urgență = SOS ? Multumesc.
   
 2. Cristi Staff Member Staff Member

  Înscris:
  21 Mar 2009
  Locație:
  București
  Masina:
  Audi A4 B7 - S-line - 2.0 TDI ( BRE ) 140 CP
  Din cate stiu eu NU se poate face ce vrei tu pentru ca sistemul SOS este legat de tot ce tine comunicatie (sistemul bluetooth de exemplu, comenzi vocale, microfoane, sistem de sunet, boxe, etc.) si navigatie = harti din masina.

  Rezolvarea, cred ca, o ai aici: https://cartipsdaily.com/audi-sos-malfunction. In link-ul din articol ai un TSB = TPI unde ai rezolvarea.

  Sau aici: https://www.audizine.com/forum/show...ecall-and-software-update-Service-Action-90T2

  Emergency Call Module Control Unit & Communication Unit Software REPAIR NEEDED

  START DATE
  Feb 22, 2022

  AUDI ACTION CODE
  90T2

  DESCRIPTION
  Due to a software configuration issue on Audi vehicles manufactured within a specific period, it may, in rare cases, not be possible to receive cell broadcast messages. A permanent failure of the emergency call module control unit and communication unit cannot be ruled out as a result. If this happens, the affected vehicles will not be able to establish an online connection.

  REMEDY
  Update the emergency call module control unit & communication unit software.

  So I guess if the software update does not work, they'll replace the SOS module.


  Atentie: NU te duce la oricine si mergi obligatoriu la un profesionist in electrica auto ce doar asta face, are ODIS si stie bine ELSA si ETKA.

  Masina pe durata operatiunii NU trebuie sub nicio forma miscata sau pornita. Citeste articolul si TSB-ul = TPI-ul atasat cu mare atentie

  Update:

  In acest articol: https://www.theguardian.com/money/2...owners-angry-over-fault-in-sos-warning-system este mentionat faptul ca NU exista rezolvare.

  Poate tu ai noroc si rezolvi doar cu un update de firmware sau doar cu inlocuire modul SOS si scapi. Bafta.
   
  Petkes apreciază asta.

Distribuie pagina asta