Intrebare Am un Audi q5 2013 cutie stronic si volan in 3 spite fara padele. Am gasit padele care corespund cu ce apare in etka. Intrebarea e merg montate pe volan actual ? Adica cablajul e compatibil. Intreb sa nu ma apuc de demontat degeaba. Astept un raspuns pertinent.
Salutare! La al meu Q5 2011 an, as dori sa fac un mic upgrade: sa montez un volan de facelift. In momentul de fata pe masina am volanul din poza 1 si as vrea sa-l inlocuiesc cu unul din a doua poza. 1. Se potrivesc fizic ? 2. Mufele sunt la fel ? 3. Trebuiesc facute ceva adaptari ? Am vazut ca modelul mai nou are un buton in plus "nav". Multumesc
1. Da. 2. Nu. 3. Da. Si adaptari / modificari ale mufelor (pinilor din mufe) de airbag si ale celor din volan si codari. Este ca nu ai citit nimic din topicurile existente aici pe forum in care se discuta exact ce ai intrebat tu ? Tot ce scrie in aria A6 C6 si C7, aria A4 B8 si aria A5 despre modificarile volanelor se aplica si la tine. Avem un obicei aici pe forum: odata ce exista deja informatia scrisa nu intrebam nimic si nu ne repetam cu intrebarile si raspunsurile. Vezi ca forumul asta nu este mizeria aia de facebook.