1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor. Mai mult.

a8

Discuție în 'Masina mea / Prezentarea membrilor' creată de sse, 24 Sep 2009.

1. sse 1st Gear Member

Locație:
    ardeal
    Masina:
    audi
    salutare.sant bucuros ca in sfirsit conduc masina mult visata.as vrea sa stiu daca mai are cineva tuning de abt pe a8 diesel

2. deocamdata

deocamdata Audi Expert

Locație:
    București
    Masina:
    ALLROAD: 2009 3.0 TFSI ; 2006 3.0 TDI; RR Autobiography 4,4 SDV8
    Salut.
    Si noi ne bucuram pentru tine.
    In mod normal sectiunea noilor membrii este dedicata prezentarii masinii.
    Deci asteptam detalii ... foto, dotari, etc.

3. orgonaskaroly

orgonaskaroly Audi Expert

Locație:
    Timișoara
    Masina:
    A4
    :sign_welcome:! Asa cum a spus si Alin, asteptam poze, in rest poti sa intri la rubrica de tuning exterior, poate gasesti ceva interesant!

4. sse 1st Gear Member

Locație:
    ardeal
    Masina:
    audi
    am revenit cu poze.Iar ca dotari cam are de toate insa ce ma face cel mai fericit este un chip tuning instalat chiar la abt in kempten.Putin scump dar e complet>garantie abt peste garantia audi /carte service abt pe care dealerul local audi a trebuit sa-si puna stampila/diagrame cu noii caluti si curba de cuplu de 780 n/m si testul final pe circuitul lor pt.a proba ca viteza maxima a ajuns la 288 km/h.Si inca un lucru de care sant incantat este acela ca din exterior nimic nu tradeaza herghelia de sub capota.Ca si consumabile doar filtru de aer este modificat si probabil ca-mi va da putin batai de cap (si de buzunar) la urmatorul schimb.Dar pana atunci ma bucur de fiecare km.

5. deocamdata

deocamdata Audi Expert

Locație:
    București
    Masina:
    Spui ca masina e din 2005 ... si .... cam ce garantie ai tu de la abt la 4 ani de la data fabricatiei ?

6. sse 1st Gear Member

Locație:
    ardeal
    Masina:
    audi
    tuningul a fost facut in 11.02.2008 iar garantia e de 100.000km. la vremea respectiva masina era in garantia de 3 ani a producatorului 14.11.2008.

Putin sceptic , sau poate invidios ?

7. deocamdata

deocamdata Audi Expert

Locație:
    București
    Masina:
    :)) ... invidios pentru ce ?
    E clar ca performantele unui A8 4.0 tdI sunt de exceptie stock ... ce sa mai vorbim de ce se poate scoate din el dupe ce a trecut prin mana celor dela Abt.

Darrrrrrrr .... 3 ani garantie ... prima oara cand aud (esti sigur ca ai Audi ?) ... si mai curios este prelungirea garantiei cu inca 100.000 :faint: de catre ABT. (adica daca faci 10.000/an mai ai inca 10 ani masina in garantie ?!?!?!?!?)

Preluarea garantiei ...da ... dar prelungirea ?????? :think: No way ...

Sunt in discutii cu ABT-ul de cand am luat 3.0 TDI-ul si continui sa "tin aproape" si pt actualul 3.0 TFSI.

M-as bucura din suflet sa ai dreptate ... dar sunt 90% ca te inseli.

Si inca ceva ... 780 Nm e intr-adevar cifra oficiala pt cuplu dar viteza garantata este de 275 km/h .........

Ultima editare: 3 Oct 2009
  8. gelu ispas

gelu ispas 6th Gear Member

Locație:
    Caracal
    Masina:
    audi A4 Avant
    Sa o stapinesti sanatos!
    Un A8 nergru=superb.
    Invidiosi cred ca o sa gasesti mai multi dar toti la modul placut.
    Bafta!

9. masimo

masimo Silver Member

Locație:
    Baia Mare
    Masina:
    Audi A5 3.0 TDI with REVO Stage 3 DPF Bypass Software,VW Touareg 3.0 TDI,2011
    In primul rand:sign_welcome:! Sse,sunt absolut sigur ca nu e vorba de invidie,esti nou si inca nu ne cunosti! Ai intrat intr-o comunitate, cu care,in timp vei ajunge sa te mandresti,ai sa vezi! Baietii doar au corectat ceea ce tu ai spus legat de garantie,la care si eu sunt in asentimentul lor. Abt ti-a preluat intradevar garantia masinii,dar, doar bucata care a ramas,data de fabricant,restul,cea cu 100.000 SAU(atentie)3 ani,e strict doar, pe ceea ce au facut ei! Daca te uiti la prezentarea masinii mele ai sa vezi ca si eu am facut acelasi lucru,doar ca la MTM,masina mea avea atunci 3 luni si 7000 de km!:hi:

10. lucian190

lucian190 Silver Member

Locație:
    București
    Masina:
    AUDI A8 - 4H / D4 / 3.0 QUATTRO 250 cp. TDI 2012 cod motor CDTA
    da

comandante sa stapinesti fericit aero - nava :) si sa te bucuri de ea. sper si eu cind ma voi indrepta de spate sa-mi pot lua una. acum sunt cocosat si nu pot. in rest sper ca esti bine si toti ai tai sunt o.k. de la bucuresti :o::o::hi::hi:

11. Audi-Quattro

Audi-Quattro 6th Gear Member

Locație:
    Chișinău
    Masina:
    Audi A6 1.8T 150 CP
    Sa ai grija de aceasta NAVA MARITIMA!!!!!! ;)
    Si sa ai numai bucurie de la ea!!!

12. sse 1st Gear Member

Locație:
    ardeal
    Masina:
    audi

multumesc mult baieti. Sant sigur ca de la marea majoritate urarile au venit din suflet si sant sigur ca mare parte santeti oameni extraordinari.Dar cand un moderator are o atitudine atat de iritanta si de autotstiutoare ma face sa nu ma regasesc in comunitatea respectiva. Va multumesc inca o data pentru aprecieri oricum ar fi fost ele, si km cat de multi FARA EVENIMENTE pentru toata lumea . sse.

13. Bogdan.IS

Bogdan.IS Audi Expert

Locație:
    Iași
    Masina:
    Audi A6 C5 1.9 TDi , Audi 80 B3 1.6 D
    mai vrem poze cu nava :) ca n-ai pus decat 1 :P

14. deocamdata

deocamdata Audi Expert

Locație:
    București
    Masina:
    Imi pare rau ca din posturile mele nu ai replica decat la atitudinea mea si sunt convins ca niste raspunsuri obiective la nelamuririle mele erau mult mai potrivite decat o atitudine de victima.

Poate nu am fost bine inteles, asa ca mai incerc odata:
    - daca nu ma insel Audi ofera garantie in Europa 2 ani fara limita de km pentru toate modelele
    - de pe pagina oficiala a celor de la ABT referitor la garantie aflam:
    "Neufahrzeuge:2 Jahre analog Umfang und Richtlinien des Herstellers bis max.100.000 km
    Gebrauchtfahrzeuge:2 Jahre auf die von uns erbrachten Lieferungen und Leistungen bis max. 30.000 km"
    sa si traducem (aproximativ utilizand google translate pt ca din pacete nu stiu germana, dar esenta este importanta :
    "Vehicule noi: 2 ani sau max.100.000 km conform garantiei producatorului
    Vehicule Rulate: 2 ani cu privire la livrările şi serviciile noastre sau maxim 30000 km"

Deci ... masina ta este produsa in 2005 + 2 ani garantie = 2007 ( clar ca in 2008 nu mai exista termenul de masina noua)
    Atunci ... de unde afirmatiile din primul tau post ?

15. nookie 1st Gear Member

Locație:
    Cluj - Bistrita
    Masina:
    A6 2.5TDI AYM
    panu nu mai pui poze, poate chiar cu cartea minune+garantie, nu te crede nimeni ca ai masina asta.

Pune poze si inchide-le gura daca ai dreptate.

16. MMA8 5th Gear Member

Locație:
    timisoara
    Masina:
    S8. 5,2. 2008 B&O,ceramic.
    Din 2009 poate si-a vandut colegul masina...nookie vezi si tu cand sa postat ultima oara.

Distribuie pagina asta