Buna ziua dragi fani Audi. Dupa luni de zile de cautari, verificari si drumuri pierdute, am reusit sa gasesc masina cea mai potrivita pentru nevoile mele. Audi a5 din 2010, kit s line cu bara spate/fata, praguri, volan, plafon negru si scaune s line cu textil si piele. Am optat intre a5, bmw 520 f10 si passat CC, insa sunt absolut convins ca am facut cea mai buna alegere. Motorizarea este de 2.0 170cp, 200k km reali (masina cu cei mai putini km reali din toate verificate de pe autovit). Este inmatriculata de putin timp in tara, iar marea majoritate a km sunt facut in Germania unde a avut un singur proprietar. Ma gandeam sa ii pun bara spate cu 2 evacuari, insa am inteles ca e mare bataia de cap si o sa renunt momentan. Nu reusesc sa pun mai mult de o poza de pe telefon, dar o sa incerc mai tarziu.
Interesanta masina! Astept si eu cu interes mai multe poze. Eventual o descriere mai amanuntita legata de optiunile cu care masina a fost configurata. Sa o folosesti sanatos! PS: Nu e chiar asa mare bataie de cap cu evacuarea dubla... Daca mergi pe linia masinii, S line in speta, ai nevoie de un difuzor pe bara spate pentru evacuare dubla, o evacuare de pe o masina de 2.7, 3.0l o tabla ignifuga in partea dreapta (pentru toba finala) si un braket de prindere pentru toba din dreapta.
Multumesc pentru urari! Am revenit cu cateva poze. Uitasem sa mentionez ca are suspensii sport s line si ma omoara prin Bucuresti... Are idee cineva daca se pot schimba cu cele normale ? Si as mai vrea o informatie de la un posesor de A5: cat are trecuta masa masinii in certificat?
Daca ai arcuri S-line ai si amortizoare sport. Automat trebuie schimbate toate pentru a simti confortul de suspensie normala. Exista o varianta pe Eibach insa masina va cobora aprox. 2-3 cm. Nu stiu cat de amator esti de masina mai joasa insa este o varianta. Din ce cunosc Eibach e mai putin rigid ca S-line. Pune seria de sasiu la VIN Decoder si poti afla tot ce are masina din fabrica.
Salutare, Sa o stapanesti sanatos si sa ai parte de drumuri cat mai bune. Legat de masa masinii o sa verific exact dar la mine stiu ca scrie 1.600 kg ( dar tine cont ca e coupe si quattro) Initial si eu ma gandeam sa schimb suspensiile dar dupa o luna m-am obisnuit si am decis sa raman cu ele. Bafta
Coupé: 1,500 kg Cabriolet: 1,695 kg Sportback: 1,565 kg Nu e regula sa fie fixa, conteaza motorizarea, dotarie, cutie, etc.
Am verificat cu vin decoder dotarile din fabrica si se poate downloada Pdf ul din topicul dedicat la ultima pagina. Pachetul s line este din fabrica, dar ceea ce m-a impresionat cel mai mult este ca masina nu are niciun element revopsit si arata extrem de bine la interior. Daca e cineva amabil sa imi descrie putin ce semnifica fiecare optiune in parte din pdf, as fi tare recunoscator. Eu sunt noob la toate astea si inca vreau sa invat cate putin despre "secretele" Audi.
Arata excelent pt 200k km, ma intreb cat au cele cu 150k puse pe autovit care sunt jerpelite s-o stapanesti sanatos! Cat despre optiuni, cred ca nici consilierul de vanzari n-ar avea rabdarea asta Mai bine cauti pe net ce inseamna fiecare in parte.
Sa o stapanesti sanatos Arata foarte bine.O intrebare mai personala vroiam sa iti adresez si anume de ce ai ales manuala in locul uneia cu S-tronic?
S-tronic nu cred ca se punea in 2010 doar multitronic. Multitronic este inferioara S-tronic iar la km astia riscurile sunt mari la o cutie automata.
Am si eu cateva nelamuriri: 1. Se poate monta sistem audio original B&O? 2. Pot sa pun webasto original -tot sistemul- (daca as gasi un a5 din dezmembrari cu asa ceva) 3. As vrea sa imi recomande cineva o spalatorie buna in care sa imi fac tapiteria in Bucuresti.
1. Sigur ca da. 2. Idem ca la punctul 1, preferabil sa gasesti o masina donatoare accidentata de la care sa te poti "servi" cu tot ce ai nevoie eventual cu aceeasi motorizare. Am un mic semn de intrebare vis a vis de varianta ta de clima simpla daca este compatibila cu Webasto. La montaj ai nevoie de cineva care stie ce si cum. 3. Spalatoriile nu fac treaba buna. Preferabil un centru detailing insa trebuie sa stai cu ochii pe ei cand aplica solutia de tapiserie. De obicei dau ca berbecii in excess si nu e in regula.
Multumesc mult pentru sfaturi! O sa ma orientez sa pun B&O si webasto, iar legat de tapiterie as vrea sa imi lasi mesaj cu un centru detailing bun in Bucuresti.