nici mie nu imi place chiar deloc. e prea incarcata si nu prea vad sa isi aibe rostul formele alea. poate un al model ar merge dar asta in nici un caz dupa parerea mea. dar e masina si banii tai deci ramane alegerea ta.
hmm deja 3 pareri contra ,incep sa ma indoiesc ca va arata bine .aerografe nu vreau ca ala nu-l mai dau jos si e singurul model de la abt ce e facut pt allroad http://www.netcarshow.com/abt/2002-audi_allroad_quattro/
si mie mi se pare cam incarcata, e un avant, nu prea isi au rost flacarile, nu e rs2, ca o comparatie mai fortata e ca si cum ai vedea la dacii in drepturile aripilor flacari de parca ar avea motor de avion, eu am vazut o poza cu un avant care avea folie cu aspect de carbon foarte finut, aproape ca nu se vedea, dar efectul era maxim, decizia e a ta
Nici mie nu imi place...eu prefer masina cat mai stock eventual jante mari si folie,sau un tunning de bun gust...bafta
De doua luni sunt posesoarea unui Audi A4, insa nu ma incanta culoarea O varianta pentru a-i schimba culoarea (negru, bineinteles ) ar fi colantarea. Cunosc pe cineva care si-a colantat masina (un suzuki swift) si l-a ajuns 700 de lei, dar pot sa spun ca masina arata bestiaaal La vopsit nu ma gandesc, pentru ca un vopsit de calitate e destul de scump (undeva la 1000 de euro din cate am inteles). Intrebare: daca imi colantez masina (adica din rosie va deveni neagra) trebuie sa o reinmatriculez ? E greoaie procedura ? Multumesc
:-? ar fi ok daca rezista 3 ani....numai sa nu isi schimbe culoare din cauza razelor solare si nici sa nu se dezlipeasca etc....
Singura problema e ca trebuie avut grija la spalatorii, exista o mica posibilitate sa existe mici desprinderi la imbinari, la colturi in cazul unor jeturi puternice de apa. Un prieten s-a interesat si pe la alte ateliere si a gasit cu 500 de ron, cica ii infoliaza toata masina. Oare se da vreo garantie ceva?
50 de lei nu cred ca acopera nici manopera :P daca afli mai multe informatii posteaza sa stim si noi.daca iti pui sa faci poze sa vedem cum arata.... mias pune si eu folii ca ii obosita vopseaua de pe masina iar aceste folii par a fi o alternativa buna....
depinde und eo faci eu vorbisem cu cineva tot in iasi si imi zisese tot ~ 500 ron pentru toata masina, adica cat un element de vopsit tipul le facea la el la garaj dar nu mai am numarul de contact trebuie avut grija sa nu intinda folia prea tare pentru ca atunci cand vine frigul se strange si nu mai ramane nimic mai ales pe bara si ce mai e e mai bine sa dai 100 ron in plus dar sa stii ca face treaba ca lumea si nu face economie la folie katty toata procedura cu schimbarea culorii si folierea la un pret rezonabil ti-o poate spune un coleg de-al nostru, narcis, el a foliat masina de 2 ori si apoi defoliat in galben. vino miercuri la intalnire si iti spune tot ce vrei ca si culoare iti recomand alb mat ca sa nu se cunoasca orice fir de praf am avut si eu masina inchisa la culoare si stiu ce inseamna de acum nu imi mai iau decat alba, daca nu o foliez alba
http://infolieriauto.ro/index.php?page=decotuning&subpage-id=5 aici poti afla mai multe despre infoliere. Daca si cand o sa imi infoliez masina o sa va tin la curent
Mi-am infoliat eu masina. Ma costat 450€, a durat 2zile. Nu am avut nici o problema pana acum si i-mi spal masina de 2ori pe saptamana. Mi-au dat 7 ani garantzie! Pt poze cauta infolieri auto timisora. Au o galerie foto f serioasa.
mai multe detalii aici http://infolieriauto.ro/index.php?p...id=4&subsubpage-id=8&option=gallery&page-nr=2