1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor. Mai mult.

Cutie de viteza automata la Audi Q5 - diverse probleme si rezolvari

Discuție în 'Audi Q5' creată de Vanssitoo, 27 Noi 2014.

1. cristibuliga 1st Gear Member

Locație:
    Sibiu
    Masina:
    audi Q5/2013/2.0 tdi/ motor CGLC, WAUZZZ8R8DA006582
  2. iosifb 1st Gear Member

Locație:
    alba
    Masina:
    Q5, 2.0 TFSI, 2009
    Buna tuturor,
    Am revenit, scuze ca asa de tarziu, dupa mesajul cel l-am scris mai sus, prin August. Am dus iar masina la cei care au reparat-o. Mi-au facut un update de soft la cutie si totul a fost perfect de atunci, pana azi. Cam 2.000 km am facut de atunci. Cand am bagat la rece in R, smucituri la mers cu spatele, asa vreo 3.
    Vitezele din 1 - 7 merg bine inca, dar acele 3 smucituri din R, ma cam irita. Per total am facut 6.000 km de cand au reparat-o initial, masina avand acum 166.000 km reali. Au schimbat ambreiajele, solenoizi, ceva cablaje, senzorul de treapta. Cu masina asta parea sa fie un never ending story. Oare sa fie iar pe duca cutia ?

3. DSF

DSF Silver Member

Locație:
    Slatina
    Masina:
    Audi Q5 2.0TDI 190CP CNHA 2015
    Si eu am schimbat ambreajele, selenoizi, etc si amers bine o vreme si pana la urma a revenit cu acea smucitura dar la mine facea cand o bagam in Drive, ziceai ca se rupe masina in doua.
    De curand am schimbat volanta si am scapat de acea smucitura.

4. Bac Stelian

Bac Stelian 1st Gear Member

Locație:
    Iași
    Masina:
    Audi, Q5, 2.0,2009
    Bună ziua,
    Am un Audi Q5, 2009, cutie automata, motorizare 2.0 tdi si imi da eroare pe cutie U0101. După ce scot borna și o resetez merge perfect. Mulțumesc anticipat pentru răspuns.

5. Cristi Staff Member Staff Member

Locație:
    București
    Masina:
    Audi A4 B7 - S-line - 2.0 TDI ( BRE ) 140 CP
    Salut,
    Cand ceri ceva, afisezi eroarea complet asa cum apare la diagnoza. Cine a facut diagnoza de ce o are daca NU stie sa iti spuna si cum remediezi ?

Un forum functioneaza in felul urmator: dupa ce ai facut tot ce era de facut (diagnoza, reparatii, demontare, inlocuire piese defecte cu alte piese noi si originale, curatare senzori si asa mai departe) si ai epuizat toate solutiile, atunci cand ai probleme, citesti si intrebi pe forum. Tu ai procedat exact invers.

Ulterior trebuie sa scrii si sa spui cum ai rezolvat o problema pentru ca un forum asa se construieste, nu pe intrebari ci despre cum am rezolvat o problema. Aici NU esti pe Facebook sau TikTok.

Asta ar fi una din solutii pentru eroarea ta:

sau asta:

Dar mai sunt si alte cauze pentru eroarea pe care o ai asa ca NU stie nimeni exact cum se rezolva. Ce ti-am indicat eu ca si link-uri ai fi putut cauta si tu imediat pe internetul asta infinit.

La electrician auto profesionist, nu un agarici, ai fost ? Cine are si face diagnoza trebuie sa cunoasca ELSA si ETKA pe de rost si sa fie si un bun electrician auto care are scule si care stie sa-ti desfaca masina si sa rezolve problema adica stie exact de unde este eroarea si cum o remediaza, nu numai ca o ai.

Am mai spus, o diagnoza competenta nu inseamna doar citirea codurilor de eroare. Cine nu indeplineste conditiile astea are degeaba diagnoza aia daca el doar iti arata cu degetul ca ai o eroare dar nu iti si rezolva problema.

Mecanicul NU face diagnoza si nici reparatii electrice, doar electricianul face diagnoza si reparatii / remedieri electrice si iti spune tie si mecanicului ce ai / are de facut. Bafta.

Distribuie pagina asta