Salut! Va rog frumos daca puteti sa ma ajutati si pe mine cu instructuiuni despre cum se poate demonta consola centrala la Audi A5 B5 din 2001 Masina are u motor TDI si la relanti "zdrangane" ceva in spatele casetofonului si nu i-mi place, plus butonul ECON o data apasat revine cu greu la pozitia initiala (dupa cateva bobarnace). De aceea asa vrea sa demontez consola sa vad cum pot remedia aceste neajunsuri. Pana acum nu am fost in stare sa ma prind cum se procedeaza... Asa arata consola mea:
am aceeasi problema ca si colegul christith numai ca modelul meu este cel din 96 fara facelift, daca poate sa ne ajute cineva .
Pai la voi e cu sistemul audio BOSE care se scoate cu patru chei, parca... Oricum dupa ce se indeparteaza player-u' sub fata acestuia sunt suruburile cu care e prinsa consola, iar dupa ce se scoate si consola se desfac suruburile de la modulul de clima... si gata.
cred ca nu m-am exprimat destul de bine , eu sunt interesat sa stiu daca mahonul care inconjoara butoanele , casetofonul si clima se poate scoate. partea superioara numai este prinsa bine si butoanele se vad ceva mai inauntru , cunoscandu-se ca mahonul este desprins
LMG nu vreau sa te duc in eroare dar sa verifici sub mansonul de la schimbator sa nu mai fie prinsa in ceva.
Daca nu ati rezolvat inca va pot ajuta eu.Urmati ce va arat in poze si trebuie sa va iasa.Eu v-am atasat poze numai cu suruburile din partea dreapta,dar cred ca va dati seama ca sunt si in stanga.In cazul in care aveti cass original aveti grija la cod!Succes si scuzati calitatea pozelor!
Eu am desfacut cele 4 suruburi cum zice colegu emy;dar tot nu reusesc sa o scot;trag de ea si nici macar nu misca;mie frica sa trag mai tare sa no rup;oare tre sa trag mai tare?cum pot so dau jos fara sa o rup
Bogdy ia o surubelnita lata, inveleste-o cu banda izolatoare in varf pt. a proteja plasticul si o bagi in laterale, la jumatatea modulului de clima, ca in imagine. Partea de sus la fel. Evita sa tragi din zonele marcate cu albastru, se poate rupe. Pe interior arata ca in poza 2. Nu are alte secrete. Tragi de ea pur si simplu, iese mai greu pt. ca e bine "infipta" in zona climatizorului.
cum scot butoanele?nu vreau sa stric nimic de aia pun atatea intrebari ca am tot stricat la vaiata mea;mai bn intrebi;