Intalnirea anuala de iarna - Ranca febr. 2010 (jud Gorj)

Discuție în 'Intalniri nationale' creată de deocamdata, 29 Sep 2009.

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
  1. deocamdata

deocamdata Audi Expert

Locație:
    București
    Masina:
    ALLROAD: 2009 3.0 TFSI ; 2006 3.0 TDI; RR Autobiography 4,4 SDV8
    Asa cum am discutat la Albota, urmatoarea intalnire va fi in februarie la Ranca sau Straja in functie de conditiile de cazare pe care ni le ofera cele 2 statiuni.
    Personal prefer Ranca dar ramane de vazut.
    Momentan avem:
    Ranca:
    Hotel Onix
    Hotel NT

Straja:
    Vila Alpin

Eu voi incerca sa ajung in week endul urmator la Ranca ... deci revin cu informatii.

2. Gorobete

Gorobete Gold Member

Locație:
    București
    Masina:
    Trocarici
    Ar fi frumos sa va ganditi si la mambrii din MD... este extrem de greu de ajuns la Ranca. Si chiar si la Straja...
    In al 2-lea rand, februarie e o luna fosrte dificila ca si program, deoarece este luna in care sunt programate sesiunile. Si din cate am vorbit la Albota, eram peste 12 membri studenti care am fost prezenti (inclusiv sotiile unora).
    La mine, singura optiune in Februarie, este week-end-ul 12-14 februarie. Cred ca este cel mai bun, mai ales ca prindem si Valentine's Day si vor fi si fetele mai multumite. :) In saptamana 2 din februarie, mai multe facultati au vacanta de o saptamana.
    Deci...prefer Straja, iar ca perioada, singura in care putem aparea si noi, studentii (nu toti) este 12-14 februarie. Astept si propuneri cu alte locatii.:thumbs-up:

Ultima editare: 29 Sep 2009
  3. filalucian

filalucian Platinum Member

Locație:
    Sibiu
    Masina:
    Audi A4 1.8t B5 1997
    Februarie este intradevar o luna inghesuita pentru studenti,eu de exemplu am licenta.:readit:Exista vreo sansa ca februarie sa devina martie?Doar o idee.Stiu ca iesim din iarna,dar la munte nu cred ca vom duce lipsa de zapada...E doar o idee...

4. Gorobete

Gorobete Gold Member

Locație:
    București
    Masina:
    Trocarici
    Acum am cautat, si pana la Ranca am fix 610km din Botosani, iar pana la Straja, 605. Daca plecam din Iasi, avem cam cu 30km mai putin. Deci indiferent cum ar fi, ar insemna prima zi sa fiu leguma totala, iar dupa intoarcere, sa ma refac minim inca 1 zi. Drumul este extrem de greu, fiind foarte aglomerat, si numai prin munti. Ne-ar trebui cam 10 ore de mers fara opriri ca sa ajungem acolo (nu pot scoate o medie mai mare de 65km/h pe acest drum), deci cu tot cu opriri, MINIM 12 ORE !!!!:puke2::drag:
    Va rog, in numele membrilor din Moldova, care nu suntem putini (mai ales ca vor sa vina si altii) sa alegeti alte locatii, amplasate ami centrala daca se poate, sau macar mai accesibile!:anbet:

Apropo, am citit pe un site, ca iarna, accesul la Straja este imposibil fara masini 4x4 si chiar si acestea trebuiesc echipate uneori cu lanturi...http://www.lacabana.go.ro/Straja.htm

5. deocamdata

deocamdata Audi Expert

Locație:
    București
    Masina:
    Prima intalnire: Sighisoara ... in centrul tarii (participare membrii Moldova ... daca nu ma insel zero)
    A doua intalnire: Bran ... in centru tarii (participare membrii Moldova ... daca nu ma insel zero)
    A 3 a intalnire: Baia Mare ... relativ aproape de voi ... participare membrii Moldova ...daca nu ma insel zero)
    A 4 a intalnire: Albota ... in centru tarii (participare membrii Moldova ... daca nu ma insel 2 masini din cele peste 30)

In situatie opusa este Timisoara care a venit oriunde indiferent de numarul de km.

Prea devreme sau prea tarziu, prea departe sau prea aproape, prea scump sau prea putin confort, etc ... sunt argumente care o sa apara indiferent unde vom organiza intalnirile.
    E clar ca multumiti 100% nu vor fi niciodata.

Avand in vedere ca pentru Ranca sau Straja au fost de acord majoritatea membrilor de la Albota (sper ca nu doar datorita "atmosferei" :p) consideram locatiile a fi stabilite.

6. dany-yzo

dany-yzo 4th Gear Member

Locație:
    bucuresti
    Masina:
    golf 4, 1.9tdi, 2004
    la sighisoara au fost cred ca vreo 4 masini din md...dar asa este are dreptate alin oriunde s-ar face sunt multumiti dar si nemultumiti...cine vrea vine ieftin scump asta este...mie hotelul ala HT imi place sunt si 35 de camere...

7. jony

jony Gold Member

Locație:
    Craiova
    Masina:
    audi a4 2004, 1.9TDI, 131 cp, 6 trepte
    mie imi convine in ambele parti pentru ca am fost si mi-au placut, alin la straja pot sa te ajut cu organizarea pentru ca am 2 veri care stau si acolo si sunt salvamontisti si cum statiunea e mica acolo se cunosc intre ei, singura problema la straja ar fi cu parcarile ca nu prea sunt

L.E.: si daca se poate sa stam mai multe nopti, eu pot sa stau si o saptamana :)

8. KOPILU 6th Gear Member

Locație:
    com hodac , jud mures
    Masina:
    a4, 1.8 20v avant, 98; A4, B6 1.9 TDI,2002
    Eu voi merge unde merge multimea.Ambele locati sunt superbe asa ca asteptam deschiderea listei:p.

9. kuciu9

kuciu9 4th Gear Member

Locație:
    Sibiu
    Masina:
    Audi A4 B7 2.0 TDI
    Asa este la straja fara quattro daca e zapada este destul de greu iar locurile din cabana Alpin nu sunt foarte multe. Celelalte cabane au cazarea destul de slabuta cam la aceeasi bani. Masinile trebuie parcate departe de cabana.

Ranca nu stiu cum arata.:hi:

10. ovidiutm

ovidiutm Moderator Staff Member

Locație:
    Timisoara
    Masina:
    A4 B6, 1.9 TDI ~ AVF/BGA + alte marci.
    Eu sunt pentru Ranca. Si ca un plus, am vazut eu bine? Hotel NT, de 4 stele are pretul pe camera/noapte 100 ron? Eu zic ca e super ok.

11. Cristian S.

Cristian S. Audi Expert

Locație:
    Timișoara
    Masina:
    A4
    In februarie poate discutam de o a sasea intalnire undeva in MD ca sa multumim pe toata lumea asa ca cei de acolo vor avea deosebita placere de a organiza o intalnire langa casa.Pana atunci ramane ce sa stabilit.
    Sunt pt.Ranca.
    Hotel NT mi se pare o idee buna;)

12. deocamdata

deocamdata Audi Expert

Locație:
    București
    Masina:
    A 6 a sa fie tot de ziua mea :))

13. antonzoltan

antonzoltan Bronze Member

Locație:
    Făgăraș
    Masina:
    Audi 80 B4, 1600 tip ADA, 1994
    merg si eu unde merge toata lumea,dar nu-mi cereti 4x4 ca pe 80b4 n-au pus

14. Cristian S.

Cristian S. Audi Expert

Locație:
    Timișoara
    Masina:
    A4
    Pai alinu cam astea sunt perioadele cand pot majoritatea:)mai prindem si din vara si din iarna
    De acord cu ce sa scris mai jos...

15. deocamdata

deocamdata Audi Expert

Locație:
    București
    Masina:
    Hai ca se contureaza: (11)12-14 februarie la Ranca ;)

16. cristi231077

cristi231077 Audi Expert

Locație:
    Timișoara
    Masina:
    <<<<===
    Ca locatie Ranca este mult peste Straja. Si cand zic asta ma refer la faptul ca pe Straja e greu de urcat, iar daca ai reusit sa urci nu esti sigur nici odata daca poti sa cobori cand vrei. :)

Ar mai fi si faptul ca nu ai parcare pentru masini, iar hotelul echivaleaza poate doar ca pret cu Hotel NT de la Ranca.

Daca nu ma insel am mai fost la o intalnire pe 13-14 februarie si a fost destul de reusita. :p Pritenii stiu .... :yum:

17. calintes

calintes Bronze Member

Locație:
    Reghin
    Masina:
    Audi A6 3.0TDI quattro
    Desi Aline parca ma manca sa ne vedem si la un revelion,si eu subcriu intru totul pentru Ranca.Legat de nemultumiri clar ca pot sa apara indiferent de locatie,pret,perioada.:p.Iar pentru cei care se tot tem ca nu pot sa urce fara 4x4 ma angajez sa ii tractez eu daca au ceva vin fiert:)Iar la coborare,sigur vom cobori cumva ca doar nu e totuna sa mergi cu o masina sau zeci de masini care calca zapada si fac un culoar cat de cat.Si daca ramanem acolo blocati cu atat mai bine ca va dura mai mult:rock:.Asadar deja incepem sa asteptam inscrierile.:yahoo:

18. Gorobete

Gorobete Gold Member

Locație:
    București
    Masina:
    Trocarici
    In privinta participarii membrilor MD, vad ca au corectat altii.:busted_cop:
    Ceea ce vad ca nu vrei sa intelegi, este ca intalnirea de la Baia Mare a fost in mijlocul sesiunii si nu stiu daca nu cumva a fost si cazul vreo unei intalniri precedente...iar noi, suntem in proportie de 90% studenti, deci cum naiba sa venim???:wtf:
    In al 2-lea rand, vreau sa te vad pe tine sa parcurgi 600km aproape numai prin munti (ai de trecut 2 grupe), pe niste drumuri super de rahat (nu ca cel BV-Sibiu), drum care te asigur ca iti va lua minim 12 ore si sa nu fii o leguma la "intalnire". Apropo, datorita ultimelor 2 locatii, vad ca ati si avut o participare masiva din estul tarii (a se citi pe langa MD, si Constanta, Tulcea, Bucuresti, etc...) si vad ca vreti sa pastrati aceasta chestie in continuare. :no: Si fii convins, daca s-ar tine o intalnire la Iasi/Botosani, ar aparea maxim jumate din membrii din TM/MM, din aceleasi ratiuni...
    Eu nu zic ca nu sunt 2 locatii foarte bune, dar ar trebui sa va mai ganditi daca facem o intalnire a fanilor Audi, sau a unui grupulet care s-a inchegat. Din cate am observat si la Albota, vorbeai ca la urmatoarea intalnire, sa se tina loc intr-o locatie de maxim 40 persoane , deci ideile tale, sunt de a petrece ceva timp cu un mic grup cu care te-ai obisnuit, in loc sa te gandesti cum sa promovezi cat mai bine acest forum si intalniri, si sa le faci cu o participare cat mai masiva.... daca vrei sa le faci cum zici tu, e ok, dar nu le zi intalniri Club Audi.:busted_cop: (decat daca transformam acest club intr-unul cu caracter inchis... si la cat se sterge in ultima vreme de pe el, nu ma mira...)
    Ma rog, locatiile sunt oricum foarte ok, si voi incerca sa ajung. Mi-am gandit si la Albota ca urmatoarea intalnire sa incerc sa o organizez eu, dar pentru perioada de iarna-primavara, acest lucru imi este imposibil... Sper sa ne vedem in februarie.:search:

P.S. Sa nu se inteleaga ca am ceva cu membrii TM/MM, ci exemplificam distantele si drumurile jalnice pe care le avem de parcurs... Din contra, prin prisma prezentei lor, cat si a caracterelor deosebite, imi sunt extrem de dragi!:kiss: (Si vinul de la Gelu a contribuit la chestia asta :) :kiss:)

Ultima editare: 30 Sep 2009
  19. ovidiutm

ovidiutm Moderator Staff Member

Locație:
    Timisoara
    Masina:
    A4 B6, 1.9 TDI ~ AVF/BGA + alte marci.
    Gorobete, fara suparare dar Timisoara a batut 600 km pentru intalnirea de la Cavnic din februarie 2009. Si tot din Timisoara am fost 4 studenti in sesiune si toti 4 aveam si licenta in vara. Nu ii mai socotim si pe studentii din alte zone ale tarii care au participat la Cavnic. Deci nu este o scuza. Cat despre licenta... daca tu imi spui ca nu iti permiti sa pierzi o saptamana fara sa faci ceva pentru lucrare inseamna ca ne iei de fraieri... oricum subiectele le poti alege pana in martie, si ramane timp suficient pentru definitivarea lucrarii.

Grupul de 40 membrii de care vorbea Alin este in functie de capacitatea unui loc de cazare (care se invarte injur de 40 camere) tot pentru noi, ca nu cumva a se iste discutii ca ala a stat dincolo iar aici nu a fost asa de fain ca acolo.

Si crede-ma, cel mai mult deranjeaza cand cineva comenteaza despre niste intalniri cum ca a fost prea departe si din cauza asta nu au venit nici la prima, nici la a doua, nici la a treia, iar la a patra ati fost 2, toate tinandu-se in locuri diferite ceea ce inseamna ca oricat de rele sunt drumurile tarii tot se gasea un traseu bun pe care sa veniti.

Ca incheiere s-a vazut clar interesul membrilor din unele zone ale tarii, nu mai este nevoie de scuze... la asta suntem buni noi romanii, niciodata nu vedem partile noastre negative, numai pe ale altora!

P.S. Eu personal la iesirea de la Albota am facut 1050 km per total.

Ultima editare: 30 Sep 2009
  20. DUM

DUM 4th Gear Member

Locație:
    Arad
    Masina:
    Audi A6 4 F , acum cu upgrade 220 CP
    Salutare!

Pe mine puteti conta oricum,indiferent unde hotarati sa mergem, ma voi duce eu in fata coloanei, daca vreti , ca la ce plug este masina mea , sigur voi curata drumul pt voi:)!

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

Distribuie pagina asta