Prezent. Sa vedem Nucule de data asta ma intreci la curatenia masinii(acuma ca ti-am zis o sa vii si mai tarziu ca poate o speli inainte numa ca sa ma intreci.)Ne vedem diseara.
Salutare !!! Cu regret , miine nu pot sa fiu prezent la intilnire. Cum am discutat la ultima intilnire, propun sa schimbam ziua de intilnire pentru miercuri de la ora 19.Asa pot fii prezenti mai des si Luci si Lucian(nu puteam zice "si Lucian si Lucian" ). Vorbim aici daca sintem de acord toti. In privinta orei, ramine 19 de principiu, dar poate suferi modificari citeodata, daca ne hotarim altfel. Astept parerile voastre.
De acord Nucule,maine pot veni daca mai vine cineva si de saptamana viitoare o sa ne intalnim miercurea la ora 19-00 poate asa o sa vina mai multi ca in weeekend-uri lumea cam pleaca pe unde poate sa se mai relaxeze dupa o saptamana de munca(sau altii lucreaza).Deci maine daca vine cineva spuneti o ora....Salutari!
E acasa si Luci, el a zis ca vine, Horatiu e pe la Cluj in weekend, deci....cam asta e, nu stiu Sergiu, dar o sa posteze el imediat. Am mai vorbit cu vreo 3-4 prin oras, au zis ca da, e o idee buna bla bla...dar din astia au mai fost. Asa ca ...traiasca vechea garda !!
Pacat ca sunt o gramada de posesori de cerculete si nu vin la intalnire !!! Cei de la BMW ne-au dat clasa au facut intalnire si s-au adunat 44 de masini si au facut un drum pana la tihuta !!! Noi deabea ne adunam 4 sau 5 !!!
eu pana la bac o sa raresc intalnirile din pacate ca sunt destul de in urma cu invatatul si trebuie macar acuma sa trag tare..daca se fixeaza miercuri eu o sa pot veni doar de la 8 oricum, las' ca suntem buni si 4-5..daca am fi mai multi am avea prea multe pareri diferite si ne-am lua la harta )
Sergiu, baga tata, ca e momentul tau acum.. Lasa ca vii mai bucuros dupa ce termini, poate de bucurie vin si colegele alea...
Hello. Nici eu in urmatoarele 2 saptamani nu o sa vin deloc. Trag tare pentru licenta. Vai de capul ei inginerie)