1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor. Mai mult.

Recomandare si variante Service auto - Mecanica - Electrica si Diagnoza in Bucuresti

Discuție în 'Service' creată de cvp, 29 Oct 2007.

1. robertmariopene

robertmariopene 1st Gear Member

Locație:
    Ilfov
    Masina:
    Audi A8 3.0 TDI 262 cp 02.2017
    Sa traiti,

Nou posesor de A8 D4 3.0 tdi HF8HP55A. Vreau sa fac toata revizia la transmisie, cutie, grupuri fata spate si torsen. A ajuns cineva la service Automatico din Bucuresti, Militari ?

Sunt sceptic de cum face nivelul la cutie aparatul de schimb de ulei prin racitor.

2. fulgerica71

fulgerica71 2nd Gear Member

Locație:
    București
    Masina:
    Audi A4 B6 1.8T Avant - 2002
    As vrea sa fac o spalare completa a sistemului de racire. Caut un service in Bucuresti care sa nu-mi ia cat costa masina.

3. vio1971 1st Gear Member

Locație:
    București
    Masina:
    A4, Avant 2.0 TFSI Ultra 190 CP
    Buna ziua,
    La un Audi Avant A4, 2,0 TFSI, mild Hybrid, 2018, dupa cateva minute de functionare a aerului conditionat, nu mai baga aer rece, iar dupa ce il opresc din buton pentru cateva minute, functioneaza normal, insa tot pentru o perioada scurta de timp. Din ce am citit pe net, este defect senzorul vaporizatorului. Unde ma sfatuiti sa merg pentru o constatare si inlocuirea acestuia in cazul in care este defect? Multumesc.

4. Virgileanu 1st Gear Member

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    A5 B8.5 Sportback
    Salutare,

Am o problema de ceva vreme cu caseta de directie la un A5 2013 2.0TDI. Practic de fiecare data cand se intampla sa iau o groapa mai adanca se aprinde martorul de caseta.

Am fost la două service-uri, însă ambele mi-au spus că nu au ce să facă. Susțin că problema ar fi, de fapt, la memoria ECU și că nu îmi pot spune dacă înlocuirea casetei de direcție ar rezolva problema.

Imi puteti recomanda un service bun pe electronica(VCDS) si eventual unul care sa repare casete de directie?

P.S: A mai avut careva probleme asemanatoare, gen sa se aprinda martori in bord de la socuri produse de gropi???

Multumesc.

Distribuie pagina asta