1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor. Mai mult.

Regulamentul forumului ClubAudi.ro

Discuție în 'Regulament' creată de admin, 23 Oct 2007.

Taguri:
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
 1. admin

  admin Administrator Staff Member

  Înscris:
  7 Iun 2007
  Locație:
  Oradea
  Forumul ClubAudi.ro s-a infiintat din dorinta de a crea o comunitate pentru pasionatii marcii Audi, existand atat asemanari cat si deosebiri fata de alte comunitati similare. Daca doresti sa te integrezi in aceasta comunitate, trebuie sa te supui regulilor de mai jos, pentru a nu aparea pe viitor eventuale neplaceri. In cazul in care nu esti de acord cu una dintre aceste reguli, ai posibilitatea sa abandonezi acest forum sau sa te limitezi doar la citire. Nu trebuie sa consideri aceste reguli ca fiind indreptate impotriva ta. Sunt doar niste masuri menite sa creeze un forum de calitate.

  Acceptam sugestii de imbunatatire atat in ceea ce priveste acest regulament cat si in ceea ce priveste forumul ca functionalitate sau continut.

  Speram sa te simti bine in aceasta comunitate, sa facem schimb de experienta legata de marca Audi, iar ClubAudi.ro sa reprezinte o modalitate placuta de petrecere a timpului liber.

  1. Reguli generale:
  - Dreptul de folosire al forumului iti este acordat gratuit in baza respectarii regulamentului. Pe acest forum se discuta exclusiv / doar despre marca auto Audi.
  - Ne rezervam privilegiul de a-ti revoca acest drept (indiferent de vechime sau numarul de mesaje) in cazul in care consideram ca acest lucru este necesar.
  - Este interzisa crearea si utilizarea mai multor conturi de catre aceeasi persoana. Un membru care a fost BAN-at nu mai are voie sa-si deschida alt cont pe forumul clubaudi.ro .
  - Chiar daca din momentul postarii, proprietatea asupra tuturor mesajelor revine detinatorului legal al forumului ClubAudi.ro, responsabilitatea continutului apartin in totalitate celor care au postat respectivele mesaje. Desi incercam sa monitorizam cat mai bine continutul mesajelor publicate, nu putem fi trasi la raspundere pentru oricare din regulile incalcate de membrii acestui forum, cu atat mai mult cu cat caracterul "real time" al postarilor face posibila oricand incalcarea accidentala a legii.
  - ClubAudi.ro isi rezerva dreptul de a schimba regulamentul cu sau fara preaviz.

  2. Subiectele de discutie:
  - Inainte de a deschide o noua tema (thread nou), foloseste functia "Cauta".
  - Titlul unui subiect nou (new post) trebuie sa fie clar si relevant pentru mesajul postat astfel incat cititorii sa nu fie indusi in eroare. Nu folosi nume de subiecte de genul: "Eroare", "Ajutor!", "Help!" si nu scrie numai cu MAJUSCULE.
  - Este strict interzisa deschiderea unui Topic nou sau scrierea/postarea unui mesaj in care sunt discutate doua sau mai multe probleme diferite. Fiecare problema va fi discutata separat intr-un topic nou sau daca s-a mai discutat deja, in topicul dedicat respectivei probleme.
  - Pe acest forum sunt interzise cu desavarsire comparatiile / versus si implicit discutiile de tip Versus / Comparative intre marca Audi si alte marci Auto sau chiar intre aceleasi modele de Audi sau modele diferite de Audi dar cu motorizari diferite si/sau motoare Benzina versus motoare Diesel.
  - Pentru reclama, ai la dispozitie sectiunea "Publicitate". Numai in acel loc este permisa publicitatea.
  - Sunt interzise subiectele de discutie care prin esenta lor sunt menite sa produca scandal - atat initiatorii lor cat si cei care se prind in acest joc pot fi sanctionati.

  3. Mesajele:
  - Utilizeaza limba romana si te rugam sa faci tot efortul pentru a scrie corect si citet.
  - Mesajele trebuie sa fie la subiect. Cele deviate de la subiect vor fi sterse (exceptie fac cele din categoria "Off-Topic").
  - Sunt interzise injuraturi si/sau atitudini ofensatoare atat in mesajele postate pe forum cat si in cele private trimise altor utilizatori.
  - Este interzisa folosirea prescurtarilor de chat: "sh" , "tz", "k" , "dak", etc., cu exceptia cazurilor in care pot aparea confuzii.
  - ClubAudi militeaza pentru exprimare civilizata iar mesajele care contin expresii vulgare sau ironii de prost gust, licentioase, atacuri la persoana, defaimatoare, rasiste, antisemite, xenofobe, instiga la ura sau homofobie ori aduc atingere altor persoane vor fi sterse fara preaviz, iar (unde este nevoie) userul va fi sanctionat.
  - Nu promova pirateria software si nu scrie mesaje care contravin legilor in vigoare.
  - Nu posta mesaje formate numai din "zambete" sau replici de genul: ":)", "aha", "da", "mersi", "marfa", "ai pm" etc..
  - Incearca sa ajuti colegii de forum. Daca un user primeste glume in loc de raspunsuri atunci cu siguranta ca nu va invata ceva.
  - Daca se citeaza o sursa, precizeaza adresa. Nu cita intreg articolul ci doar partea care doresti a fi dezbatuta.
  - Nu folosi texte cu fonturi colorate excesiv sau cu dimensiuni mari (litere mari de tipar, etc.). Nu folosi in cadrul textului scris fonturi de culoarea rosie. Mesajele in culoarea rosie sunt scrise doar de catre moderatorii si / sau administratorii forumului pentru a atrage atentia userilor unde au gresit sau ce regula au incalcat. Mesajele scrise in fonturi colorate excesiv, in culoarea rosie sau cu dimensiuni mari (litere mari de tipar, etc.) vor fi modificate, reduse sau sterse fara aviz si fara explicatii.
  - Nu adauga acelasi mesaj de mai multe ori.
  - Nu abuza de adaugarea mai multor mesaje consecutive. Un mesaj o data scris, poate fi editat timp de 120 de minute. In caz de abuz moderatorii/administratorii pot aplica sanctiuni.
  - Mesajele personale sunt personale si nu trebuiesc a fi postate pe forum.
  - Este interzisa utilizarea functiei "Quote" (citare raspuns) la mesajul anterior, decat daca este citat partial mesajul cand se doreste sa se faca referire doar la o anumita parte din el.

  4. Semnaturi, avatare, galerie foto si nume de utilizator:
  - In semnaturi, avatare, galerie foto sau nume de utilizator sunt interzise texte, imagini sau link-uri cu nota de reclama sau publicitate de orice fel.
  - Semnaturile pot fi create pe maxim 3 randuri, iar marimea fontului trebuie sa fie maxim 2.
  - Sunt interzise injuraturi si/sau atitudini ofensatoare in semnaturi, avatare sau nume de utilizator.

  5. Reguli pentru sectiunea PUBLICITATE:
  - Pentru a posta un anunt, trebuie sa fii membru clubaudi.ro, de minim 3 luni.
  - Produsele sau serviciile publicate trebuie sa apartina celui ce a creat acel anunt.
  - In acest forum sunt interzise vanzarile de produse furate, ilegale, contrafacute sau piratate.
  - Toate vanzarile si cumpararile sunt pe riscul celor implicati in vanzare-cumparare. Va rugam asigurati-va inteligent ca faceti plati sigure spre persoane sigure. Clubaudi.ro nu este responsabil pentru nicio vanzare neonorata. Deasemenea nu suntem responsabili pentru niciun produs promovat in acest forum si integritatea persoanei ce-l ofera.
  - Fiecare user are dreptul sa deschida maxim 5 anunturi publicitare indiferent de aria in care este pus anuntul. Daca un user depaseste limita de 5 anunturi si doreste sa deschida unul nou, atunci este obligat sa anunte un moderator pentru a-i inchide unul din anunturile vechi, inainte de a deschide noul anunt.
  - Specificati obligatoriu o modalitate de contact (telefon, PM sau e-mail). Este obligatoriu sa specificati si pretul produsului. NU sunt acceptate anunturi de genul "Accept cea mai buna oferta" sau "de vanzare diverse piese, sunati la telefon pentru preturi". Anunturile fara pret, contact, generaliste sau confuze vor fi sterse fara preaviz, fiind in avantajul membrilor sa promovam doar anunturile concrete cu pret.
  - ClubAudi.ro nu sustine si nu ofera curs vanzarilor care presupun orice forma legala sau ilegala de licitatie online sau offline.
  - Continutul topicului va contine OBLIGATORIU o descriere a produsului respectiv legata de (in)existenta garantiei, daca sint defecte vizibile, daca este functionabil in parametrii producatorului, etc. Daca exista si poze REALE la produs se mareste sansa ca acel produs sa fie mai usor vandabil.
  - Daca un user are mai multe produse scoase la vanzare, produse ce apartin de o anumita subarie este OBLIGATORIU ca acele produse sa fie adunate intr-un singur topic. Se elimina astfel posibilitatea ca o pagina sa fie ocupata de anunturi apartinind unui singur user cat si se poate urmari mai usor ce mai este si ce s-a vandut cat si reactia celor ce au cumparat de la acel user. Nu incercati sa postati acelasi anunt in mai multe subarii! In caz de abuz ne rezervam dreptul de a inchide vanzarea.
  - Sub nicio forma, nimeni nu are dreptul de a raspunde unui mesaj sugerand ca respectivul produs poate fi gasit mai ieftin in alta parte. Este responsabilitatea cumparatorului sa caute cel mai bun pret - nu a vanzatorilor. Membrii clubaudi.ro incearca sa-si vanda produsele intr-un loc sigur si ferit, fara frica de a suferi din cauza altora ce incearca sa le anuleze vanzarile.
  - Este permis un singur "Up" la 7 zile. Cele 7 zile se contorizeaza de la ultimul post existent in topic. "Up"-ul la mai putin de 7 zile se sanctioneaza cu Warning. In cazul in care aceasta se repeta, se da Warning+BAN, se inchide threadul si nu se mai permite deschiderea unui topic nou pe aceeasi tema. "Up"-ul este un post care nu aduce nimic nou, are doar scopul de a readuce anuntul in actualitate. Pentru ca reducerile de pret sa poata fi aplicate inainte de cele 7 zile regulamentare trebuie sa fie de minim 5% din valoarea initiala a produsului pentru masini si de minim 10% pentru alte produse.
  - Anunturile in care initiatorul nu a mai postat nimic timp de 2 luni pot fi sterse.

  6. Reclamatii/moderare/sanctiuni:
  - Moderatorii/administratorii au dreptul sa aplice sanctiuni ce variaza de la un simplu avertisment pana la interzicerea dreptului de a scrie pe forum.
  - Ai obligatia sa respecti deciziile moderatorilor/administratorilor.
  - In cazul in care un utilizator incalca regulamentul te poti adresa moderatorului acelei sectiuni (mesaj personal) sau poti utiliza functia REPORT POST.
  - Orice reclamatie impotriva unui moderator trebuie adresata unui administrator (PM/E-MAIL).
  - In orice situatie neacoperita specific de prezentul regulament, administratorii forumului au intotdeauna ultimul cuvant.
   
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

Distribuie pagina asta