1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor. Mai mult.

Sfat cumparare AUDI A6 C5

Discuție în 'Audi A6 C5 (1997 - 2004)' creată de yotis, 24 Feb 2008.

1. comishel 1st Gear Member

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    Audi A4,2,5 tdi,12.01.1999
    Sfaturi achizitie audi A4 2,5 tdi

Buna seara,

sunt foarte nou pe acest forum dupa cum vedeti,sper ca am postat unde trebuie.
    De 2 saptamani ma tot uit la voi pe forum despre motoarele de audi 2,5 tdi 110kw,tip motor afb,am vazut probleme la motoarele akn cu axele cu came,dar la acest tip doar pe cineva care i s-a stricat pompa de injectie.

De ce va intreb toate acestea,pentru ca sunt pe cale sa fac un schimb de masina cu un Audi a4 din 1999,motorul afb de 2,5 tdi,avant,6+1 trepte,masina are 138.000 km reali(am verificat)si are documentatie.
    Masina functioneaza foarte bine singurele probleme pe care le are sunt:
    casetofonul original cel cu cartela nu functioneaza,o planetara pe st.care se aude foarte incet si temperatura apei care nu creste mai mult de 70 grade.
    Masina pe care o posed acum este un BMW seria 5 din 1998 2,5 tds
    Sunt foarte multumit de Audi asta este si motivul pe care as vrea masina asta,pana acum doar bmw-uri am avut.dar de cand am mers cu masina asta mi-a lasat un sentiment profund.As vrea sa incerc si alta marca adica Audi :)

Vreau sa-mi spune-ti daca se merita acest schimb si sa-mi spune-ti la ce ar trebui sa ma astept de la acesta masina(distributie,costuri de intretinere etc)daca o sa am pe viitor probleme cu motorul,tin sa precizez ca sunt adeptul uleiului Castrol si a consumabilelor de cea mai buna calitate

Va multumesc

Astept cu nerabdare sfaturi

atasez si cateva poze cu audi

iulian_1976: Folseste alta data functia ,,cauta,,.
    Merci.

Ultima editare de un moderator: 8 Feb 2010
  2. Dracku

Dracku Bronze Member

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    Fosta mea, Audi A4 2,5TDI V6 Quattro 2001,180CP
    Ultima editare: 8 Feb 2010
  3. iulian_1976

iulian_1976 Audi Expert

Locație:
    Rhône-Alpes
    Masina:
    Audi aus Ingolstadt nicht weit von München
    comishel@ sa speram ca nu incerci sa vinzi castraveti,gradinarului.
    Unde ti am mutat postarile chiar nu te avantajeaza sa o vinzi:)
    Akn sau Afb aceasi branza cu aceleasi probleme.

Ultima editare: 8 Feb 2010
  4. comishel 1st Gear Member

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    imi pare rau daca credeti ca am ganduri necurate,masina este a celui mai bun prieten al meu am scos-o de la vanzare tocmai pentru ca vreau eu s-o iau,nu sunt samsar,doar ii ajut pe prietenii mei sa vanda masinile,daca va uitati mai atent am si precizat sa sune doar pe numarul lor de telefon,stiu trebuie sa punem raul inainte de bine dar niciodata nu am avut acest gand sa vand masina in alta parte,daca se vindea bine daca nu nu.Masina mea personala este un seria 5,tocmai din cauza ca vreau sa iau eu audi de la el vroiam sa va cer niste sfaturi in legatura cu acest model,fiind forum Audi,dar se pare ca ati inteles altceva,imi pare rau o sa ma interesez in alta parte

5. iulian_1976

iulian_1976 Audi Expert

Locație:
    Rhône-Alpes
    Masina:
    Audi aus Ingolstadt nicht weit von München
    Prietenul tau nu poate posta pe forum,esti tu bunul samaritean...cu seria 5 pe un forum auto Audi desigur nu ai incredere in prietenul tau cel mai bun si ne intrebi complice pe noi ce parere avem :yahoo:
    Uite sfaturile citeste aici,cand mai apar altii ca tine dau un replay :hi:

Ultima editare: 9 Feb 2010
  6. oaie-alin-cioban

oaie-alin-cioban Banned

Locație:
    ot
    Masina:
    s3 8l 1.8t 2++cp & a4 8e 2.0 130cp
    audi asta al prietenului tau a fost 'pupat' in spate, si revopsit (prost)
    in poza cu portbagajul deschis de pe 4t iti gasesc cel putin 5 lucruri care atesta acest fapt
    asa ca ai grija :)

7. comishel 1st Gear Member

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    prietenul meu are alte preocupari,asa ca da sunt eu bunul samaritean cu seria 5,care este problema ta,eu nu cred ca pe forumul asta doar de audi se discuta,oricum problema nu este prietenul meu sau Bmw-ul meu,eu v-am cerut niste sfaturi despre marca Audi nicidecum de Bmw-ul meu sau prietenul meu,legat de mai sus tu nu ai incredere in prietenii tai?el are acesta masina de 2 saptamani si habar nu are,la fel ca mine,tocmai deaceea cerem ajutorul pe forumuri,dar se pare ca sunt oameni ca tine care cauta nod in papura,sau cumva te-a ofensat faptul ca am scris ca am bmw pe forum de audi???

eu iti multumesc pentru sfaturile de mai sus dar te rog nu mai face atatea polemici,ti-am spus nu am ganduri negre si ti-ai schimba parerea daca m-ai cunoaste

8. TTs

TTs Pasionat Audi

Locație:
    Piatra Neamț
    Masina:
    Audi TT Quattro 1,8T
    Povestea ta e din ce in ce mai cusuta cu ata alba!Daca nu incetezi cu prostiile,vei suporta consecintele!

9. comishel 1st Gear Member

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    te rog frumos sa-mi spui daca ai observat ceva,deoarece eu am vazut de fapr se vede clar ca masina a fost lovita pe dreapta fata,am vazut clemele de la far rupte si semnalul schimbat,pe spate nu am obs.nimic,poate ti se pare sper sa ma insel

ms

10. comishel 1st Gear Member

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    care e problema cu mine? zi-mi clar si pe fata care e problema pana la urma?ce nu intelegi?ce prostii si ce consecinte suport???

11. TTs

TTs Pasionat Audi

Locație:
    Piatra Neamț
    Masina:
    Audi TT Quattro 1,8T
    Asta explica tot!Faptul ca ne "incerci" noua logica cu subiecte puerile si cusute cu ata alba,atrage dupa sine si consecintele:de la WARN pana la BAN!Alte explicatii nu-ti mai dau,ori ne crezi prosti,ori nu realizezi ce zici!

12. Andreyx 1st Gear Member

Locație:
    bucuresti
    Masina:
    Audi A6 2.5 quattro 2001
    salutare vreau sa achizitionez un audi A6 2.5 quattro 2001 din iasi foarte urgent as vrea astept ceva pareri poate daca e si cineva din iasi ce sa fac la achizitionare

13. Chestoru 1st Gear Member

Locație:
    Kosovo
    Masina:
    Citroen C3
    Am multe nelamuriri si multe intrebari...

Salutare dragilor,

De doua luni de zile mi a innebunit capul.Stau ore si ore pe net,pe al de cele 3 site uri nemtesti pentru auto second hand.Nici de serviciu nu mi mai arde.Si acolo tot masini caut.
    Vreau sa cumpar un audi A6 (3.0 sau 2.7 ambele diesel) sau un A4(2.0diesel cel cu 170 cai,an 2007 sau 2008 in functie de pret).
    Sicer m au speriat unii si altii referitor la intretinere,impozite si asigurari-ma refer aici la A6,de aceea am trecut ca varianta 2 Audi A4.
    varog mult si frumos,voi posesori de AUDi,deschideti mi mintea si invatati ma ce sa fac.
    O alta problema este aceea ca voi pleca in Germania pe data de 5 Aprilie.Este bine de cumparat masina la vremea aaceea in Germania?
    Voi pleca singur singurel cu avionul si vreau sa ma intorc cu noua achizitie.
    Unde este de preferat sa merg ca sa am de unde alege?
    Unde sunt mai bune,mai intretinute....si poate mai jos la pret?In ce parte a Germaniei sau mai exact ce ora?

Va rog,astept un raspuns de la un mare om cunoscator si bine intentionat..

Toate cele bune!

14. boresque

boresque Gold Member

Locație:
    E60
    Masina:
    A6 4B-C5, sedan model 2000, 2.5TDi AKN 110Kw(150hp), c.v. M6-DQS
    :)
    Sa-ti tot inebuneasca capu' din asa motiv.
    Daca ai banii, ce mai stai pe ganduri? Mergi si ia-l!
    Ca sa nu pierzi mult timp pe acolo cautandu-l, il poti cauta pe net si acolo mergi la sigur, decat sa-l vezi.
    Eu am inteles de la samsari ca cele mai ieftine sunt prin nord-vestul Germaniei, ca sunt mai departe de noi, bulgari si rusi.
    Acum, cum ti-o fi norocul. Mai bine te uiti la calitate decat la pretul de achizitie, care oricum nu poate diferi atat de mult in functie de zona.
    Succes!

15. masimo

masimo Silver Member

Locație:
    Baia Mare
    Masina:
    Audi A5 3.0 TDI with REVO Stage 3 DPF Bypass Software,VW Touareg 3.0 TDI,2011
  16. dan_cta

dan_cta 3rd Gear Member

Locație:
    Constanta
    Masina:
    Audi A6 4F

Salut! Am facut drumul asta de foarte multe ori aducand masini pt mine,rude,cunostinte ,etc. avand si cativa prieteni care erau in domeniu in zona Frankfurt. Ce iti recomand:
    -din start excludem achizitia unei masini de la alte nationalitati (turci, arabi. romani, iugoslavi,sarbi etc...). Deci sa fie german si de preferinta dealer serios.
    -nu pleca de unul singur fara sa fi avut o discutie in prealabil , adica "la plezneala" . Discutia in ceea ce priveste masina dorita implica pret, comanda, modalitate de plata, etc. , deoarece te poti trezi in fata masinii dorite la autohouse-ul din germania si dealerul sa-ti spuna ca brief-ul il poate scoate din banca peste 3 zile, ceea ce implica alte costuri si timp pierdut.
    -masina trebuie sa aiba neaparat carte service cu istoric de preferinta la zi (SCHECKHEFTGEPFLEGT)

17. lxl

lxl Gold Member

Locație:
    Oradea
    Masina:
    Audi allroad 2002.2,5 TDI AKE,A2 2002. 1,4TDI AMF,A4 2017 2.0 DETA.A4 2.0 2017 deta,A4 2015,2.0,CNHA
    Am adus cateva masini de la ei si pot sa-ti spun ca masini bune cu acte in regula cu km reali si carte service ,cum mentioneaza si colegu anterior este putin mai dificil, adica de la neamt neamt nu-l cumperi ,el il da la autohaus acolo se fac manevrele de rigoare de nationalitatile enumerate mai sus, deci nu cumperi cea ce vezi.I-ti recomand sa cauti reprenzentanta care ia masini inapoi, ori din leasing ,ori payback,ei fac toate reparatiile de rigoare si ai si garantie.Adevarat este ca pretul difera de cel oferit pe mobile.d,dar nu cumperi mata-n sac, s-au sa gasesti intradevar un batranel cu masina de 10 ani cu 80 000de mii km, care il tinea in garaj fiindca era bolnav exact cum zic baietii din piata de masini, cand mai gasesc cate o masinuta intretinuta si pot da inapoi vreo 10 0000de km .
    Ori si cum , faci bine ca mergi personal si il vezi la fata locului, de preferat ar fi bine sa ai pe cineva care vorbeste Fbine deutch;).

Ultima editare de un moderator: 11 Feb 2010
  18. posesor_masina 4th Gear Member

Locație:
    europa
    Masina:
    o masina masina
    sfatul meu e daca vrei sa cumperi ia mai bine un a6 de 2,7.la impozit e cam 940 ron,asigurarea nu stiu.si eu tot de cateva luni am innebunit netul cu masinile,mai astept,ca nu am pret bun pe a4 actual.iar de adus masina din germania intra pe blogul lui george buhnici,ai acolo informatii utile cum sa aduci o masina din germania,poate iti e de folos

19. dan_cta

dan_cta 3rd Gear Member

Locație:
    Constanta
    Masina:
    Audi A6 4F
    De la "neamt-neamt" adica persoana fizica nu o sa gasesti niciodata deoarece masinile de 2,3,4 ani vechime sunt luate pe firme si majoritatea in leasing. Eu am zis sa fie de nationalitatea respectiva patronul si angajatii autohouse-ului respectiv. 90% din masinile de vanzare de vechimea aceasta(relativ noi) sunt luate de la firmele de leasing mari (GE leasing, DB Fuhrpark ,etc.) toate fiind masini cu carti service si revizii la zi. Asta este cum s-ar zice la noi "prima mana". Acum fiecare roman ar zice ca vrea sa cumpere direct de la acestia (ca sa dea mai putini bani si sa fie mai siguri), dar nu se poate pentru ca acestia nu lucreaza cu persoanele fizice si vand masini "la pachet" adica en-gros cum s-ar zice catre dealeri. Aici intervine problema pentru ca dealerul care cumpara masina de la ei poate fi neamt si sa-ti vanda masina ca atare cu un castig de 500 de euro sa zicem sau poate fi de alta nationalitate si sa-ti dea peste cap km sa faca niste retusuri si are profit dublu. Pana si celebrul dealer AUTOHUS cumpara masini tot de la aceste firme de leasing, dar mai nou importa din Franta si Belgia.

20. nikolas26 1st Gear Member

Locație:
    spania
    Masina:
    Audi A6 1.8 T 4p. -99
    as vrea niste sfaturi audi a6

Salut baieti vreau sa zic ca sunt nou pe forum si as avea cateva antrebari, as vrea sa am cumpar o masina,am gasit un Audi A6 1.8 T 4p. de 99 benzina, pe mine ce ma intereseaza este motorul, are 230000 km m ie mi se pare multi nu? desi masina arata extraordinar de bine are multe extra, voi ce sfat am dati ? oare cat o mai duce motoru, daca ar fi sa o cumpar pretul este 4000 euro astept niste sfaturi multumesc salutari.

Distribuie pagina asta