salutare maisna mea este un a 8 3.7 2004 280 cp negru briliant. nu stiu c sa mia scriu am ceva poze cu ea o am de 3 luni alte intrebari astept de la voi.Am mai avut unu de 2.8 anul 96 si unu de 3,7 anul 97.
Bine ai venit pe forum, frumoasa masina, intradevar un A8 "briliant" , sa o stapanesti sanatos iti doresc o sedere cat mai placuta si indelungata la noi in club
Maine ma duc sa il polishez in Alba iulia sa fie si mai brillant am auzit ca este cineva acolo care face bine de fapt mi a fost recomandat maine seara va spun rezultatele aa o ducla polishat din cauza ca a fost spalata pe la perii .
Da-ne si noua mai multe detalii: km la bord, consum, etc. Si ... s-o stapanesti sanatos si fara evenimente neplacute!
Foarte tare modelul asta - imi place mai mult decat cel single-frame - mi se pare mai spartan, mai barbatesc. Sa o stapanesti sanatos si la multi km fara belele!
AM fost astazi si lam polishat a iesit superb mai trebuie sa ii vopsesc spolerul fata ca au sarit pietre de la viteza dar asta cand ma duc in germania il rezolv acolo. Kilometrii 180 de mi a avut cand am luto are 205 de mi acum 25 de mi facuti in 3 luni consum normal la drum lung daca mergi 180 200 ia cam 11 12.daca merrgo prin romania intre orase iesi la 9 10.In oras depinde de oras semafoare una alta.Vreau sa ii pun leduri in bara dar are proiectoare as vrea o grila fara proiectoare este?AA is electronist ma pricep la leduri am deja ledul care ar merge care este si pe s5 ,s 6 ca la r 8 e altu si la a4 asta nou e altu mult mai slab.ceva idei unde gasesc o grila? fara proiector
Acum 3 luni am luato personal am fost de am cautato in Germania.22 mi euro.I am facut nr de zoll 3 luni si acum cand am fost iarasi le am prelungit.Eu umblu mult pe afara si nu vreau nr de Ro .Revizii mai importanta de cand am luato a fost schimbul de ulei la cutie facut la Sibiu.Altfel ulei filtre pretz normal ca la orice masina.Dotari:MMI cu navi toate tarile si RO ,magazie 6 cd,tv, sunet bose.Sirocol cu telecomnda ,ventilare stationara pentru la vara,telefon cu bluetooth,si mai are destule dar nu imi vin in minte.
Acum 3 luni am luato personal am fost de am cautato in Germania.22 mi euro. toata minunatia asta a costat doar 22 de mii de euro?super oferta banuiesc
Da super oferta pot spune si eu desi pe mobile incep preturile de la 22 dar lasa de dorit cand ajungi sa le vezi ..am stat la panda si aveam masina alta in momentul ala nu era o graba aveam a 8 97 tot de 3.7 gasisem si mov la 22 de mi dar e urat.Totusi unde gasesc grila faa proiector?
Grila fara priectoare nu cred ca exista pe piata pentru A8 ! Cred ca se poate face dar doar pe comanda ! Te rog spune-mi si mie de la ce AUTOHAUS ai cumparat masina pentru ca si eu vreau sa-mi cumpar un A8 si pe mobile nu prea am incredere ! Sau daca stii tu un alt site pe Germania ( cu mai putini tzepari ) te rog sa ma anunti si pe mine ! Mersi mult !
cu sfaturi despre a 8 stau la dispozitie nu lam luat de la autohaus e direct de la un om care era ceva director omul luandusi de 4.2 ca era prea mic 3.7 pt el asa credea el.:D Si pe mobile gasesti dar mai greu..unu bun pe la 27 in sus .de la proprietar ala e bun sigur.Site nu stiu nici unu decat asutoscout si mobile trebe sa ai rabdare cand cauti
deci sfatul tau e sa caut anunturi de la persoane fizice sau sa apelez direct la Autohausuri ? Da-mi te rog ID-ul tau de mess !