Va salut si bine v-am gasit, Va descriu si eu putin masina mea un A3 8L (culoare umbau) modificat S3: - turbina Borg Warner de pe opel cu 240 cp - discuri de frana, - toba, - down pipe, - suspensii, - scaune recaro electrice piele incazite, - cutie in 6 rapoarte, - intercooler, - furtunuri, - jante BBS pe 17" - folii... Mai multe poze pe viitor.
Salut, Bine ai venit pe forum. Vrem o descriere mai detaliata si ataseaza mai multe poze. Sigur sunt si alti colegi interesati de modificarile facute de tine.
Salut. Bine ai venit. Pune mai multe poze si ce putere dezvolta masina cu aceasta turbina? Cat a avut stock?
180 de cp a avut original motorul ,in momentul de fata nu pot spune precis dar in jur de 270 cp Am avut problema vesnica cu ceasurile Magneti Marelli asa ca acum sunt VDO originale de S3 Din pacate aici preturile in service sunt destul de piperate resoftarea la fel asa ca va mai dura putin pana la un nou upgrade. Culoarea este neagra* umbau* se refera la faptul ca a fost modificata ca S3 cu acte in regula adica apare specificat in briefuri acest lucru.
arata foarte bine masina. totusi cred ca ar merita alte jante sau macar o suspensie care sa o mai coboare putin.
alexclipea jantele sunt pe 17 suspensia e reglabila, se poate si mai jos dar la sosea se comporta bine asa cum este.
Frumoasa si destul de nervoasa la 270 cp . Fa`i un dyno sa vezi exact cat scoate . Bafta in continuare .
Multumesc, incerc saptamana viitoare sa ajung la un service care se ocupa si de tunning aici in Lindau.