Salutare tuturor, masina este din 2001 iar eu am intrat in posesia ei in martie anul acesta, motor 1.6 ambition. M-am bucurat de ea pana acum 2 zile cand am gasit-o stearsa pe partea dreapta de alta masina, avaria nu este foarte mare (usa fata putin infundata sub bandou si vopseaua putin sarita de pe usa spate). Masina are casco la asiban si in momentul de fata nu stiu ce sa fac, am luat dovada, am fost la un service denumit prestige impex 97 si mi-au spus ca vor fi diferente de vopsea Dupa cum am mai zis, avaria este destul de mica dar vizibila, cand am ajuns la candiano masina era murdara, iar politistul a trecut in autorizatie bara fata, aripa dreapta fata, usa dreapta fata, usa dreapta spate, pasaj aripa dreapta spate, bara spate. Inspectorul de la asiban a scris in dosarul de dauna tot ce era in autorizatia de raparatie. Voi ce ma sfatuiti ? cunoasteti alt service mai bun in domeniul tinichigerie/vopsitorie ? Codul de culoare se respecta sau totul se face la ochi ? La Prestige i-am intrebat daca pot sa platesc diferenta ca sa vopseasca toata masina dar mi-a dat un raspuns simplu: "costa mult". Daca fac acum masina pe casco si in primavara vopsesc restul caroseriei, nuanta va fi aceeasi ? Voi ce ma sfatuiti ? Atasez o poza ca sa va faceti o idee despre starea vopselei (poza e de cand am luat masina)
Nu iti mai bate capul, dat fiind faptul ca stai in bucuresti chestii din astea se intampla la tot pasul, de aceea te sfatuiescsa nu iti vopsesti toata masina pentru ca nu se merita, nu va iesi niciodata asa cum este din fabrica, iar daca mai ai si un "vopsitor", o sa te iei cu mainile de cap. Iti sugerez sa iti repari doar avaria. Intradevar se observa un pic diferenta de nuanta, dar la praful din bucuresti nu o sa apuci sa iti dai seama.Cat despre service vezi si tu care lucreaza cu firma de asigurare si uitate si tu care este mai modern. Eu am patito de 2 ori in 2 saptamani consecutive, asa ca sar putea sa ai surpriza ca dupa ce bagi o groaza de bani in vopsit, sa o patesti iarasi., http://www.clubaudi.ro/jurnal-bord-audi/664-accindente-membrii-club-audi.html
Multumesc mult pentru sfaturi, maine cred ca o sa-i fac cateva poze si o sa le pun aici. In momentul de fata casetofonul masinii a fost schimbat de un Pioneer DEH-4000UB de care sunt foarte multumit.
Salut si bine ai venit.Eu am reparat mai multe masini pana acum si iti spun sigur ca daca cel care lucreaza la ea stie meserie nu se vor remarca diferentele de culoare.Firma de asigurare este buna si vezi ca au un service(nu stiu numele)cu care lucreaza pe soseaua alexandriei.Baietii de acolo lucreaza impecabil.Nu are rost sa vopsesti toata masina.Mie mi-au cerut 200 de euro\element de vopsit.asta cu factura.Chiar daca u ai suprafata mare tot te duce mult de tot
Dupa ce am citit parerile voastre si 22 de pagini de la threadul "Accindente membrii Club Audi" am hotarat sa vopsesc doar ce este in dosarul de daune. Ramane sa vad unde o fac, prestige nu mi-a facut o impresie prea buna, acolo am fost preluat de un domn pe nume Vlad, a vazut masina si prima intrebare a fost "culoarea e metalizata ?" si m-a programat luni dimineata doar din vorbe. @suntzmeu service-ul se numeste SC AUTO LAUREL SRL ? asta e ce am gasit pe net In poza de mai jos este lista cu service-uri primita de la inspectorul de daune, recomandari ? Multumesc
si sa o stapanesti sanatos Imi pare rau de incident. Referitor la lista de service data de cei de la asigurari, cum s-a spus si mai sus, cel mai bine te duci pe la cele recomandate si te uiti si tu cum ies masinile de la vopsitorie sa-ti faci o parere dupa care vorbesti cu oamenii. Si eu am avut un incident de genul asta si am reparat-o la Midocar in Otopeni. A iesit super si nu este nici o diferenta
Frumoasa masina ... Pacat de eveniment, se mai intampla. Sper sa-ti reuseasca reparatia cat mai bine si sa arate din nou ca inante de eveniment.
Multumesc pentru buna primire si pentru incurajare. Maine bag masina in service si in 7-8 zile va fi gata (dupa spusele lor)
Sper sa iti repare masina cat mai repede si sai nu mai ai parte de astefel de evenimente cu toate ca in Bucuresti e destul de greu...Cu timpul diferentele de luciu intre partea proaspat vopsita si restul masinii vor disparea(dupa cateva randuri de polish )