Jos cu palaria pentru masinutele pe care le detii.. mai is niste baieti de pe forum carora jos cu palaria,pentru dragostea pe care o au pt masinutele lor ,pentru efortul depus de ei...eu celputin ii respect pe fiecare in partesi crede-ma din acest moment si tu ai intrat printre ei..bafta devil-angel )
Multumesc frumos pentru aprecieri, faptul ca suntem pe aceiasi lungime de unda ma face sa apreciez si mai mult masinile pe care am reusit destul de greu sa le aduc la mine sub comanda, desi de multe ori am impresia ca au vointa proprie si fac ce vor
Un mic filmulet cu masina, dar si evacuarea fara cele doua catalizatoare. Cu siguranta se poate mult mai bine dar momentan cu sculele si cu indemanarea actuala atat a iesit. Vizionare placuta: http://www.youtube.com/watch?v=SJMfq7AwN_M
f tare clipu ... trebuie neaparat sa i-l trimit unui coleg de munca, de o saptamana asculta incontinuu toata ziua melodia asta :P ... oricum ... ne place
una din masinile mele preferate.. dupa b5 rs4 :P .. ne place! :D iti merge ABSu? nu de alta da in clip parca roata fata stanga pare blocata.. poate arunci o privire.. numai bine.. si multi multi km fara probleme!
Ma bucur foarte mult ca va place. Din motive personale si stil de condus abs ul este momentan dezactivat.
Pe viitor o sa incercam ceva mai lung, si ceva mai bun cu idei proaspete, eventual si cu o camera lipita pe masina.
si mie imi place place..tare de tot mai fa si alte clipuri..ca vad ca te pricepi..sau cine a facut-o ..tot asa
Eu pun la dispozitie masina si pe mine ca si sofer, eventual si cate o idee, fotograful se ocupa de restul inclusiv editare deci in mare parte depinde de el. O sa incercam ceva mai lung pe viitor.