Uitasem, ultima achizitie Colegu ovidiu o sa fie putin invidios ca e pe culoarea lui, cu greu am gasit un B5, gaseam numai b6 sau b7, deci n am mai facut comentarii asupra culorii Candva o s o vopsesc in culoarea surorii mai mari Are insa inscrisurile mici mici cu 1.8 T pe spate
E 1:43 nu-i asa? Nu-s invidios ca am si eu una insa mi-as dori una macar la 1:24 si cu ceva mai bune finisari.
E cel mai mic model (nu stiu exact scara) In afara de asta oricum nu am gasit nimic altceva, si caut de ani buni.
Extraordinar de multumit de rezultat, in special de cum se vede fara lunga, imi place enorm (din poze nu prea se poate observa) http://www.youtube.com/watch?v=gTgzOtxbhEw
Cand aprinzi faza lunga se stinge faza scurta? Daca e asa, e cam nasol in cazul in care iti pui xenon AM, ma gandesc ca stii la ce ma refer. In rest foarte misto, felicitari si eu sunt incantat de farurile astea AM...suntem cam singuri))
Da se sting, nu ma deranjeaza absolut deloc. N o sa pun xenoane, sunt foarte multumit de cum lumineaza, de fel nu montez xenon daca nu are de fabrica sau de cand cumpar masina. Multumesc frumos, in realitate arata foarte bine pt gusturile mele, mult mai bine decat in poze/filmulete
Da, asa e normal pentru ca el a avut original H4, adica Valeo. Daca avea Bosch, asa cum e cazul meu, nu mai era asa. Oricum, se poate corecta aceasta mica problema schimband un releu, eu l-am dus pe ASHIHARA la un electrician din Timisoara si a rezolvat aceeasi problema ce o avea si el pe vechiul B5. Florine, nu stii ce pierzi... xenonul chiar se vede bine prin lupele acestor faruri. Karol, cum adica cam singuri?
pai eu ti-am zis ca-mi place muuult si pe masina ta, mai ales cu bad boy look, e unica, dar tu Batman ca-ti pui originale de facelift.... Confirm cele spuse de Ovi...daca acuma esti multumit de faruri, cu xenon ai fi...in extaz)
Pentru mine nu este o problema, e perfect asa. Am pe 5 GTI faruri AM cu xenon (asa am cumparat o), se vede bine dar totusi asta nu ma face sa pun pe audi pe aceste faruri cum nimeni i nimic nu a reusit sa ma convinga sa pun nici pe farurile vechi ce sa zic, oi fi mai conservatorist, sau mai putin pretentios, pentru mine lumineaza perfect. ps: am o instalatie noua primita cadou, sta in debara in cutie
Pana acum nu prea eram de acord cu farurile day-light pe modelele mai ,,vechi'' ca sa zic asa. Dar de cand am vazut ultimele poze de pe acest topic, mi-am schimbat parerea in bine. Dau foarte bine pe B5! Cred ca sunt o alternativa convingatoare pt farurile oem facelift, destul de rare prin dezmembrari din ce am observat. Foarte frumoasa si ,,dura'' masina! Succes in continuare cu modificarile!
Multumesc frumos! De avut in vedere ca desi par la fel exista destul de multe diferente intre cele doua modele de faruri respectiv prindere, asezare pe aripa, motorase reglaj, cablaj, asezare pe tragher etc etc Trebuie facute ceva modificari sa se potriveasca farurile de B5.5 fie ele OEM sau AM pe B5, dar spun ca merita, cel putin eu sunt foarte multumit de rezultatul final.
Putin dezamagit de insonorizarea capotei, plus ca de cateva ori mi s a si crapat vopseaua in dreptul turbinei, am ales sa o insonorizez ceva mai bine. Pasul unu am mers la domnii care pun parbrize, si am bagat mastic de jur imprejur la tot scheletul capotei. Asteptat doua zile sa se usuce. Pasul doi, pus insonorizant peste tot unde mi a permis structura capotei. Pe urma incalzit si intins. Nu am poze decat cu rezultatul final, si o concluzie care ma face sa fiu foarte multumit de rezultat. Imi place Alt sunet Lucrurile marunte fac diferenta
B 5-ul il vad destul de des prin Bucuresti cu alte numere.Vopseaua si scaunele fata il fac usor de recunoscut.
Dupa cum a observat si colegul masinuta am vandut o in bucuresti, numerele si culoarea le am pastrat pentru subaru Ca si detalii: alta turbina, alta evacuare (miltec), blow off ssqv, alte injectoare, fmi + traseu refacut evident), alt soft evident, 2.5 turbo (nu2.0 ca pe modelul ceva mai vechi), ambreiaj sinterizat, volanta usurata, suspensie d2 reglabila pe inaltime, duritate si cadere, oz ultraleggera 18 (8kg bucata), 4x4,destul de usurata pentru timpi mai buni, tot ce a fost pe masina cauciuc acum este poliuretan si ar mai fi
vorba lui Cornel, dar eu as zice ca esti in prima liga! Felicitari, chiar imi place ce vad...sper sa nu ne parasesti si sa ne tii la curent cu una/alta