a inceput proiectul quattro http://www.clubaudi.ro/alte-modificari/1989-proiect-a4-1-8t-quattro.html aici voi posta detalii de pe parcursul lucrarii
Ai dreptate. Abia astept sa iti vad masinuta gata P.S. Cat depre bunicul meu parca pe zi ce trece se descompune masinuta lui tot mai tare. Si cand te gandesti ca a mai pus capat de drum la alte 2 audi care la inceput erau ca si noi
N ui problema ca termin masina dar dureaza N am ce i face e un procedeu care dureaza indiferent cine se ocupa de ea De cand m am apucat de proiect m am inarmat cu multa multa rabdare Abia astept si eu sa fie gata dar mai dureaza destul pana atunci sunt constient de asta
n-ai inteles... a fost la caterinca... daca incape pe mana bunicului lui Cata, s-a dus proiectul tau, deci daca auzi ca vrea sa te ajute (bunicul), sa refuzi din toate puterile tale
Intrebarea buna e cum te descurci cu omologarea. In certificat scrie daca e tractiune fata/spate/integrala. Alegi varianta "merge inchis " ?(care in Romania inca se poate )
n am treaba cu omologarea pt ca nu o voi face exact ca n bancu de la vacanta mare : ""cica ion a gasit o solutie sa nu i mai puta sosetele... ......care ?...... nu le mai poarta "" asa si eu ,nu mi bat capu ca nu ma doare ,nu cred ca se baga cineva sub masina la mine sa vada cate planetare are si daca se baga imi asum eu raspunderea pt ce va urma Sa iasa masina asa cum imi doresc eu si restu nu mai conteaza
Nu te-as sfatui. Pe capul nostru sunt RAR-ul zi de zi nici nu ne lasa sa respiram. Daca a respins pana si Mercedesul pe motiv ca nu aveam de la politie pt parbrizul spart. E super nasoala treaba si se resping masini pe banda ca se leaga de cea mai mica chestie. Mai bine cauta undeva unde au relatii la RAR
multumesc de urari baieti @wbt si la a ta(felicitari pt alegere) albu asta @cata dupa cum spuneam aia e ultima dintre problemele mele, ma descurc eu
Masina este gata N a iesit mecanic asa cum mi am dorit dar am preferat mai bine asa decat sa fac super improvizatii Nu este o masina pentru improvizat Are tunelul pentru cardan si suportii pentru prinderea lui Dar in schimb are diferita articulatia spate Si eu unul am renuntat, nu stiu daca usor sau nu dar am renuntat Restul a fost schimbata radical Vopsea noua cu 5 perle Indepartat tot ce inseamna semn de pe ea Indepartat semnalizari de pe aripi Astupat locul pt semnal si locul pt semne Astupata linia de la porbagaj( cea discreta) Vopsite si praguri si tot ce s a putut in culoarea masinii pentru a o face mai rotunda o data cu astuparea elementelor de care aminteam Alte jante Alte faruri model a5 Alte stopuri Ar mai fi multe de spus da sunt obosit acum si las pozele sa vorbeasca si revin alta data cu detalii Testata complet la Autotest Schimbare frane Pe transfagarasan in ""rodaj "" sa i zicem asa in primul ei drum mai serios de cand am scos o, de cand s a renascut, mi am adus inca o data aminte, daca era nevoie de ce eram indragostit de ea La intalnirea audi brasov cu cea mai mica sora a ei, nu s a lasat mai prejos, chiar daca este mai batrana este in pas cu moda si are faruri cu leduri
superba masina,chiar superba,minunat arata ,foarte frumos,felicitari,ai grija de ea,si cat mai multi km