Masina a iesit super Dar totusi nu am reusit sa imi d-au seama dac ai reusit sa o faci quatrro ? Oricum, sa aveti grije unul de altul !
Nu am reusit Articulatia spate m a dat complet peste cap, si o pozitionare foarte ciudata a rezervorului Desi la prima vedere pareau toate ca se vor potrivi nu a fost asa, am constatat ca pana si structura portbagajului este alta si multe altele Devizul meu a fost de la inceput sa mut de pe unul pe altul si sa nu improvizez Nu s a putut , am plans un pic si am mers mai departe cu gandul ca intr un viitor o sa mi iau s4 b5 si ala o sa fie quattro fie ca vreau eu sau nu biturbo nu mai zicem
Multumesc frumos, sa dea Domnu sa l iau , si sa fie in viitorul cat mai apropiat , oricum pana atunci si asta mica imi vine ca o manusa si ma bucur de fiecare clipa la volanul ei, sanatate cui l a inventat
super masina se vede ca ai investit timp si bani in ea, foarte faine pozele, si peisajul era de nota 10, farurile le-ai comandat de undeva ? Sa o stapanesti sanatos si sa te bucuri cat mai mult timp de ea
Flow stiu ca ti s-a mai spus dar este super masina am tot urmarit indarjirea ta de a o aduce in stadiul actual si te apreciez mult bafta in continuare si ar fi interesant daca ai ajunge sambata la Sighisoara sa o vedem si noi
Prima oara cand ajungi cu masina intr un stadiu final te cuprinde un sentiment foarte placut de implinire Mai departe cand apreciaza si altii munca ta te fac sa uiti toate belele prin care ai trecut ca sa ajunga la stadiul final. Ma bucur la fiecare post chiar daca se repeta acelasi lucru, asta dovedeste ca cel care citeste e interesat nu doar sa citeasca ci sa si exprime si opinia Multumesc ps : Am sa fac tot posibilul sa ajung la intalnire
Garantat vin cu masinuta, ultima oara masina nu era gata si decat sa lipsesc am preferat sa vin cu ce am avut la indemana , nu a depins de mine Acum masina e pe strazi deci toate bune si frumoase
Faina masina!!! Ai bagat ceva in ia dar se merita. Unde ai comandat farurile,ca m-ar interesa si pe mine?? Si jantele imi plac f mult!!!